Freeserve kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Freeserve

Sikert aratott az ingyenes zeneletöltési lehetőség

A csütörtöki Digital Download Day akció olyan nagy sikert aratott, hogy a részt vevő weboldalak gyakorlatilag megbénultak a rengeteg zeneletöltéstől.

Kulcsszavak: Freeserve MSN Tiscali zene
2002. október 5. 08:52

A Wanadoo megveszi a Freeserve-t

A France Télécom által 88 százalékban birtokolt francia Wanadoo internetszolgáltató részvénycserés tranzakcióval megveszi a brit Freeserve internetszolgáltatót - közölte szerdán a francia cég. Mindkét vállalat a legnagyobb ISP hazájában; az egyesült cég a három legnagyobb európai ISP között lesz.

2000. december 7. 08:36

A Wanadoo megvásárolja a Freeserve-et?

A France Telecom tulajdonában lévő Wanadoo ISP elismerte, szeretné megvásárolni egyik legnagyobb európai riválisát, a brit Freeserve Plc.-t.

2000. november 23. 19:25

Ingyenes internet-hozzáférés Olaszországban

Azoknak, akiknek a tenger mellett is hiányzik a kapcsolat a világgal, három olyan olasz internet-szolgáltatót is tudunk ajánlani, akiknél bárki ingyenesenesen internetezhet, legyen bár külföldi. A Tiscalinet, az Infostrada és a Libero egymással versengve gyűjti a regisztrációkat, és mindegyik több milliós ügyfélkörrel büszkélkedik.

2000. július 25. 23:42

A Deutsche Telekom átveszi a Freeserve-et

A német távközlési óriás átveszi a legnagyobb brit internetszolgáltató társaságot, a Freeserve Plc.-t, lapértesülések szerint az üzletkötés a közeli napokban kerül nyilvánosságra.

2000. június 26. 10:58

ISP-piac: fúziós spekulációk

A Terra Networks és a Lycos internetszolgáltatók szerdán bejelentett fúziója nyomán elemzők a verseny kiéleződésére és újabb egyesülésekre számítanak az internetszolgáltatói piacon.

2000. május 20. 13:49

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

Többek között a roaminggal és a határozott időre szóló szerződésekkel kapcsolatos előírásokat ellenőrzi majd a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az idei felügyeleti terve alapján. A szolgáltatók kötbérkezelési folyamatai a korábbi évekhez hasonlóan idén is a fókuszban lesznek. Jó hír, hogy a nemzetközi hívások tavalytól érvényes árcsökkentési uniós előírását megfelelően alkalmazták a hazai szolgáltatók.

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

Az SAP ökosztisztémában és a régióban is kiemelt szerepet betöltő budapesti fejlesztőközpont új üzletágat indít, melyhez első fázisban 20 magasan képzett informatikai szakembert keres. Ezzel a céges utazások szervezésére és költségelszámolásokra szakosodott SAP Concur is felkerül a szervezet termékpalettájára.

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás