Flextronics kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Flextronics

Megnéztük, hogyan zajlik a munka Sárváron, a FLEX-gyárban

Volt szerencsénk körülnézni a Lenovo dedikált sárvári FLEX gyárában, amely az EMEA régió ellátásáért felel. Az alkalom apropóját az adta, hogy az üzemben megindult az x86-os szervergyártás is.

Kulcsszavak: Flextronics Lenovo gyár
2016. november 14. 16:43

Magyarországra kerül a Lenovo szervergyártás

A Lenovo, a világ vezető PC-gyártója fontos mérföldkőhöz érkezett. Az EMEA régiót számos Lenovo termékkel ellátó sárvári gyáregységbe helyeződik át a szervergyártás is. Az üzem az x86-os szervergyÁrtósorral bővült.

2016. november 14. 15:49

A Lenovo vállalati és adatközponti termékek gyártásába kezd Magyarországon

A Lenovo, a világ legnagyobb PC-gyártója ma bejelentette, hogy meg fogja kezdeni a vállalati termékek – x86-os szerverek, valamint az adatközponti környezetekbe szánt tároló és hálózati termékek teljes választékának – gyártását Magyarországon az EMEA vásárlók számára.

2016. május 9. 14:15

A Flextronics elleni kibertámadás miatt emeltek vádat öt ember ellen Zalában

Öt ember - köztük két román állampolgár - ellen emelt vádat a Zalaegerszegi Járási Ügyészség, amiért a Flextronics zalaegerszegi gyárában behatoltak a cég számítógépes rendszerébe, majd azon keresztül a kanadai cégközpontba, hogy egyebek mellett lopott mobiltelefonokat legalizáljanak - tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szerdán az MTI-t.

2014. február 12. 12:11

A Lenovo hosszabbított a Flextronics-szal

A Lenovo meghosszabbította a cég magyarországi egységével fennálló szolgáltatási szerződését. A szerződés meghosszabbítására azért került sor, mert a Lenovo rendkívül elégedett a sárvári egység kiemelkedő színvonalon végzett szolgáltatási tevékenységével, melynek keretében a Lenovo számára gyártanak termékeket a régiós piacokra.

2012. augusztus 21. 12:33

Közös gyárat épít a Huawei és a Flextronics Pécsett

 A Huawei és a Flextronics stratégiai szövetségre lép, aminek eredményeképpen közös gyárat épít Pécsett - közölte Gavin Dai, a Huawei Technologies Hungary ügyvezető igazgatója hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

2011. október 10. 17:58

A Flextronics bevétele évente megkétszereződik a noteszgépekből

A Szingapúrban székelő amerikai Flextronics elektronikai gyártó arra számít, hogy a most folyó és a következő pénzügyi évében rendre megkétszereződik a notesz-számítógépekből származó bevétele.

Kulcsszavak: +céginfo Flextronics
2010. január 29. 09:38

Új üzemet avatott a Flextronics Sárváron

Számítógépeket, szervereket és workstation termékeket állít elő a Lenovo részére a Flextronics kedden felavatott üzeme Sárváron, a fejlesztéssel több mint ötszáz munkahely létesült a Rába-parti kisvárosban.

2009. december 9. 10:27

Flextronics: mintegy 200 fős létszámbővítés Zalaegerszegen

Mintegy 100-200 fővel bővíti a foglalkoztatottak létszámát a Flextronics zalaegerszegi gyára; az üzemegység stabilitását egy napokban megkötött, hosszú távú projekt garantálja - tájékoztatta Hetényi Márk pénzügyi igazgató csütörtökön az MTI-t.

Kulcsszavak: Flextronics +céginfo
2009. április 24. 09:22

GVH: telefontöltő gyártót vehet a Flextronics

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) ma engedélyezte, hogy a Flextronics B. V. megvásárolja a Friwo Mobile Power GmbH részvényeinek 100 százalékát.

Kulcsszavak: Flextronics GVH +céginfo
2008. június 11. 14:36

A Flextronics kiterjeszti tevékenységét Magyarországon, Ukrajnában és Indiában

A szórakoztatóelektronikai, híradástechnikai, távközlési és informatikai termékeket előállító, szingapúri székhelyű - az amerikai Nasdaq tőzsdén jegyzett - Flextronics International vezérigazgatója a Reutersnek adott hétvégi nyilatkozata szerint a cég ki akarja terjeszteni jelenlétét Magyarországon, Ukrajnában és Indiában.

Kulcsszavak: Flextronics
2006. november 6. 09:10

A Flextronics második gyárát építi Indiában

A világ legnagyobb elektronikai gyártási szolgáltatója, a szingapúri székhelyű Flextronics International Ltd. 30-50 millió dollárért megépíti második üzemét Indiában, Tamil Naduban, távközlési berendezések gyártására, és tíz-tizenöt éven belül 300-500 millió dollárt költ ott további fejlesztésre, közölték a vállalatnál szerdán.

