Fővárosi Vízművek kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Fővárosi Vízművek

Továbbra is a Young B.T.S. felel a Fővárosi Vízművek IP telefonrendszeréért

Ismét a Young B.T.S. Kft. informatikai vállalat nyerte a Fővárosi Vízművek karbantartási pályázatát, amely azt jelenti, hogy az elkötvetkezendő négy évben, ahogy eddig is, a cég felel azért, hogy az IP telefonrendeszer megfelelően működjön.

2014. április 5. 09:24

Megújuló informatikai hálózat a Fővárosi Vízműveknél

A Fővárosi Vízművek a Cisco eszközeinek segítségével olyan optikai hálózatot épített ki termelésirányító rendszeréhez, amely a következő 25-30 évben költséghatékonyabbá teszi a zavartalan vízellátás biztosítását, és a technológiaváltás eredményeként a további fejlesztéseket is megkönnyíti. Ez a Cisco hálózati eszközeivel kialakított SCADA-over-IP megoldás nemzetközi összehasonlításban is példaértékűnek számít.

2013. április 4. 10:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

A Magyar Innovációs Nagydíj pályázati felhívására sok jelentős, és több kiemelkedő innovációs teljesítményt, összesen 46 pályázatot nyújtottak be különböző magyarországi cégek.

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

Többek között a roaminggal és a határozott időre szóló szerződésekkel kapcsolatos előírásokat ellenőrzi majd a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az idei felügyeleti terve alapján. A szolgáltatók kötbérkezelési folyamatai a korábbi évekhez hasonlóan idén is a fókuszban lesznek. Jó hír, hogy a nemzetközi hívások tavalytól érvényes árcsökkentési uniós előírását megfelelően alkalmazták a hazai szolgáltatók.

2020. február 18. 10:35
online sportfogadás