Financial Fusion kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Financial Fusion

Financial Fusion - PricewaterhouseCoopers együttműködés

A Financial Fusion, Inc., a Sybase leányvállalata, együttműködésről szóló szerződést írt alá a PricewaterhouseCoopers szervezettel, amely a világ legnagyobb professzionális szolgáltató cége. A megállapodás értelmében a PricewaterhouseCoopers a Financial Fusion technológiai lehetőségeit használja fel az e-pénzügyben és egyedülálló, nemzetközi, pénzügyi konzultációs gyakorlatában.

2000. szeptember 27. 21:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás