Gyurós Tibor Díj kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Gyurós Tibor Díj

Megvan az év digitalizációs projektje!

Az év digitalizációs projektje kategóriában díjazták a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat által közösen fejlesztett ÉletMentő applikációt. Az IVSZ által létrehozott Gyurós Tibor-díjjal a hazai digitalizáció fejlődésében aktívan szerepet vállaló személyeket és vállalkozásokat ismerték el.

2020. szeptember 24. 09:39

Gyurós-díjas a Waberer’s digitális megújulása

A 25. MENTA Konferencián 20. alkalommal adta át az IVSZ az informatikai szakma legrangosabb elismerését, a Gyurós Tibor Díjakat. Az Év informatikai projektjének adományozott Gyurós-díjat az idén a Waberer’s digitális megújulásával érdemelte ki. A Microsoft felhőalapú AI-megoldásával a Waberer’s International iparági rekordot döntött hatékonyságban, csökkenő környezeti terhelés mellett.

2018. szeptember 14. 23:33

Társadalmilag hasznos projektek taroltak az idei Gyurós Tibor díjkiosztón

Az IVSZ (Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége) idén is díjazta az infokommunikációs szektorban kimagasló teljesítményt nyújtó felsővezetőket, innovációkat és projekteket.

Kulcsszavak: Gyurós Tibor Díj IVSZ
2012. június 13. 09:10

Átadták az idei Gyurós Tibor-díjakat

Tizenharmadik alkalommal adták át az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) által alapított díjat.

2010. június 10. 11:25

Kmetty József és Csiszér Béla az idei Gyurós-díjasok

2007-ben tizedik alkalommal adták át az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) által alapított elismerést, amely 2001 óta Gyurós Tibor Díj néven kerül átadásra. A bíráló bizottság idén 17 jelölt közül választotta ki az Év Informatikai Cégvezetőjét és az Év Fiatal Informatikai Vállalkozóját. 2007-ben az előbbit Kmetty József, a KÜRT Zrt. vezérigazgatója, míg az utóbbit Csiszér Béla, a Sicontact Kft. ügyvezető igazgatója nyerte el. Az IVSZ felhasználva az alkalmat külön elismerésben részesítette a hazai IT szakmáért az elmúlt évtizedben végzett munkája elismeréseként Beck Györgyöt, Kürti Sándort és Reszler Ákost, akiknek „Pro Informatika” Díjat adták át.

Kulcsszavak: CIO díj Gyurós Tibor Díj
2007. június 8. 12:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

A koronavírus-válság jelentős változásokat hozott a bankszektornak a 2020-as évben: bevezették a hiteltörlesztési moratóriumot, megsokszorozódtak a hitelprogramok, valamint az új helyzet következtében a digitalizáció is felgyorsult. 

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

Az oltóanyagok létfontosságú lépést jelentenek a világ koronavírus-járvány elleni küzdelmében, ugyanakkor mindez visszaélésekre is lehetőséget ad a csalók és álhírterjesztők számára. Az IT biztonsági megoldásokat fejlesztő ESET bemutatja a leggyakoribb, vakcinával kapcsolatos jellemző átveréseket, amellyel megpróbálnak hozzáférni a személyes adatainkhoz vagy a pénztárcánkhoz. 

2021. április 19. 14:58