Kulcsszavak: Flextronics
2005. szeptember 15. 12:17

Termelést bővít Magyarországon a Flextronics

Az elektronikus gyártási szolgáltatások egyik vezető vállalata, a Flextronics és a polgári hajózás elektronikus termékeinek egyik nagy szállítója, a Raymarine ötéves kiszervezési együttműködésről kötött megállapodást, aminek eredményeképpen bővül a Flextronics magyarországi tevékenysége - közölte a szolgáltató cég az MTI-vel.

Kulcsszavak: Flextronics
2005. augusztus 16. 10:01

Indiában épít gyárat a Flextronics

A magyarországi érdekeltséggel is rendelkező Flextronics International elektronikai és távközlési termékeket előállító gyárat épít Indiában - közölte csütörtökön Vijayan Chinnasami, a konszern indiai érdekeltségének alelnöke. A lehetséges helyszín Bangalore, Madras és Pondicherrry.

Kulcsszavak: Flextronics
2005. június 24. 08:40

Kihelyezett bérszámfejtés a Flextronics Magyarországnál

A Flextronics világszerte mintegy százezer dolgozójával elektronikai tervezési, gyártási és logisztikai szolgáltatásokat biztosít a világ legnagyobb multinacionális cégei számára. A vállalat e tevékenységének jelentős részét négy magyarországi üzemében több mint tízezer munkavállaló foglalkoztatása révén végzi.

Kulcsszavak: HR Flextronics Nexon
2005. május 1. 10:40

Kóka: Magyarországon érdemes hosszú távra beruházni

A magas hozzáadott értékű termékeket előállító cégek felismerték, hogy érdemes igényes termelőkapacitást a kelet-közép-európai térségbe hozni - mondta Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter a Flextronics International zalaegerszegi gyárában a Hewlett-Packard (HP) számára elkészült egymilliomodik szalagos tárolóegység átadása és új egy termék indítása alkalmából, csütörtökön.

Kulcsszavak: Flextronics HP-hu
2005. április 1. 10:15

Csökkentette eredmény-előrejelzését a Flextronics

A Flextronics negatív módosítást adott ki várható második negyedéves eredményére. A lépést a vártnál kedvezőtlenebb gazdasági feltételekkel indokolta.

Kulcsszavak: Flextronics
2004. július 21. 09:10

Indiai szoftverfejlesztőt vásárol a Flextronics

A szingapúri Flextronics 226 millió dollárért megvásárolja az indiai Hughes Software Systems szoftverfejlesztő vállalat 55 százalékos tulajdonrészét, és nyilvános vételi ajánlatot tesz további 20 százalékra.

Kulcsszavak: +céginfo Flextronics
2004. június 9. 09:18

Felavatták a Hisense tv-összeszerelő üzemét Sárváron

Draskovics Tibor pénzügyminiszter avatta fel csütörtökön a Flextronics sárvári ipari parkjában a kínai Hisense cég összeszerelő üzemét, amelyben a tervek szerint idén 150 ezer darab, jövőre pedig már 300 ezer televíziókészüléket gyártanak.

Kulcsszavak: Flextronics
2004. június 4. 10:20

A Flextronics svédországi munkahelyeket szüntet meg

A Flextronics, a világ vezető elektronikai feldolgozó szolgáltatást végző cége a növekvő költségek és az erősödő verseny miatt 350 álláshelyet szüntet meg az idén Svédországban.

Kulcsszavak: +céginfo Flextronics
2004. április 13. 11:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A Media Markt és Lumenet az Év Internetes Kereskedői 2018-ban

Idén 12. alkalommal adták át a rangos Év Internetes Kereskedője 2018 Díjat. A kis- és közepes vállalati kategória nyertese a Lumenet, második helyezett a BHPgumi, harmadik pedig a BENU Gyógyszertár webshop lett. Nagyvállalati kategóriában a győztes a Media Markt lett, a második díjat a Konzolvilág vitte el, míg a dobogó harmadik fokán Decathlon végzett.

2018. június 6. 15:17

Forbes: 1,1 milliárd dollárral nőtt a Huawei márkaértéke egy év alatt

A Huawei egyedüli kínai márkaként ismét felkerült a FORBES legértékesebb brandeket összegző 2018-as (Most Valuable Brands) listájára. Az összeállítás szerint a vállalat márkaértéke egy év alatt 15 százalékkal emelkedve, 8,4 milliárd dollárra nőtt, ezzel a Huawei a 79. helyre lépett előre a rangsorban.

2018. május 29. 09:52
cloudappsportal.com