Geocities kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Geocities

A Yahoo megszünteti a Geocitiest

A vállalat bejelentette, hogy még idén megszünteti a Geocities szolgáltatást, melynek segítségével személyes weboldalakat lehetett létrehozni a web őskorától fogva. A lépés érthető, ám a világ ismét szegényebb lesz egy darabka internet-történelemmel.

Kulcsszavak: Yahoo onlineszolg Geocities
2009. április 25. 09:30

A szürke eminenciás

Számos lap és hírügynökség kürtölte világgá januárban: a legsikeresebb webkapu, a Yahoo több mint 3,5 milliárd dollárért megvette az egyik legnépszerűbb világhálós közösséget - avagy weblaptelephelyet -, a Geocitiest.

1999. augusztus 2. 15:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

21. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, Az Év Honlapja pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre 227 nevezés érkezett. A szakmai zsűri 68 pályaművet díjazott. Az Év Honlapja Abszolút díj győztese a Virágbéke lett.

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

Az LG Electronics (LG) a Life’s Good díjjal olyan globális innovátorokat támogat, amelyek vállalják, hogy segítenek jobb életkörülményeket teremteni mindenki számára. A verseny fődíját a dél-koreai Dot Inc. kapta.

2023. január 26. 14:02