Freeserve kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Freeserve

Sikert aratott az ingyenes zeneletöltési lehetőség

A csütörtöki Digital Download Day akció olyan nagy sikert aratott, hogy a részt vevő weboldalak gyakorlatilag megbénultak a rengeteg zeneletöltéstől.

Kulcsszavak: Freeserve MSN Tiscali zene
2002. október 5. 08:52

A Wanadoo megveszi a Freeserve-t

A France Télécom által 88 százalékban birtokolt francia Wanadoo internetszolgáltató részvénycserés tranzakcióval megveszi a brit Freeserve internetszolgáltatót - közölte szerdán a francia cég. Mindkét vállalat a legnagyobb ISP hazájában; az egyesült cég a három legnagyobb európai ISP között lesz.

2000. december 7. 08:36

A Wanadoo megvásárolja a Freeserve-et?

A France Telecom tulajdonában lévő Wanadoo ISP elismerte, szeretné megvásárolni egyik legnagyobb európai riválisát, a brit Freeserve Plc.-t.

2000. november 23. 19:25

Ingyenes internet-hozzáférés Olaszországban

Azoknak, akiknek a tenger mellett is hiányzik a kapcsolat a világgal, három olyan olasz internet-szolgáltatót is tudunk ajánlani, akiknél bárki ingyenesenesen internetezhet, legyen bár külföldi. A Tiscalinet, az Infostrada és a Libero egymással versengve gyűjti a regisztrációkat, és mindegyik több milliós ügyfélkörrel büszkélkedik.

2000. július 25. 23:42

A Deutsche Telekom átveszi a Freeserve-et

A német távközlési óriás átveszi a legnagyobb brit internetszolgáltató társaságot, a Freeserve Plc.-t, lapértesülések szerint az üzletkötés a közeli napokban kerül nyilvánosságra.

2000. június 26. 10:58

ISP-piac: fúziós spekulációk

A Terra Networks és a Lycos internetszolgáltatók szerdán bejelentett fúziója nyomán elemzők a verseny kiéleződésére és újabb egyesülésekre számítanak az internetszolgáltatói piacon.

2000. május 20. 13:49

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

Miután a PSD2 bevezetésére kitűzött szeptember 14-i határidő tarthatatlanná vált, az MNB tegnap közleményt adott ki, amelyben megnyugtatja az érintetteket, hogy - az Európai Uniós szinten hozott döntéssel összhangban - az MNB többlet időt biztosít a magyar pénzügyi szektor számára, hogy megfeleljen az erős ügyfél-hitelesítésről szóló jogszabályoknak, a fizetési kártyával végzett online fizetési műveletek esetében.

 

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2015 után másodszor rendezik meg Budapesten az ITU Telecom World konferenciát (Europe Telecom-ot rendeztek már itt korábban is). A világ talán legfontosabb nemzetközi infokommunikációs- és távközlési eseménye kormányok és az iparágban érdekelt vállalatok, valamint kis- és középvállalkozások számára nyújt lehetőséget a találkozásra és információcserére. 

2019. szeptember 9. 23:51
online sportfogadás