Freemail kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Freemail

Jubileumot ünnepel a Freemail

20 év, közel 3 millió felhasználó, napi 15 milliós levélforgalom – ezek a számok határozzák meg az október 2-án születésnapját ünneplő Freemailt. A jubileum nemcsak a háttércsapatnak ad okot az ünneplésre, a legtöbbet megélt hazai levelezőrendszer iránti lojalitás okán most a felhasználókat is honorálják.

2017. október 2. 15:11

Közösségi funkciók a [freemail]-en

Közösségi mappába gyűjthető levelek és az iWiW hírfolyamában megjelenő képek, üzenetek, linkek. Két új fejlesztés hazánk legnagyobb ingyenes levelezőrendszerében, az egyszerűbb, színesebb, élvezetesebb felhasználói élmény biztosításáért. Az új funkciók már elérhetőek.

Kulcsszavak: iWiW Freemail
2011. május 26. 18:34

Nemzetbiztonsági Kabinet: meg kell erősíteni a fontos intézmények informatikai biztonsági védelmét

A Nemzetbiztonsági Kabinet pénteki ülésén úgy döntött: meg kell erősíteni a fontos intézmények és létesítmények informatikai biztonsági védelmét és fel kell gyorsítani az informatikai biztonságot fokozó törvény-előkészítést - közölte a testület ülése után Szilvásy György miniszter titkársága az MTI-vel.

Kulcsszavak: Freemail security
2008. szeptember 15. 09:04

A Nemzetbiztonsági Hivatal szerverét is megtámadták

Megtámadta a kormányzati informatikai rendszert, s a Nemzetbiztonsági Hivatal egyik szerverét is az a vállalkozás, amelyet államtitoksértésért és magántitkok jogosulatlan megszerzéséért feljelentett az NBH - értesült a Népszabadság.

Kulcsszavak: security Freemail
2008. szeptember 13. 11:07

A Freemail üzemeltetőjének nincs tudomása tömeges támadásról

Munkatársainknak nincs tudomása sem a levelezőrendszert érintő, a tegnapi hírekben szereplő nyomozásról, sem a Freemail elleni komolyabb kárt okozó támadásról, ami legalábbis kétségessé teszi az idézett szakértők feltételezésének valóságalapját. A felhasználók adatai biztonságban vannak - tudatta közleményben a Freemailt üzemeltető [origo].

Kulcsszavak: security Origo Freemail
2008. szeptember 12. 10:49

Új köntösben és tartalommal a freemail

Hamarosan megújul Magyarország legnagyobb ingyenes levelezőrendszere, a [freemail]. A vadonatúj külsőben megjelenő e-mail-szolgáltatáshoz nagyobb, 1 gigabájtnyi ingyenes tárhely jár, és a levelezés mellett telefonálni, chatelni valamint képeket és képeslapot küldeni is lehet.

2007. március 2. 17:41

Bővülő [freemail] szolgáltatások

Július elejétől megújul az [origo] internetes portálhoz kapcsolódó [freemail]. A [freemail] extrában nyílik lehetőség akár 1 GB-os fájl elküldésére.

Kulcsszavak: Freemail Origo
2005. július 4. 11:04

Kényelmi és fizetős szolgáltatásokkal bővül a freemail

Extra szolgáltatásokkal bővíti az Axelero Internet ingyenes levelezési rendszerét, a [freemail]-t. A nagyobb tárhely és a kéretlen reklámok (spam) szűrése igény szerint, térítés ellenében vehető igénybe.

2003. augusztus 14. 12:19

Jelszót kért a szélhámos a Freemail felhasználóitól

Ismeretlen szélhámosok olyan e-mailt küldtek az egyik legnagyobb hazai ingyenes levelező szolgáltatás, a Freemail felhasználóinak, amiben arra kérték őket, hogy válaszlevélben írják meg jelszavukat, mivel egy vírus törölte az Axelero tulajdonában lévő rendszer felhasználói adatbázisát. A Freemail gazdája emiatt arra szólított föl mindenkit, aki beugrott a trükkös jelszólopásnak, hogy mihamarabb változtasson jelszót.

2001. november 10. 10:00

Ingyenes internet-hozzáférés Olaszországban

Azoknak, akiknek a tenger mellett is hiányzik a kapcsolat a világgal, három olyan olasz internet-szolgáltatót is tudunk ajánlani, akiknél bárki ingyenesenesen internetezhet, legyen bár külföldi. A Tiscalinet, az Infostrada és a Libero egymással versengve gyűjti a regisztrációkat, és mindegyik több milliós ügyfélkörrel büszkélkedik.

2000. július 25. 23:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

Miután a PSD2 bevezetésére kitűzött szeptember 14-i határidő tarthatatlanná vált, az MNB tegnap közleményt adott ki, amelyben megnyugtatja az érintetteket, hogy - az Európai Uniós szinten hozott döntéssel összhangban - az MNB többlet időt biztosít a magyar pénzügyi szektor számára, hogy megfeleljen az erős ügyfél-hitelesítésről szóló jogszabályoknak, a fizetési kártyával végzett online fizetési műveletek esetében.

 

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2015 után másodszor rendezik meg Budapesten az ITU Telecom World konferenciát (Europe Telecom-ot rendeztek már itt korábban is). A világ talán legfontosabb nemzetközi infokommunikációs- és távközlési eseménye kormányok és az iparágban érdekelt vállalatok, valamint kis- és középvállalkozások számára nyújt lehetőséget a találkozásra és információcserére. 

2019. szeptember 9. 23:51
online sportfogadás