Grando.hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Grando.hu

Az eMAG újabb lépése, hogy az első számú magyar online kereskedő legyen

Magyarországi pozíciójának erősítése érdekében a Naspershez tartozó eMAG.hu integrálja a szintén a cégcsoport tulajdonában lévő Grando.hu-t. A domainre érkező felhasználókat az eMAG.hu oldalra irányítják át, ahol regisztráció nélkül is bejelentkezhetnek korábbi fiókjukkal, és felfedezhetik az online vásárlás új lehetőségeit. Ezzel a lépéssel azt szeretnék elérni, hogy idővel az ország első számú online kereskedőjévé váljanak.

2014. július 11. 17:44

Megújul a kínálat a Vaterán

Nagy fordulathoz érkezik a Vatera. Április elsején véget ér a több mint féléves tesztüzem, és egy megújult platform várja majd a vásárlóközönséget. Az oldalon a Grando online pláza és a TeszVesz online piactér kínálata is megtalálható majd.

2014. február 3. 10:19

Mi kerül a karácsonyi virtuális kosarunkba?

Az Allegro Group felmérése szerint a kényelem miatt választjuk az online ajándékbeszerzést. Idén karácsonykor okostelefon, tablet és TV kerülhet a fa alá, de a kívánságlistán helyet kapott a szeretet, a béke és a nyugalom is.

2013. december 15. 10:31

A neten is pláza-láz tombol

Az Allegro Group felmérése szerint a hazai internetezők több mint harmada használja vásárlásra is az internetet, és naponta már 60-100 ezren keresik fel a Grando.hu online plázát.

 

2013. október 2. 16:24

A férfiak „hűségesebbek”

A Grando online pláza legfrissebb felmérése rámutat arra, hogy a férfiak hűségesebbek a nőknél, ha márkákról van szó. A gyengébbik nem közel fele elcsábul, ha valami népszerűbbel találkozik.

2013. augusztus 10. 10:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

Új elnököt és elnökséget választott a 2022-2024-es ciklusra a digitális hirdetési piac legnagyobb hazai szakmai szervezete, az IAB Hungary.

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

Három meghatározó trend alakíthatja az idei évben az online marketinget: a videók előtérbe kerülése mellett az arc felvállalása és a 360 fokos marketingeszközök kerülhetnek középpontba 2022-ben. Berta Gergő marketingszakértő arról beszélt, napjainkban a hirdetéseknél már nemcsak a klasszikus értelemben vett demográfiai adatokkal lehet dolgozni, hanem előtérbe kerül az anyagi státusz, a hobbi és hogy éppen milyen érzelmi állapotban van valaki, így gyakorlatilag személyre szabhatók a reklámok. Hozzátette, a cégeknek a szakma komplexitása miatt érdemes ügynökséget maguk mellé állítani, így tényleg valós értéket képviselhet és megtérülővé válik az online marketing.

2022. január 18. 15:29