HTEC kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: HTEC

Amerikai üzleti kapcsolatfejlesztés magyar IT vállalatokkal

A HTEC program keretében a Hungarian Technology Center amerikai irodája meghívására szeptember végén Budapestre látogat Dendy Young, a GTSI igazgatóságának elnöke, hogy tárgyalásokat folytasson magyar IT vállalatokkal.

Kulcsszavak: HTEC
2006. szeptember 19. 16:31

Magyar informatikai vállalatok az amerikai piacon - avagy piacra lépés amerikai és magyar szemmel

2006. május 11-én az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) és a Magyar Technológiai Központ (HTEC) "Magyar IKT vállalatok az amerikai piacon - avagy piacra lépés amerikai és magyar szemmel" címmel szakmai fórumot rendezett a magyar infokommunikációs szektor külpiaci megjelenése kérdéseiről. A konferenciát Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter és George H. Walker, az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövete nyitotta meg.

Kulcsszavak: IHM HTEC
2006. május 11. 13:41

Jövőre cégek üzemeltetik a külföldi HTEC-irodákat

A magyar IT-cégek amerikai és kínai piacra jutását helyben segítő Hungarian Technology Center (HTC) irodáit jövő évtől az informatikai tárca helyett cégek üzemeltetik - mondta a programiroda vezetője az MTI-nek szerdán.

Kulcsszavak: HTEC
2005. november 17. 10:10

IHM és IVSZ az amerikai és kínai HTEC-irodák működéséről

Az IHM-ben tarott mai sajtótájékoztatón mind Kovács Kálmán miniszter, mind Morenth Péter IVSZ-ügyvezető bíztatónak nevezte az USA-ban már működő, Kínában pedig most megnyitott Magyar Technológiai Központ (HTEC) irodák eredményeit, illetve perspektíváit.

Kulcsszavak: IVSZ IHM trend HTEC
2005. november 8. 12:20

Magyar Technológiai Központ nyílik Kínában

Magyar Információs Technológiai Központ nyitja meg kapuit Kína Shenzhen városában 2005. október 13-án - jelentette be Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter 2005. október 4-én, Zu Zhusou kínai nagykövettel folytatott tárgyalásán.

Kulcsszavak: HTEC IHM Kína
2005. október 6. 19:01

Magyar Technológiai Központ Kínában

Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter a Gyurcsány Ferenc miniszterelnök által vezetett delegáció tagjaként 2005. szeptember 7. és 11. között Kínába látogat, ahol elsőként, szeptember 8-án - immár negyedik alkalommal - Wang Xudong informatikai miniszterrel folytat tárgyalásokat.

Kulcsszavak: HTEC IHM Kína
2005. szeptember 7. 12:10

IHM - HTEC: Lehet-e sikert elérni az amerikai piacon?

2005. április 7-én több mint százan voltak kíváncsiak az első, az USA-ban létrehozott Magyar Technológiai Központ és az IHM közös rendezvényére. Az IHM-ben tartott esemény résztvevői megismerhették a HTEC eddigi munkáját, eredményeit és rövid beszámolót hallhattak arról, hogy milyen újabb projektet indít az IHM a magyar infokommunikációs cégek világpiaci szereplésének elősegítésére.

Kulcsszavak: HTEC IHM
2005. április 11. 12:20

Kínában nyit irodát a HTEC az ősszel

Kínában nyit újabb irodát a magyar informatikai kis- és középvállalkozások piacra jutásának elősegítésére az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) által finanszírozott Hungarian Technology Center (HTEC) - mondta Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter csütörtökön Budapesten.

Kulcsszavak: HTEC IHM Kína
2005. április 8. 10:08

Amerikában keres lehetőséget az AITIA és a FreeSoft

Az Egyesült Államokban tájékozódott, és részt vett a Gartner rangos orlandói információs technológiai szoftverkiállításán a magyar informatikai cégek számára meghirdetett, az amerikai piacra való bejutást megkönnyítő pályázat két nyertes cége, az AITIA Informatikai Rt., valamint a budapesti tőzsdén nemrég debütált FreeSoft.

Kulcsszavak: FreeSoft HTEC AITIA
2004. október 28. 09:00

Medgyessy Péter felkereste a Magyar Technológiai Központot az USA-ban

Az USA-ban tartózkodó Medgyessy Péter miniszterelnök és kísérete 23-án látogatást tett az Informatikai és Hírközlési Minisztérium által alapított, a magyar IT cégek amerikai piacra jutását támogató Magyar Technológiai Központban.

Kulcsszavak: HTEC
2004. június 24. 21:35

Kétszázmillió forintos IHM-támogatás informatikai cégeknek

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium 200 millió forinttal támogat tíz magyar informatikai céget azért, hogy megkönnyítse az amerikai piacra való jutásukat.

Kulcsszavak: HTEC IHM
2004. május 28. 08:40

Hogy juthatunk termékünkkel Amerikába? - Egy tudományszervező gondolatai

Jobb, ha az egész témát egyes szám első személyben tárgyalom. Minthogy hat évet töltöttem tudományszervezői feladatkörben, a felsőoktatási kutatások és számítástechnika támogatása terén, a most alakult IHM HTEC magyar-amerikai vállalkozói inkubátorház indító nagyrendezvénye kapcsán néhány hasznosíthatónak tűnő gondolatot próbálok eladni az olvasónak. Részben, a rendezvény eseményeit visszaidéző szándékkal.

2004. január 26. 14:43

Informatikai és távközlési miniszterek találkozója Budapesten

"New Opportunities for Growth in an Enlarged Europe" címmel február 26-án és 27-én Budapesten tartanak európai miniszteri konferenciát, amelyen az EU 15 tagállamának informatikai és távközlési miniszterein kívül a csatlakozó országok tárcavezetői, illetve további három európai, de EU-n kívüli ország minisztere vesz részt.

Kulcsszavak: IHM HTEC konferencia
2004. január 23. 21:53

IHM-HTEC: pályázat és konferencia

Az IHM egy ma megrendezett tájékoztató konferenciával egyidejűleg hirdeti meg az "Amerikai piacra jutás támogatása kis és közepes méretű vállalkozásoknak" pályázatát.

2004. január 23. 09:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

Ha háztartási gép vásárlását tervezzük, ne lepődjünk meg az újfajta címkék és akár a korábbiaknál lényegesen alacsonyabb kategóriabesorolások láttán. Lecserélik ugyanis az eddigi energiafogyasztási címkéket, amelyek alapvető segítséget nyújtanak a vásárlók döntéshozatalában.

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

A sportfogadás világa átalakult: a 21. században már az interneten keresztül teszik meg tétjeiket a fogadni vágyók. A kínálati paletta széles, nehéz azonban megtalálni az igazán minőségi oldalakat. Vannak azonban gyűjtősite-ok, amelyek segítenek eligazodni a bukméker oldalak dzsungelében.

2020. július 23. 20:39
online sportfogadás