HANA kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: HANA

Új, digitális transzformációt segítő megoldások az SAP-tól

Új megoldásokról és együttműködésekről adott hírt az SAP, amelyek közös pontja, hogy segítse a vállalatok, szervezetek digitális átalakulását.

2016. június 17. 15:25

Huawei - SUSE: SAP HANA-ra szabott új megoldás

Az SAP HANA technológián alapuló Huawei szerver és a SUSE Linux Enterprise Server rendszer felgyorsítja a döntéshozatali folyamatokat és az adatok elemzését

2015. december 11. 13:22

Analitika a felhőből: jön a „gyilkos bálna”

Teljes értékű analitikát ígér a felhőből az SAP legújabb fejlesztése. A „gyilkos bálna” néven emlegetett megoldást az SAP HANA Cloud Platformjára építették.

2015. október 30. 13:23

Megjelent az SAP HANA új verziója

Új verziót kapott az SAP HANA. A vállalat memória alapú platformja az IoT nyújtotta előnyöket is kiaknázza.

2015. június 26. 18:12

Új zászlóshajó terméket jelentett be az SAP

Az elmúlt húsz év legfontosabb termékinnovációjaként mutatta be az SAP a legújabb nagyvállalati szoftvercsomagját. Az S4/HANA-ban az üzleti szoftverek új generációja ölt testet.

2015. február 10. 08:21

A SUSECon 2014 éves konferencián számos újdonságot bemutattak

A SUSE éves konferenciáján, a SUSECon rendezvényen számos fontos újdonságot és bejelentettek, többek között, hogy SUSE Linux Enterprise-t használó ügyfelek leállás nélkül telepíthetik a frissítéseket. Kiderült továbbá, hogy béta tesztelési fázisba érkezett a SUSE tárhelymegoldása, támogatják az SAP HANA platformra fejlesztő startupokat, és új lehetőségeket kínálnak az ügyfelek és a felhőszolgáltatók számára.

2014. november 24. 16:31

A komplexitás egyszerűsítése az SAP víziója

8%-os növekedési ütemmel számolhat az SAP a tavalyi évet illetően. A „pozitív szaltóban” jelentősen közrejátszott az üzleti analitika, amely az egyik legerősebb területe a vállalatnak. Az idei siófoki SAP Forumon nemcsak az eredmények, hanem a további tervek is terítékre kerültek.

2014. szeptember 9. 17:18

A SUSE megoldásai elérhetők a SAP HANA platformon

A SUSE magas rendelkezésre állást biztosító megoldásai (HA) mostantól az SAP HANA platformon is elérhetők a SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications terméken keresztül, amely a HANA futtatásához ajánlott és támogatott operációs rendszer. 

2014. július 2. 10:12

Az SAP a partnereit is felhőbe hívja

Több cloud (felhő alapú) szolgáltatóval is együttműködést tervez az SAP, hogy ők is tudják kínálni a vállalat minősített, felhő alapú HANA infrastruktúrát és alkalmazásokat.

2014. január 31. 10:09

Egyre népszerűbb itthon is a HANA

Az SAP memóriaalapú platformját, a HANA-t egyre több hazai kisvállalat használja már. Számuk már eléri a 10-et, ugyanis legutóbb a Bonus Kft. is csatlakozott a bővülő táborba.

2013. november 11. 11:37

Dell és SAP megoldások – adatok másodpercek alatt

A Dell és az SAP megoldásai felgyorsítják a vállalati döntési folyamatokat, és valós idejű elemzést biztosíthatnak, ezért egyre többféle iparágban, különböző méretű vállalatok számára nyújtanak ideális megoldást. A Dell hardverei és szolgáltatásai, valamint a SAP HANA szoftver segítségével a vállalatok gyorsabb betekintést nyerhetnek az adatokba, és maximalizálhatják a hatékonyságot.

2013. október 25. 12:46

SAP: HANA-ban a jövő

Az SAP memória alapú szolgáltatása, a HANA egyre inkább kezdi kitaposni magának az utat, bár hazánkban még nem sikerült megvetnie a lábát. A középtávú tervek között szerepel, hogy ez megváltozzon.

2013. szeptember 9. 18:42

SAP-technológiát használ az NBA

Az SAP HANA platformját, és több üzleti intelligencia megoldását állítja szolgálatba az NBA, hogy a honlapján található nagy tömegű, hivatalos statisztikai adatokat kezelje. A kosárlabda rajongói így egy könnyen használható felületen keresztül érhetik el, és elemezhetik az adatokat nemcsak desktopról, hanem tablet, és mobil eszközökről egyaránt. Az új felhasználói élményt ígérő SAP-technológiát várhatóan a 2012-13-s szezon alatt már ki lehet próbálni.

2012. július 28. 08:17

SAP: HANA újdonságok

Több újdonságot is bejelentett az SAP a HANA in-memory platformjához kapcsolódóan, mellyel a nagy tömegű adatok feldolgozása végezhető el villámgyorsan.

2012. június 14. 20:49

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Elálltak a felek a T-Systems tranzakciótól

A 4iG Nyrt. és a Magyar Telekom Nyrt. július elején jelentették be, hogy előzetes megállapodást kötöttek a telekommunikációs cég üzleti infokommunikációs leányvállalatának, a T-Systems Magyarország adásvételére vonatkozó kölcsönös szándékról.  

2019. december 11. 10:28

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

18. alkalommal került megrendezésre az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, Az Év Honlapja pályázat. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyen összesen 183 nevezés érkezett.

2019. december 3. 18:18
online sportfogadás