Garmin kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Garmin

K&H: újabb, menő fizetési megoldás a mindennapokra

Szeptember végétől a Garmin Pay okosórás fizetési megoldást is elérhetővé teszi a K&H első hazai pénzintézetként ügyfelei számára. A Garmin okosórákba a legismertebb – Mastercard, Maestro – kártyákat lehet digitalizálni, ezt követően a telefonra telepített Garmin Connecttel használhatóak NFC-s fizetésre, azonban fizetéshez elegendő az óra, a telefonnak nem kell a felhasználónál lennie. 

2021. szeptember 29. 15:56

Havidíjas navigáció a Garmintól

A StreetPilot onDemand havi 3 dollárba kerül, és ezért a pénzért olyan navigációt kapunk, mely az autós és gyalogos navigálás mellett a tömegközlekekedés eszközeit is tartalmazza.

2011. szeptember 8. 08:45

1,2 millió GPS-készüléket hív vissza a Garmin

A világ legnagyobb GPS-gyártójának számító Garmin bejelentette, hogy összesen mintegy 1,2 millió darab navigációs eszközt ingyenesen kicserél, mert túlmelegedő akkumulátoruk balesetet okozhat.

Kulcsszavak: GPS Garmin
2010. augusztus 27. 06:35

Új Garmin Asus Nüvifone

A Garmin és az Asus bevezette a közös fejlesztésű mobiltelefonok újabb változatát. Az új M20 modell a „Nüvifone” család tagja. A Garmin-Asus közös fejlesztésű M20 modellt a tervezők egy „minden egyben mobiltelefon, mobil webböngésző és nagy képességű navigaciós rendszer” gyanánt írták le.

Kulcsszavak: mobiltelefon Garmin Asus
2009. február 13. 20:31

Az első PDA GPS technológiával

A Garmin – új név a kézieszköz-piacon – megkezdte az első, GPS technológiával kombinált PDA, az iQue 3600 szállítását.

Kulcsszavak: pda GPS Garmin
2003. július 28. 18:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

A világ harminc országának legfeljebb 15 és fél éves diákjai számára meghirdetett Európai Junior Informatikai Diákolimpiát (eJOI) idén Ukrajna rendezte meg - virtuálisan. A magyar diákolimpikonok a Neumann Társaság tehetséggondozási programja keretében, a Nemzeti Tehetség Program támogatásával készültek fel az eJOI-ra, amelyen két ezüstérmet és öt bronzérmet szereztek.

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

Az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért szakmai zsűrije a siófoki MENTA konferencia gálavacsorája keretében kedd este jelentette be az idei év Gyurós Tibor-díjasait: az év menedzserét, az év digitalizációs projektjét, az év innovációja díj nyertesét, illetve az év digitális oktatási nagykövetét.

2022. szeptember 21. 13:46