GTS Central Europe kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: GTS Central Europe

Egységes kommunikációs szolgáltatás a GTS-től

A GTS Central Europe (GTS) a mai napon bejelentette új egységes kommunikációs szolgáltatásának bevezetését, amely a hang alapú, az üzenetküldési és együttműködési szolgáltatások összevonásával könnyíti meg a vállalati felhasználók életét.

2014. július 21. 16:20

A Deutsche Telekom bekebelezi a GTS Central Europe-ot

A Deutsche Telekom, a Magyar Telekom legnagyobb részvényese 546 millió euróért megvásárolja a GTS Central Europe (GTS) infrastruktúraalapú távközlési szolgáltatót - közölte a társaság.

2013. november 13. 09:50

ISO 27001 biztonsági tanúsítvány a GTS-nél

A GTS Central Europe (GTS), a közép- és kelet-európai régió vezető integrált távközlési és adatközpont szolgáltatója bejelentette, hogy a régióban működő vállalatai sikeresen megszerezték az ISO 27001:2005 tanúsítványt, amely egy nemzetközileg elismert információbiztonsági irányítási rendszerre vonatkozó (ISMS) szabvány.

2013. augusztus 14. 11:01

A GTS a Ciena eszközeit választotta nemzetközi hálózatának bővítéséhez

A hálózatspecialista Ciena (NASDAQ: CIEN) ma bejelentette, hogy a GTS Central Europe, a közép- és kelet európai régió vezető integrált távközlési és adatközpont szolgáltatója az ő konvergens optikai megoldásait alkalmazza nemzetközi hálózatának 100G (gigabit/másodperc) sebességűre bővítéséhez.

 

2013. július 9. 13:25

Elindult a GTS új honlapja

A GTS Central Europe (GTS), a közép- és kelet európai régió vezető integrált távközlési és adatközpont szolgáltatója elindította új honlapját, amely a www.gtsce.com címen érhető el.

2013. május 9. 11:18

GTS - T-Mobile közös mobilmegoldás az üzleti szektornak

A GTS Central Europe (GTS) és a T-Mobile ma bejelentette, hogy partnerség keretében nyújtanak mobilmegoldásokat Csehországban. Az ország első üzleti szektorra fókuszáló MVNO (mobile virtual network operator) megállapodásán keresztül a GTS a T-Mobile hálózatára alapozva új termékportfóliót fog kifejleszteni.

2013. február 4. 16:40

A GTS építi ki a Lengyel Légimentők adatátviteli hálózatát

A GTS Central Europe, Közép- és Kelet-Európa vezető infrastruktúra alapú integrált távközlési és adatközpont szolgáltató vállalatának tagjaként a GTS Poland építi ki a Lengyel Légimentők IP VPN hálózatát, illetve biztosít internet-hozzáférést a szervezet számára. A Lengyelország-szerte azonnali orvosi segítséget nyújtó intézmény tenderen választott partnert a közel 480 000 euró értékű szerződés teljesítésére.

2012. szeptember 3. 08:59

GTS Hungary augusztustól 26 GHz-es frekvenciasávon

A GTS Hungary, Magyarország vezető alternatív távközlési és adatközpont-szolgáltatója a műszaki kivitelezések befejezése után augusztustól indítja el szolgáltatásainak értékesítését a 26 GHz frekvenciasávon. Az NMHH által kiírt pályázaton elnyert frekvenciatartományokban a GTS kis hatótávolságú, garantált sávszélességű adatátviteli hálózatok létrehozását tudja biztosítani vállalati ügyfelei részére.

2012. augusztus 13. 10:00

A GTS hangszolgáltatást és nemzetközi VPN szolgáltatást nyújt a Penziasnak

A GTS Central Europe (GTS) VPN és hangszolgáltatásokat nyújt Lengyelországban, Romániában és Magyarországon, az irodaházak távközlési rendszereivel foglalkozó angol Penzias vállalatának. 

Kulcsszavak: VPN GTS Central Europe
2012. június 26. 17:48

HD minőségű videokonferencia-szolgáltatást indít a GTS

A GTS Central Europe (GTS), Közép- és Kelet-Európa vezető infrastruktúra alapú távközlési szolgáltatója bemutatta új, HD minőségű videós élményt nyújtó szolgáltatását, a GTS Videokonferenciát. A legtöbb eszközön elérhető szolgáltatás segítségével a cégek hagyományos IP hálózatukat kifinomult, mindenhol elérhető videó-kommunikációs rendszerré alakíthatják át.

2012. június 15. 09:31

A GTS finanszírozási megállapodást köt növekedésének felgyorsítása érdekében

A GTS Central Europe (GTS), Közép- és Kelet-Európa vezető infrastruktúra alapú távközlési szolgáltatója ma nagyszabású finanszírozási megállapodás megkötését jelentette be. Az új elsőbbségi hitelkeret-szerződés új felvásárlásaihoz és hálózati fejlesztéseihez is megfelelő forrást biztosít a vállalatnak.

