Goldenblog kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Goldenblog

Kilencedik alkalommal hirdettek nyerteseket a Goldenblog-versenyen

Csaknem három tucat elismerést osztottak ki a Goldenblog-versenyen indulók között. A blogok, azaz "internetes köznaplók" megmérettetésre az idén mintegy ezerkétszázan jelentkeztek, és több mint ötvenezren voksoltak rájuk - közölte a hvg.hu.

Kulcsszavak: média blog Goldenblog
2013. szeptember 14. 08:32

Az okostelefonok terjedése új lendületet ad a blogolásnak

Bár a blog műfaja felett sokak szerint eljárt az idő, az internetképes eszközök és a mobiltechnológia fejlődése új távlatokat nyithat a műfajban. Ezt a trendek és a Goldenblog népszerűsége is bizonyítják: a hvg.hu idei, „Blogs not dead” mottójú versenyre több mint 1200 nevezés érkezett. Hamarosan indul a közönségszavazás, az ünnepélyes eredményhirdetést pedig szeptember 19-én tartják az A38 hajón.

2012. augusztus 22. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

A jubileumi, harmincadik MENTA 2023 – NEXT30! konferencián adta át IVSZ – Digitális vállalkozások szövetsége az egykori elnökéről, Gyurós Tiborról elnevezett Év menedzsere-díjat. A 2023-as díjazott Patay Szabolcs, a fejlett járműkommunikációs technológiákat fejlesztő magyarországi startup, a Commsignia ügyvezető igazgatója.

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

A tudás átadásának, a személyes fejlődés támogatásának egyik leghatékonyabb formája a mentorálás, azaz amikor rutinos szakemberek kevésbé tapasztalt embereket vesznek „szárnyaik alá”, segítve őket az élet számos területén. A világ egyik vezető pénzintézetének budapesti központjában már sok éves hagyománya van mindennek, a mentorálás kultúrája náluk a mindennapok része. 

2023. szeptember 18. 13:16