Flextronics kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Flextronics

Megnéztük, hogyan zajlik a munka Sárváron, a FLEX-gyárban

Volt szerencsénk körülnézni a Lenovo dedikált sárvári FLEX gyárában, amely az EMEA régió ellátásáért felel. Az alkalom apropóját az adta, hogy az üzemben megindult az x86-os szervergyártás is.

Kulcsszavak: Flextronics Lenovo gyár
2016. november 14. 16:43

Magyarországra kerül a Lenovo szervergyártás

A Lenovo, a világ vezető PC-gyártója fontos mérföldkőhöz érkezett. Az EMEA régiót számos Lenovo termékkel ellátó sárvári gyáregységbe helyeződik át a szervergyártás is. Az üzem az x86-os szervergyÁrtósorral bővült.

2016. november 14. 15:49

A Lenovo vállalati és adatközponti termékek gyártásába kezd Magyarországon

A Lenovo, a világ legnagyobb PC-gyártója ma bejelentette, hogy meg fogja kezdeni a vállalati termékek – x86-os szerverek, valamint az adatközponti környezetekbe szánt tároló és hálózati termékek teljes választékának – gyártását Magyarországon az EMEA vásárlók számára.

2016. május 9. 14:15

A Flextronics elleni kibertámadás miatt emeltek vádat öt ember ellen Zalában

Öt ember - köztük két román állampolgár - ellen emelt vádat a Zalaegerszegi Járási Ügyészség, amiért a Flextronics zalaegerszegi gyárában behatoltak a cég számítógépes rendszerébe, majd azon keresztül a kanadai cégközpontba, hogy egyebek mellett lopott mobiltelefonokat legalizáljanak - tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szerdán az MTI-t.

2014. február 12. 12:11

A Lenovo hosszabbított a Flextronics-szal

A Lenovo meghosszabbította a cég magyarországi egységével fennálló szolgáltatási szerződését. A szerződés meghosszabbítására azért került sor, mert a Lenovo rendkívül elégedett a sárvári egység kiemelkedő színvonalon végzett szolgáltatási tevékenységével, melynek keretében a Lenovo számára gyártanak termékeket a régiós piacokra.

2012. augusztus 21. 12:33

Közös gyárat épít a Huawei és a Flextronics Pécsett

 A Huawei és a Flextronics stratégiai szövetségre lép, aminek eredményeképpen közös gyárat épít Pécsett - közölte Gavin Dai, a Huawei Technologies Hungary ügyvezető igazgatója hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

2011. október 10. 17:58

A Flextronics bevétele évente megkétszereződik a noteszgépekből

A Szingapúrban székelő amerikai Flextronics elektronikai gyártó arra számít, hogy a most folyó és a következő pénzügyi évében rendre megkétszereződik a notesz-számítógépekből származó bevétele.

Kulcsszavak: +céginfo Flextronics
2010. január 29. 09:38

Új üzemet avatott a Flextronics Sárváron

Számítógépeket, szervereket és workstation termékeket állít elő a Lenovo részére a Flextronics kedden felavatott üzeme Sárváron, a fejlesztéssel több mint ötszáz munkahely létesült a Rába-parti kisvárosban.

2009. december 9. 10:27

Flextronics: mintegy 200 fős létszámbővítés Zalaegerszegen

Mintegy 100-200 fővel bővíti a foglalkoztatottak létszámát a Flextronics zalaegerszegi gyára; az üzemegység stabilitását egy napokban megkötött, hosszú távú projekt garantálja - tájékoztatta Hetényi Márk pénzügyi igazgató csütörtökön az MTI-t.

Kulcsszavak: Flextronics +céginfo
2009. április 24. 09:22

GVH: telefontöltő gyártót vehet a Flextronics

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) ma engedélyezte, hogy a Flextronics B. V. megvásárolja a Friwo Mobile Power GmbH részvényeinek 100 százalékát.

Kulcsszavak: Flextronics GVH +céginfo
2008. június 11. 14:36

A Flextronics kiterjeszti tevékenységét Magyarországon, Ukrajnában és Indiában

A szórakoztatóelektronikai, híradástechnikai, távközlési és informatikai termékeket előállító, szingapúri székhelyű - az amerikai Nasdaq tőzsdén jegyzett - Flextronics International vezérigazgatója a Reutersnek adott hétvégi nyilatkozata szerint a cég ki akarja terjeszteni jelenlétét Magyarországon, Ukrajnában és Indiában.

Kulcsszavak: Flextronics
2006. november 6. 09:10

A Flextronics második gyárát építi Indiában

A világ legnagyobb elektronikai gyártási szolgáltatója, a szingapúri székhelyű Flextronics International Ltd. 30-50 millió dollárért megépíti második üzemét Indiában, Tamil Naduban, távközlési berendezések gyártására, és tíz-tizenöt éven belül 300-500 millió dollárt költ ott további fejlesztésre, közölték a vállalatnál szerdán.

