Gyurós Tibor Díj kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Gyurós Tibor Díj

Megvan az év digitalizációs projektje!

Az év digitalizációs projektje kategóriában díjazták a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat által közösen fejlesztett ÉletMentő applikációt. Az IVSZ által létrehozott Gyurós Tibor-díjjal a hazai digitalizáció fejlődésében aktívan szerepet vállaló személyeket és vállalkozásokat ismerték el.

2020. szeptember 24. 09:39

Gyurós-díjas a Waberer’s digitális megújulása

A 25. MENTA Konferencián 20. alkalommal adta át az IVSZ az informatikai szakma legrangosabb elismerését, a Gyurós Tibor Díjakat. Az Év informatikai projektjének adományozott Gyurós-díjat az idén a Waberer’s digitális megújulásával érdemelte ki. A Microsoft felhőalapú AI-megoldásával a Waberer’s International iparági rekordot döntött hatékonyságban, csökkenő környezeti terhelés mellett.

2018. szeptember 14. 23:33

Társadalmilag hasznos projektek taroltak az idei Gyurós Tibor díjkiosztón

Az IVSZ (Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége) idén is díjazta az infokommunikációs szektorban kimagasló teljesítményt nyújtó felsővezetőket, innovációkat és projekteket.

Kulcsszavak: Gyurós Tibor Díj IVSZ
2012. június 13. 09:10

Átadták az idei Gyurós Tibor-díjakat

Tizenharmadik alkalommal adták át az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) által alapított díjat.

2010. június 10. 11:25

Kmetty József és Csiszér Béla az idei Gyurós-díjasok

2007-ben tizedik alkalommal adták át az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) által alapított elismerést, amely 2001 óta Gyurós Tibor Díj néven kerül átadásra. A bíráló bizottság idén 17 jelölt közül választotta ki az Év Informatikai Cégvezetőjét és az Év Fiatal Informatikai Vállalkozóját. 2007-ben az előbbit Kmetty József, a KÜRT Zrt. vezérigazgatója, míg az utóbbit Csiszér Béla, a Sicontact Kft. ügyvezető igazgatója nyerte el. Az IVSZ felhasználva az alkalmat külön elismerésben részesítette a hazai IT szakmáért az elmúlt évtizedben végzett munkája elismeréseként Beck Györgyöt, Kürti Sándort és Reszler Ákost, akiknek „Pro Informatika” Díjat adták át.

Kulcsszavak: CIO díj Gyurós Tibor Díj
2007. június 8. 12:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

Varga Róbert, a győri Széchenyi István Egyetem hallgatója Magyarországon először nagyfelbontású röntgenfelvételt továbbított 5G hálózaton keresztül, melyhez az Innomed Medical, a Vodafone Magyarország és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) nyújtott szakmai és technológiai segítséget. Ez az egészségügyi innováció új távlatokat nyit a különböző távdiagnosztikai eljárásokat illetően. 

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

Negyedik alkalommal, de a pandémia miatt először kizárólag online rendezte meg a kelet-közép-európai régió legkiemelkedőbb startup networking eseményét, a neves előadókat felvonultató és rengeteg érdeklődőt vonzó Regional Startup and Innovation Day-t az MFB csoporthoz tartozó Hiventures és a Startup Campus. Az aktuális járványhelyzet ismert körülményeit tekintve kimondottan optimista hangvételű esemény egy időben több mint 500, összesen közel 2000 megtekintést generált. A hagyományos kategóriák mellett ezúttal a Covid krízisre legkiválóbban reagált startupot is díjazták, valamint megtartották a már megszokott boxringben szervezett Get In The Ring pitch párbajt is.

2020. november 21. 10:18
online sportfogadás