Freemail kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Freemail

Jubileumot ünnepel a Freemail

20 év, közel 3 millió felhasználó, napi 15 milliós levélforgalom – ezek a számok határozzák meg az október 2-án születésnapját ünneplő Freemailt. A jubileum nemcsak a háttércsapatnak ad okot az ünneplésre, a legtöbbet megélt hazai levelezőrendszer iránti lojalitás okán most a felhasználókat is honorálják.

2017. október 2. 15:11

Közösségi funkciók a [freemail]-en

Közösségi mappába gyűjthető levelek és az iWiW hírfolyamában megjelenő képek, üzenetek, linkek. Két új fejlesztés hazánk legnagyobb ingyenes levelezőrendszerében, az egyszerűbb, színesebb, élvezetesebb felhasználói élmény biztosításáért. Az új funkciók már elérhetőek.

Kulcsszavak: iWiW Freemail
2011. május 26. 18:34

Nemzetbiztonsági Kabinet: meg kell erősíteni a fontos intézmények informatikai biztonsági védelmét

A Nemzetbiztonsági Kabinet pénteki ülésén úgy döntött: meg kell erősíteni a fontos intézmények és létesítmények informatikai biztonsági védelmét és fel kell gyorsítani az informatikai biztonságot fokozó törvény-előkészítést - közölte a testület ülése után Szilvásy György miniszter titkársága az MTI-vel.

Kulcsszavak: Freemail security
2008. szeptember 15. 09:04

A Nemzetbiztonsági Hivatal szerverét is megtámadták

Megtámadta a kormányzati informatikai rendszert, s a Nemzetbiztonsági Hivatal egyik szerverét is az a vállalkozás, amelyet államtitoksértésért és magántitkok jogosulatlan megszerzéséért feljelentett az NBH - értesült a Népszabadság.

Kulcsszavak: security Freemail
2008. szeptember 13. 11:07

A Freemail üzemeltetőjének nincs tudomása tömeges támadásról

Munkatársainknak nincs tudomása sem a levelezőrendszert érintő, a tegnapi hírekben szereplő nyomozásról, sem a Freemail elleni komolyabb kárt okozó támadásról, ami legalábbis kétségessé teszi az idézett szakértők feltételezésének valóságalapját. A felhasználók adatai biztonságban vannak - tudatta közleményben a Freemailt üzemeltető [origo].

Kulcsszavak: security Origo Freemail
2008. szeptember 12. 10:49

Új köntösben és tartalommal a freemail

Hamarosan megújul Magyarország legnagyobb ingyenes levelezőrendszere, a [freemail]. A vadonatúj külsőben megjelenő e-mail-szolgáltatáshoz nagyobb, 1 gigabájtnyi ingyenes tárhely jár, és a levelezés mellett telefonálni, chatelni valamint képeket és képeslapot küldeni is lehet.

2007. március 2. 17:41

Bővülő [freemail] szolgáltatások

Július elejétől megújul az [origo] internetes portálhoz kapcsolódó [freemail]. A [freemail] extrában nyílik lehetőség akár 1 GB-os fájl elküldésére.

Kulcsszavak: Freemail Origo
2005. július 4. 11:04

Kényelmi és fizetős szolgáltatásokkal bővül a freemail

Extra szolgáltatásokkal bővíti az Axelero Internet ingyenes levelezési rendszerét, a [freemail]-t. A nagyobb tárhely és a kéretlen reklámok (spam) szűrése igény szerint, térítés ellenében vehető igénybe.

2003. augusztus 14. 12:19

Jelszót kért a szélhámos a Freemail felhasználóitól

Ismeretlen szélhámosok olyan e-mailt küldtek az egyik legnagyobb hazai ingyenes levelező szolgáltatás, a Freemail felhasználóinak, amiben arra kérték őket, hogy válaszlevélben írják meg jelszavukat, mivel egy vírus törölte az Axelero tulajdonában lévő rendszer felhasználói adatbázisát. A Freemail gazdája emiatt arra szólított föl mindenkit, aki beugrott a trükkös jelszólopásnak, hogy mihamarabb változtasson jelszót.

2001. november 10. 10:00

Ingyenes internet-hozzáférés Olaszországban

Azoknak, akiknek a tenger mellett is hiányzik a kapcsolat a világgal, három olyan olasz internet-szolgáltatót is tudunk ajánlani, akiknél bárki ingyenesenesen internetezhet, legyen bár külföldi. A Tiscalinet, az Infostrada és a Libero egymással versengve gyűjti a regisztrációkat, és mindegyik több milliós ügyfélkörrel büszkélkedik.

2000. július 25. 23:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

Ha háztartási gép vásárlását tervezzük, ne lepődjünk meg az újfajta címkék és akár a korábbiaknál lényegesen alacsonyabb kategóriabesorolások láttán. Lecserélik ugyanis az eddigi energiafogyasztási címkéket, amelyek alapvető segítséget nyújtanak a vásárlók döntéshozatalában.

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

A sportfogadás világa átalakult: a 21. században már az interneten keresztül teszik meg tétjeiket a fogadni vágyók. A kínálati paletta széles, nehéz azonban megtalálni az igazán minőségi oldalakat. Vannak azonban gyűjtősite-ok, amelyek segítenek eligazodni a bukméker oldalak dzsungelében.

2020. július 23. 20:39
online sportfogadás