HMS kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: HMS

Hatalmas teljesítménnyel és kiváló kamerarendszerrel megérkezett a HONOR 9X Pro

Ismét új okostelefonnal bővül a Honor kínálata Magyarországon, szeptember 14-én megérkezett a Honor 9X Pro. A márka X szériájának eddigi legerősebb tagja rendkívüli teljesítménye, egész napos intenzív használatot is bíró akkumulátora és gyönyörű vizuális élményt biztosító kijelzője révén korlátok nélküli szórakozást kínál felhasználóinak.

2020. szeptember 14. 16:21

Magyarországon minden negyedik eladott Huawei okostelefon már HMS-sel működik

Több mint 700 millióan használnak már globálisan olyan okostelefont, amely a Huawei saját ökoszisztémájára, a Huawei Mobile Services-re (HMS) épül. A járványhelyzet végével Magyarországon is felpörgött a HMS-es készülékek értékesítése, az elmúlt hónapokban eladott Huawei-készülékek mintegy negyede már ilyen volt. Gyors ütemben bővül a Huawei saját alkalmazásáruháza, az AppGallery is, amelybe globálisan már 1,6 millió fejlesztő regisztrált és készít új appokat, az alkalmazások száma pedig meghaladta a 81 ezret. Az utóbbi napokban olyan közkedvelt magyar appok kerültek az áruházba, mint a TakarékBank, a Rossmann, a Praktiker vagy a KonzolVilág saját applikációja. 

2020. augusztus 10. 15:20

Egyénileg és csapatban is indulhatnak a fejlesztők a Huawei versenyén

AppsUp néven indított alkalmazásfejlesztő versenyt a Huawei Technologies. A verseny célja, hogy megtalálják a világ legjobb app fejlesztőit, és egyben lehetőséget biztosítsanak a fejlesztőknek, hogy alkalmazásaikat közzétegyék a Huawei saját mobilszolgáltatási rendszerében, a HMS-ben. A versenyt 5 régióban hirdetik meg, és minden régióban 5 kategóriában – legjobb app, legjobb játék, legjobb közösségi alkalmazás, legnépszerűbb, valamint különleges értékkel bíró app – díjazzák a legjobbakat. 

2020. július 6. 19:11

Magyar fejlesztőkre is számít a Huawei

Gőzerővel fejleszti saját új mobilszolgáltatási-rendszerét, a HMS-t (Huawei Mobile Services) a Huawei. A HMS a videózástól a böngészésen át az adattárolásig teljes körű alkalmazás-ökoszisztémát nyújt a Huawei készülékek tulajdonosainak. A vállalat világszerte, így Magyarországon is keresi az együttműködést az alkalmazásfejlesztőkkel, hogy minél több népszerű helyi, köztük hazai app kerüljön be a rendszerbe. A HMS-be eddig egymillió fejlesztő regisztrált, a fejlesztői együttműködéseknek köszönhetően pedig a gyártó már negyvenötezer alkalmazást integrált rendszerébe.

2019. november 13. 10:15

Azonnal bevezethető internetes banki rendszer

Internetes banki rendszer azonnali bevezetését lehetővé tevő megoldáscsomagot dolgozott ki és ajánl a bankok számára a Compaq, a Hypermedia Systems és a Microsoft most megalakított stratégiai szövetsége. A megoldás alapja az Inter-Európa Banknál két éve zavartalanul működő HyperBank, amelyhez Compaq hardver- és Microsoft szoftverkörnyezetet biztosítanak a felek.

2000. június 18. 21:52

Az e-kereskedelem új hajtásai

Az elektronikus kereskedelemre fókuszálva a Hypermedia Systems Kft. új üzletágait is bemutatja az Info alkalmából. Az e-bank, e-business megoldások, e-office és szoftverfejlesztési üzletágak már meg is kezdték aktív működésüket, és több kézzelfogható, azaz megnézhető és kipróbálható újdonsággal jelentkeznek a kiállításon.

2000. május 6. 12:18

Multiplatform és chipkártya

Várhatóan nagy érdeklődést váltanak ki azok a bejelentések, amelyeket a Hypermedia Systems a Banktech első napján hoz nyilvánosságra először. Bemutatják Magyarország első chipkártyás alkalmazását, beszámolnak biztonságtechnikai kínálatuk kiszélesítéséről, valamint arról, hogy legújabb fejlesztéseiknek köszönhetően immár több platformon is futtatható a korábban jelentős sikereket elért HyperBank rendszer.

Kulcsszavak: =bank04 HMS security
2000. március 29. 23:06

HMS: az iparágét meghaladó növekedés

Az 1999-es pénzügyi évben 36 százalékkal nőtt a Hypermedia Systems árbevétele, és 290 millió forintot tett ki. Az idén tízesztendős HMS bevételének túlnyomó többségét a fejlesztők és rendszermérnökök kiemelkedő szaktudása által megtermelt hozzáadott érték teremti meg.

Kulcsszavak: +céginfo HMS
2000. március 20. 21:27

Internetes supportbejelentés a HMS-nél

A HMS újabb internetes kapukat nyitott meg: a honlapjára látogatók nem csak információt találnak az újdonságokról és a szolgáltatásokról, hanem support (hibaelhárítási) igényeiket is bejelenthetik a www.hms.hu-n keresztül.

Kulcsszavak: onlineszolg HMS
2000. január 21. 21:14

A Hypermedia Systems a könyvfesztiválon

A Gutenberg-galaxis végét mi sem jelezheti jobban, mintsem hogy egy könyvfesztiválon ma már egyenrangú résztvevő a CD és a multimédia is.

Kulcsszavak: Park Kiadó HMS multimédia
1999. augusztus 16. 13:24

A HyperBankot díjazza a Microsoft is

A Microsoft által nyilvánosságra hozott hír szerint a Hypermedia Systems "legjobb elektronikus kereskedelmi megoldás" kategóriájában benyújtott pályázata a nemzetközi zsűri döntése alapján részt vehet a Microsoft nemzetközi Megoldásszállítói Díj döntőjében.

Kulcsszavak: Microsoft HMS e-commerce
1999. június 22. 12:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

Október 13-án immár nyolcadik alkalommal rendezik meg az Országos Cégvezetői Csúcskonferenciát, az esemény viszont ezúttal a koronavírus-járvány terjedésére való tekintettel online formában zajlik majd. A konferencia résztvevői megtudhatják, hogyan építhetnek stabil céget a jelenlegi instabil piaci környezetben. Piroska Gyula szervező tájékoztatása szerint a rendezvényen több olyan szakértő és sikeres vállalkozó is előadást tart majd különböző területekről, akik korábban már átéltek nehézségeket, és hiteles információkat tudnak átadni az érdeklődőknek.

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

A vírushelyzetre reagálva online színházi rendszert fejlesztett a Budai Szabadtéri Színház. Már szombat estétől „dupla nézőtérrel” lesz látható a ’Négyen Extra’ című előadás Mészáros Árpád Zsolt, Serbán Attila, Egyházi Géza, Csengeri Attila és Kerényi Miklós Máté szereplésével. Így tehát nem csak azoknak játszanak majd a színészek, akik az épített nézőtéren ülnek, hanem azoknak is, akik otthonról, élőben, HD minőségben követik majd az előadást. A virtuális nézőtérre kedvezőbb áron válthat jegyet a közönség. Az elkövetkezendő fél évben számtalan musical, operett és vígjáték kerül bemutatásra ezzel a módszerrel.

2020. szeptember 9. 12:11
online sportfogadás