Getronics-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Getronics-hu

Az ipari és termelő cégektől várja a Getronics az IT-piac bővülését

Tízszázalékos bevételnövekedést és létszámbővítést tervez az idén a Getronics Magyarországon, részben azért, mert reményei szerint a fellendülőben lévő Nyugat-Európából újabb megrendeléseket kap a budapesti szolgáltatói központja, részben pedig azért, mert a magyarországi ipari termelő vállalatok jelentős növekedése új informatikai fejlesztéseket jelent a piac szereplői számára.

Kulcsszavak: +céginfo Getronics-hu
2011. február 8. 08:32

Idén még stagnál, jövőre már nő az informatikai outsourcing piac

Az idén még stagnálásra, ám jövőre már növekedésre számít a magyar informatikai erőforráskihelyezési piacon a Getronics, a nemzetközi vállalat szerint a jelentős költségcsökkentést lehetővé tevő outsourcing igénybe vétele a versenyszféra mellett az államigazgatásnak és az önkormányzatoknak is hasznot hozna.

Kulcsszavak: Getronics-hu outsourcing
2010. március 10. 09:29

Intelligens közlekedési rendszerek a Getronicstól

"Intelligens közlekedési rendszerek jelene és jövője a nagyvárosokban és a közutakon" címmel tartottak ma sajtóbeszélgetést Budapesten a Getronics Magyarország Kft. munkatársai. Rátkai Péter ügyvezető igazgató foglalta össze cége ez irányú nemzetközi és hazai tevékenységét.

Kulcsszavak: Getronics-hu
2009. november 3. 18:38

Gyorsan bővül az informatikai erőforrás-kihelyezési piac

A válság hatására Magyarországon is gyorsan bővül az informatikai erőforráskihelyezés-piac (outsourcing), így a Getronics Magyarország Kft. a tervek szerint mintegy 10 százalékkal, 11 milliárd forintra növeli az idén az árbevételét - mondta Rátkai Péter, a cég ügyvezető igazgatója szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

Kulcsszavak: Getronics-hu outsourcing
2009. április 9. 09:02

Getronics: javul az eredményesség

Az informatikai szolgáltatásokat nyújtó, összesen 450 dolgozót foglalkoztató Getronics két magyar leányvállalatának árbevétele tavaly az előző évihez hasonlóan 14 milliárd forint volt, miközben a társaságok jelentősen, 20, illetve 100 százalékkal növelték adózás előtti eredményüket.

Kulcsszavak: Getronics-hu +mérleg
2009. március 16. 08:18

További növekedést tervez a Getronics

A KPN leányvállalataként működő Getronics Magyarországon két leányvállalatot működtet, amelyek 14 Mrd forint éves árbevétellel rendelkeznek, és 450 alkalmazottat foglalkoztatnak. A hazai ügyfeleket az IT-outsourcing-ra és rendszerintegrációra specializálódott, mintegy 80 fős Getronics Magyarország Kft. szolgálja ki.

2008. november 26. 14:50

A Getronics megduplázza budapesti központjának létszámát

A Getronics szerint jelentős növekedési potenciál van az informatikai szolgáltatási piacon azért, mert a gazdasági recesszió következtében megnő az erőforrás-kihelyezés, az outsourcing szerepe a költségcsökkentésre, hatékonyság-javításra kényszerülő vállalatok számára.

2008. július 31. 09:03

A Getronics 6 százalékkal növelte bevételét

A holland Getronics számítógépes szolgáltató hétfőn 464 millió eurós szolgáltatási bevételt jelentett az első negyedévről, 6 százalékkal többet az egy évvel korábbi 438 milliónál. A bevétel elsősorban részesedés-vásárlások eredményeképp nőtt.

2005. május 3. 08:50

Getronics: Budapesten működik az európai szolgáltató központ!

Klaas Wagenaar, a holland Getronics elnök-vezérigazgatója ma Budapesten, sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a világ egyik vezető ICT megoldás és szolgáltatás szállítója a magyar fővárosban hozta létre európai szolgáltató központját (Global Service Center - GSC).

2004. november 9. 20:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

18. alkalommal került megrendezésre az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, Az Év Honlapja pályázat. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyen összesen 183 nevezés érkezett.

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

Minden idők legnagyobb informatikai versenye zajlott a múlt héten Magyarországon: a Neumann Társaság és az ELTE Informatikai Karának szervezésében lezajlott e-Hódon 202 magyarországi iskola 27 702 diákja vett részt. A kezdeményezés célja, hogy felkeltse a diákok érdeklődését az informatika iránt, megmutassa annak sokszínűségét, és eloszlassa az azzal kapcsolatos negatív előítéleteket.

2019. november 26. 11:05
online sportfogadás