HMS kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: HMS

Magyar fejlesztőkre is számít a Huawei

Gőzerővel fejleszti saját új mobilszolgáltatási-rendszerét, a HMS-t (Huawei Mobile Services) a Huawei. A HMS a videózástól a böngészésen át az adattárolásig teljes körű alkalmazás-ökoszisztémát nyújt a Huawei készülékek tulajdonosainak. A vállalat világszerte, így Magyarországon is keresi az együttműködést az alkalmazásfejlesztőkkel, hogy minél több népszerű helyi, köztük hazai app kerüljön be a rendszerbe. A HMS-be eddig egymillió fejlesztő regisztrált, a fejlesztői együttműködéseknek köszönhetően pedig a gyártó már negyvenötezer alkalmazást integrált rendszerébe.

2019. november 13. 10:15

Azonnal bevezethető internetes banki rendszer

Internetes banki rendszer azonnali bevezetését lehetővé tevő megoldáscsomagot dolgozott ki és ajánl a bankok számára a Compaq, a Hypermedia Systems és a Microsoft most megalakított stratégiai szövetsége. A megoldás alapja az Inter-Európa Banknál két éve zavartalanul működő HyperBank, amelyhez Compaq hardver- és Microsoft szoftverkörnyezetet biztosítanak a felek.

2000. június 18. 21:52

Az e-kereskedelem új hajtásai

Az elektronikus kereskedelemre fókuszálva a Hypermedia Systems Kft. új üzletágait is bemutatja az Info alkalmából. Az e-bank, e-business megoldások, e-office és szoftverfejlesztési üzletágak már meg is kezdték aktív működésüket, és több kézzelfogható, azaz megnézhető és kipróbálható újdonsággal jelentkeznek a kiállításon.

2000. május 6. 12:18

Multiplatform és chipkártya

Várhatóan nagy érdeklődést váltanak ki azok a bejelentések, amelyeket a Hypermedia Systems a Banktech első napján hoz nyilvánosságra először. Bemutatják Magyarország első chipkártyás alkalmazását, beszámolnak biztonságtechnikai kínálatuk kiszélesítéséről, valamint arról, hogy legújabb fejlesztéseiknek köszönhetően immár több platformon is futtatható a korábban jelentős sikereket elért HyperBank rendszer.

Kulcsszavak: =bank04 HMS security
2000. március 29. 23:06

HMS: az iparágét meghaladó növekedés

Az 1999-es pénzügyi évben 36 százalékkal nőtt a Hypermedia Systems árbevétele, és 290 millió forintot tett ki. Az idén tízesztendős HMS bevételének túlnyomó többségét a fejlesztők és rendszermérnökök kiemelkedő szaktudása által megtermelt hozzáadott érték teremti meg.

Kulcsszavak: +céginfo HMS
2000. március 20. 21:27

Internetes supportbejelentés a HMS-nél

A HMS újabb internetes kapukat nyitott meg: a honlapjára látogatók nem csak információt találnak az újdonságokról és a szolgáltatásokról, hanem support (hibaelhárítási) igényeiket is bejelenthetik a www.hms.hu-n keresztül.

Kulcsszavak: onlineszolg HMS
2000. január 21. 21:14

A Hypermedia Systems a könyvfesztiválon

A Gutenberg-galaxis végét mi sem jelezheti jobban, mintsem hogy egy könyvfesztiválon ma már egyenrangú résztvevő a CD és a multimédia is.

Kulcsszavak: Park Kiadó HMS multimédia
1999. augusztus 16. 13:24

A HyperBankot díjazza a Microsoft is

A Microsoft által nyilvánosságra hozott hír szerint a Hypermedia Systems "legjobb elektronikus kereskedelmi megoldás" kategóriájában benyújtott pályázata a nemzetközi zsűri döntése alapján részt vehet a Microsoft nemzetközi Megoldásszállítói Díj döntőjében.

Kulcsszavak: Microsoft HMS e-commerce
1999. június 22. 12:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Életet menthet az ÉletMentő applikáció

Elindult a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat új, ÉletMentő elnevezésű applikációja, amely gyorsabbá és hatékonyabbá teheti a segélyhívást. Az applikáció amellett, hogy pontos helymeghatározást tesz lehetővé, és megjeleníti a mentők számára az előre feltöltött egészségügyi adatokat, tartalmazza a felhasználóhoz legközelebb eső gyógyszertár, kórház, defibrillátor helyét, valamint része egy elsősegélynyújtó kisokos is.

2020. január 23. 14:20

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

Az e-aláírás-specialista NETLOCK szerint hamarosan leválthatják az okostelefonokba zárt digitális tárcák a fizikailag létező okmányokat, bőrtárcákat: 2020-ra áttörést jósolnak a digitalizáció terén.

2020. január 16. 14:39
online sportfogadás