Kulcsszavak: GTS Central Europe hitel
2012. június 1. 18:00

Horvátország felé terjeszkedik a GTS

A GTS Central Europe (GTS), a régió vezető infrastruktúra alapú távközlési és adatközponti szolgáltatója Horvátország felé bővítette optikai hálózatát. A cég ezzel a lépéssel jelentősen növelte jelenlétét a balkáni térségben és megalapozta a szerb és szlovén irányú további bővítés lehetőségét is.

2012. február 14. 09:16

GTS adatcenter szolgáltatás az UniCredit részére

A bankcsoport úgy döntött, hogy elsődleges adatközpontját is a GTS-re bízza, ezért újabb szerződést köt a jelenlegi csehországi adatközpont szolgáltatójával.

2012. január 3. 10:33

Új lehetőségek a GTS Ethernet VPN szolgáltatásában

A GTS Central Europe (GTS) továbbfejlesztette Ethernet VPN szolgáltatását. Az új platform olyan funkciókat kínál, mint az újraértelmezett Quality of Service (QoS), vagy az online szolgáltatás monitorozás, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy valós időben mérhessék és elemezhessék a hálózat minőségi paramétereit és kihasználtságát.

2011. november 4. 13:28

Növeli beruházásait a GTS Hungary az idén

Az informatikai-távközlési iparban érdekelt GTS Hungary Kft. az idén 2 milliárd forintot fordít beruházásra, ami a 2011. évi tervezett bevételnek mintegy 14 százaléka, tavaly a társaság 1,5 milliárd forintot költött fejlesztésre.

2011. október 5. 09:23

A GVH engedélyezte, hogy GTS CE megvegye az Interware-t

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) nem emelt kifogást az ellen, hogy a GTS Central European Holding B.V. (GTS CE) megvásárolta az IW Investor Group Zrt-től az Interware Internet Szolgáltató Zrt. (Interware) részvényeinek 100 százalékát, teljes irányítást szerezve a felett.

2010. november 10. 14:44

A GTS 150 millió forintból fejleszti az Interware-t

A GTS Central Europe lezárta az Interware távközlési vállalat felvásárlását, s a következő három hónapban 150 millió forintot fordít a cég budapesti, Victor Hugo utcai adatközpontjának bővítésére - mondta Pauer Pál, a GTS Hungary Kft. ügyvezető igazgatója hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.

2010. október 12. 14:32

A GTS Central Europe egységesíti leányvállalatai nevét

A GTS Central Europe (“GTS”) leányvállalatai 2010. október 1-jétől egységes nevet és arculatot öltenek. A változásoknak megfelelően a GTS-Datanet, a GTS csoport magyarországi leányvállalata a fenti időponttól kezdve GTS Hungary néven érhető el.

2010. október 1. 20:20

Megvásárolja az Interware-t a GTS CE

A GTS Central Europe (GTS CE) felvásárolja az Interware-t, ezzel a GTS csoport budapesti szerverközpontjának kapacitása négyszeresére bővül.

2010. június 16. 08:12

Eladja lakossági ügyfélkörét a GTS-Datanet

A GTS-Datanet a tavalyi évet a várakozásoknak megfelelő, stabil eredménnyel zárta - közölte a vállalat. A cég a jövőben a nagykereskedelmi és üzleti szolgáltatások értékesítésére helyezi a hangsúlyt. A GTS-Datanet 2009-ben is jelentős, akár 6 százalékot is elérő árbevétel-növekedéssel számol.

2009. január 26. 16:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

Szeretnél szintet lépni vállalkozásoddal? Fejlesztettél egy innovatív appot vagy megújult a weboldalad? Esetleg valami rendkívüli digitális megoldást hoztál létre? Mutasd meg fejlesztésed Magyarország legrangosabb online marketingkommunikációs pályázatán, ahol az elmúlt években egyre változatosabb tematikájú honlapok és applikációk kerültek a szakma figyelmének fókuszába, amely mellé bónuszként jött a nagyközönség és a szakmai zsűri visszajelzése id. A 30 kategóriánk közül biztosan Te is megtalálod a számodra megfelelőt!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

Végre egy helyen összegyűjtve megkapunk minden tanácsot, iránymutatást, hogyan pályázzunk EU-s támogatásokra, bár ezek egy ideje nem elérhetőek itthon. A pályázatíró szakember szerint jövőre újra lehetőséget kaphatnak a vállalkozók, azonban gyakori tévhitekre, hibákra hívja fel a figyelmet.

2023. november 30. 10:01