Kulcsszavak: Flextronics
2005. szeptember 15. 12:17

Termelést bővít Magyarországon a Flextronics

Az elektronikus gyártási szolgáltatások egyik vezető vállalata, a Flextronics és a polgári hajózás elektronikus termékeinek egyik nagy szállítója, a Raymarine ötéves kiszervezési együttműködésről kötött megállapodást, aminek eredményeképpen bővül a Flextronics magyarországi tevékenysége - közölte a szolgáltató cég az MTI-vel.

Kulcsszavak: Flextronics
2005. augusztus 16. 10:01

Indiában épít gyárat a Flextronics

A magyarországi érdekeltséggel is rendelkező Flextronics International elektronikai és távközlési termékeket előállító gyárat épít Indiában - közölte csütörtökön Vijayan Chinnasami, a konszern indiai érdekeltségének alelnöke. A lehetséges helyszín Bangalore, Madras és Pondicherrry.

Kulcsszavak: Flextronics
2005. június 24. 08:40

Kihelyezett bérszámfejtés a Flextronics Magyarországnál

A Flextronics világszerte mintegy százezer dolgozójával elektronikai tervezési, gyártási és logisztikai szolgáltatásokat biztosít a világ legnagyobb multinacionális cégei számára. A vállalat e tevékenységének jelentős részét négy magyarországi üzemében több mint tízezer munkavállaló foglalkoztatása révén végzi.

Kulcsszavak: HR Flextronics Nexon
2005. május 1. 10:40

Kóka: Magyarországon érdemes hosszú távra beruházni

A magas hozzáadott értékű termékeket előállító cégek felismerték, hogy érdemes igényes termelőkapacitást a kelet-közép-európai térségbe hozni - mondta Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter a Flextronics International zalaegerszegi gyárában a Hewlett-Packard (HP) számára elkészült egymilliomodik szalagos tárolóegység átadása és új egy termék indítása alkalmából, csütörtökön.

Kulcsszavak: Flextronics HP-hu
2005. április 1. 10:15

Csökkentette eredmény-előrejelzését a Flextronics

A Flextronics negatív módosítást adott ki várható második negyedéves eredményére. A lépést a vártnál kedvezőtlenebb gazdasági feltételekkel indokolta.

Kulcsszavak: Flextronics
2004. július 21. 09:10

Indiai szoftverfejlesztőt vásárol a Flextronics

A szingapúri Flextronics 226 millió dollárért megvásárolja az indiai Hughes Software Systems szoftverfejlesztő vállalat 55 százalékos tulajdonrészét, és nyilvános vételi ajánlatot tesz további 20 százalékra.

Kulcsszavak: +céginfo Flextronics
2004. június 9. 09:18

Felavatták a Hisense tv-összeszerelő üzemét Sárváron

Draskovics Tibor pénzügyminiszter avatta fel csütörtökön a Flextronics sárvári ipari parkjában a kínai Hisense cég összeszerelő üzemét, amelyben a tervek szerint idén 150 ezer darab, jövőre pedig már 300 ezer televíziókészüléket gyártanak.

Kulcsszavak: Flextronics
2004. június 4. 10:20

A Flextronics svédországi munkahelyeket szüntet meg

A Flextronics, a világ vezető elektronikai feldolgozó szolgáltatást végző cége a növekvő költségek és az erősödő verseny miatt 350 álláshelyet szüntet meg az idén Svédországban.

Kulcsszavak: +céginfo Flextronics
2004. április 13. 11:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Közel az idő, amikor már nem lesz kormány

No nem az ország élén, hanem az autókban. És pedál sem.  A Volkswagen a Genfi Autószalonban bemutatkozó I.D. VIZZION tanulmányában fogalmazta mega jövő egyéni mobilitásáról alkotott elképzelését. Elektromos hajtásrendszere különösen tisztává teszi e modellt a forgalomban, míg az automatizált vezetés biztonságossá és jóval kényelmesebbé avatja. Az I.D. VIZZION immár kormánykerék és látható kezelőelemek nélküli utastere az utazás és az időtöltés teljesen újszerű élményét kínálja.

2018. február 20. 13:25

Gyorsuló vágykeltők – Minden út a fogyasztáshoz vezet!

Az idei Evolution konferencia számokkal és tényekkel, a gyakorlati oldalról megközelítve mutatja be, hogy a mindent felforgató üzleti változások nincsenek olyan messze, sőt számos alapelemük már most is létezik. 

2018. február 8. 10:28
cloudappsportal.com