Fujitsu Siemens kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Fujitsu Siemens

A Fujitsu frissíti vállalati mobil és asztaligép-portfólióját

Vállalati mobil és asztaligép-portfóliójának ma bemutatott új és frissített modelljeivel a Fujitsu bizonyítja, hogy az igazán jó dolgok kis csomagban érkeznek.

Kulcsszavak: notebook PC Fujitsu Siemens
2015. szeptember 30. 12:31

Teszt: Fujitsu Amilo Pi3560 notebook

Fujitsu Amilo Pi 3560 tesztKicsit finnyáskodva, szinte két újjal vettem kézbe ezt a tesztre kapott Fujitsu Amilo -t, de végül kiderült, egyáltalán nem volt igazam. Kapcsolatunk remekül alakult, néhány elkerülhetetlen, a nyitva hagyott vécéülőke jelentőségéhez mérhető apróságot leszámítva. Most, hogy szakítanunk kell, kicsit magával is rántott a mélabú. - A Laptop.hu tesztje.

Kulcsszavak: notebook Fujitsu Siemens
2009. december 20. 11:18

Új mini noteszgép a Fujitsu-tól

Az Intel Atom N280 processzor-alapú Fujitsu M2010 ideális választás olyan felhasználóknak, akik kicsi és könnyű gépet szeretnének tanuláshoz, böngészéshez, levelezéshez vagy videótelefonáláshoz.

Kulcsszavak: Fujitsu Siemens notebook
2009. június 15. 12:56

Távhozzáférési megoldás munkaállomásokhoz

A Fujitsu Technology Solutions bemutatta munkaállomásokhoz fejlesztett új távhozzáférési megoldását. A CELSIUS család minden modelljénél elérhető PC-over-IP technológiával a gépek beilleszthetők a központosított asztali gépes környezetbe.

2009. május 7. 16:35

Virtualizált IT-infrastruktúra SAP-alkalmazásokhoz

A Fujitsu Siemens és a VMware bemutatta az SAP-alkalmazásokhoz kiváló szolgáltatásminőséget garantáló közös megoldását.

2009. március 3. 10:15

Oracle konszolidáció egyszerűen

A Fujitsu Siemens Computers bemutatta Oracle szolgáltatások konszolidálására készült dedikált FlexFrame for Oracle RE megoldását.

2009. február 19. 12:20

Amilo P notebook: kedvenc filmjeink élénk színekkel

A Fujitsu-Siemens elérhető árú Amilo P notebookjainak kiváló grafikus képességeivel kedvenc filmjeinket élénk színekkel nézhetjük meg, mivel ezek a gépek A+ osztályú, magas minőségű LCD panelekkel készülnek.

Kulcsszavak: Fujitsu Siemens notebook
2009. február 15. 17:14

Modern középkategóriás monitor a Fujitsu-Siemenstől

A Fujitsu-Amilo L3190T szélesvásznú 19”-es monitor tervezésénél nagyon ügyelt a gyártó arra, hogy a szolid ár mellett modern és energiatakarékos technológiák kerüljenek a készülékbe.

Kulcsszavak: Fujitsu Siemens monitor
2009. január 31. 19:02

3D egér a Fujitsu Siemens Computerstől

A Fujitsu Siemens bemutatta legújabb háromdimenziós navigációs eszközét, a SpaceExplorer 3D egeret, mellyel az egyszerű navigációs feladatok folytonos egérkattintások nélkül hajthatók végre, míg a háromdimenziós görgetés, nagyítás és forgatás a vezérlő felső részének egyszerű nyomásával, húzásával és forgatásával valósítható meg.

Kulcsszavak: Fujitsu Siemens egér 3D
2009. január 29. 16:51

A Fujitsu befejezi a merevlemez-olvasófej gyártást

A HDD tárolók területén eddig többek között az író-olvasó fejek gyártására specializálódott cég átszervezi vonatkozó vállaltrészeit, és felhagy a részegység gyártásával.

2009. január 27. 10:49

WI600: Ultranagy felbontású vezeték nélküli lézeres egér

A terméket kifejezetten úgy tervezték, hogy bal- és jobbkezesek egyaránt dolgozhassanak vele, valamint hogy használata nagy vagy kis kézben is kényelmes és egyszerű legyen.

Kulcsszavak: egér Fujitsu Siemens
2009. január 22. 14:26

A világ leggyorsabb web-szervere

A Fujitsu Siemens nagyvállalati PRIMERGY RX600 szervere minden korábbinál magasabb SPECweb benchmark-eredményét érte el.

Kulcsszavak: Fujitsu Siemens szerver
2009. január 20. 14:28

Új középkategóriás kliensgép a Fujitsu Siemenstől

A FUTRO S450 megbízható eszköz a rendszergazdáknak a szerveralapú számítástechnikához és a kliensvirtualizációhoz.

2008. december 11. 13:09

Táblagép egészségügyi felhasználásra

A Fujitsu Siemens Computers kimondottan egészségügyi felhasználásra szánja fejlett új ESPRIMO MA mobil PC-jét. A robusztus táblagép ideális munkatárs a kórteremben és az ügyeleti hívások idején.

2008. december 11. 10:04

"Dinamikus infrastruktúra" a Fujitsu Siemens-től

A Fujitsu Siemens Computers a „dinamikus infrastruktúrát” támogató új termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat mutatott be éves szakvásárán, a VisIT-en.

Kulcsszavak: Fujitsu Siemens
2008. november 14. 12:25

Új professzionális PC-k a Fujitsu Siemenstől

A Fujitsu Siemens Computers bemutatta legújabb, kategóriájuk élvonalához tartozó számítógépeit. Az ESPRIMO C, E és P sorozat tizenegy új modellje az új Intel Q43/Q45 lapkára épül. Gyorsabbak és nagyobb teljesítményt nyújtanak elődeiknél, ráadásul kisebb energiafogyasztásuk révén a környezetet is kímélik.

Kulcsszavak: PC Fujitsu Siemens
2008. november 11. 19:07

Bármilyen felületről digitalizálja kézírását a Mobile NoteTaker

A Fujitsu Siemens Computers bemutatta multimédia-portfoliójának adatbeviteli technológiáját, a Mobile NoteTaker-t. A legújabb ultrahangos és infravörös érzékelő-technológiát alkalmazó Mobile NoteTaker bármilyen felületről képes rögzíteni a kézírást és több mint 100 A4-es oldalt tud tárolni vevője memóriájába későbbi felhasználás céljából.

2008. november 5. 11:17

Megszűnik a Fujitsu Siemens

A jövőben nem találkozhatunk többé a Fujitsu Siemens márkával, miután a két cég által létrehozott vállalatból a Fujitsu kivásárolta a német résztulajdonost.

Kulcsszavak: Fujitsu Siemens +céginfo
2008. november 4. 20:44

Piacon a "nullawattos" Scenicview P26W-5 Eco

Már Magyarországon is kapható a Fujitsu Siemens „nullawattos” környezetbarát monitorok Premium családjának legújabb tagja, a Scenicview P26W-5 ECO monitor.

Kulcsszavak: monitor Fujitsu Siemens
2008. november 3. 13:15

Két terra bájtos központi tároló otthoni felhasználóknak

A többféle kapacitással választható, otthoni vagy irodai hálózatokba szánt Fujitsu Siemens központi tároló kiváló megoldást nyújt saját tárhely kialakítására az interneten, hogy adatainkat (képeinket, filmjeinket) könnyedén és gyorsan elérhessük a világ bármely pontjáról.

2008. október 28. 07:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás