Fishinda kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Fishinda

Szabó Bence a Fishindában látja a horgászat jövőjét

Szabó Bence kétszeres világbajnok method feeder horgász, közgazdász úgy döntött, hogy sportágát és szakmáját kombinálva, befektet a Fishinda horgászapplikáció közösségi finanszírozási kampányába. A Fishinda a legnépszerűbb horgászapplikáció, amit magyar csapat fejleszt 2017 óta, és mára sokszázezer horgász használja. Az alapítók az app és a hozzá kapcsolódó online horgászpiactér továbbfejlesztésére, valamint a nemzetközi terjeszkedésre indítottak közösségi finanszírozású kampányt nemrégiben. A kampány által most bárki befektethet a horgászat jövőjébe.

2023. február 24. 11:27

Közösségi befektetéssel robban be Európába az egyedülálló magyar applikáció

Új fejezet nyílik a horgászoknak készített mobil applikáció, a Fishinda történetében, amelynek most bárki részese lehet. Az egyre népszerűbb, Kovács Attila és Pásztor Viktor alapítók által útjára indított alkalmazás komplex funkciókkal – köztük egyedülálló online piactérrel – töretlenül igyekszik kiszolgálni a 700 ezer hazai és több millió európai horgászt. 

Kulcsszavak: Fishinda applikáció
2022. november 30. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

Az Alza.hu ügyfelei mostantól a reklamált termékeket az AlzaBoxokon keresztül is visszaküldhetik. A Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban több mint 210 000 csomagautomatát működtető webáruház ismét egy újabb lépéssel közelebb került céljához, hogy hálózata a helyi közösségek számára minél hasznosabb legyen és kényelmesebbé tegye mindennapjaikat.

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

Szinte már mindenki találkozott SMS vagy e-mail formájában érkező megtévesztő üzenetekkel, amik ismert cégek arculati elemeit felhasználva, az ő nevükben kérik el az emberek személyes adatait vagy akár egyenesen banki hozzáférésüket, amit a csalók aztán vagy a dark weben értékesítenek, vagy maguk élnek vissza a megszerzett adatokkal, megkárosítva a gyanútlan embereket. A védekezésben a legfontosabb a tudatosság, ugyanakkor létezik egy egyszerű technológiai megoldás is, ami a véletlen kattintás esetén is növeli az emberek biztonságát.

2023. március 14. 20:32