HWSW kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: HWSW

App!mobile 2013: szélcsend vagy elemi forradalom?

Az idei App!mobile konferenciát idén november 13-14-én Budapesten, a MOM Kulturális Központban rendezik meg immáron harmadszor. Idén lesz először kétnapos a rendezvény.

2013. november 2. 10:15

Webanalitikával és méréssel foglalkozik a HWSW új képzése

A HWSW az ITFactory-val együttműködve újabb gyakorlatorientált képzéssorozatot indít, ezúttal a modern web legnagyobb kihívásának számító webanalitika és mérés témában.

2013. szeptember 19. 22:05

Jövő héten lesz az App!system konferencia

Még lehet és érdemes is jelentkezni a HWSW App!system konferenciájára, melynek fókuszában idén a vállalati mobilitás és a szoftverszolgáltatások állnak.

2013. május 16. 11:20

App!system konferencia: fókuszban a mobilitás és a SaaS

Újra vállalati konferenciát szervez a HWSW. Május 23-án a MOM Parkban lesz az App!system, melynek fókuszában idén a vállalati mobilitás és a szoftverszolgáltatások lesznek.

2013. május 9. 16:52

iOS-es mobilalkalmazás-fejlesztői képzést indít a HWSW

A HWSW és az ITFactory ismét közös fejlesztői képzéssel jelentkezik, ahol az iOS-szel ismerkedhetnek meg a hallgatók.

2013. március 8. 16:56

App!2012 konferencia

2012. november 20-án, Budapesten a MOM Kulturális Központban kerül megrendezésre a HWSW App! rendezvénysorozatának zászlóshajója, az App!2012 mobilalkalmazás-fejlesztés és NFC konferencia.

2012. november 16. 12:27

App! Képzés a HWSW-től

A HWSW az IT Factory-val közösen hirdeti meg App! Képzését, ahol nemcsak az elérendő célokat, eredményeket jelölik meg, hanem fókuszban a „Hogyan?” lesz, vagyis az út, ahogyan el lehet készíteni egy sikeres applikációt. A képzés május 22-tól 7 alkalommal várja azokat, akik látják a lehetőségeket a mobil platformokban.

2012. május 12. 08:19

HWSW-konferencia annak, aki nemcsak nézi, hanem csinálja is a tévét

A televíziózás gyökeres átalakuláson megy ma keresztül, mind technológiai, mind tartalmi oldalról. De vajon ki lesz az, aki a változások útján felülemelkedik mindenkin, és egyáltalán, milyen lesz a jövő televíziója? Ezekre keresi a választ a BigScreen, a HWSW konferenciája.

2012. február 22. 17:50

Hogyan születik az Angry Birds? - Konferencia a mobilalkalmazás-fejlesztésről

Hát ez is itt van... A mainframe számítógépek gombnyomásos, a PC-k kattintásos világa után végérvényesen itt van a mobilok és tabletek érintős világa, a weboldalba beépített szolgáltatásokat felváltják az "app"-ok, amit mi sem jelez egyértelműbben, mint hogy minderről már a mobil alakalmazások fejlesztésére szakosodott konferencián tanácskoznak a szakemberek: a HWSW november 23-án "App! 2011" címmel megrendezi a mobilalkalmazás-fejlesztési és projektmenedzsment konferenciáját.

2011. november 16. 21:50

Megválasztották a 2009-es év Informatikai Újságíróját

Nagy várakozás előzte meg a 2009.november 26-án a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság által szervezett „3. Digitális Esélyegyenlőség” elnevezésű konferenciát. A várakozás egyrészt a neves előadóknak, másrészt pedig az egy hónapja az interneten meghirdetett „Ki lesz a 2009-es év Informatikai Újságírója” szavazás eredményének is szólt.

Kulcsszavak: HWSW díj újságírás média
2009. november 26. 18:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

Miután a PSD2 bevezetésére kitűzött szeptember 14-i határidő tarthatatlanná vált, az MNB tegnap közleményt adott ki, amelyben megnyugtatja az érintetteket, hogy - az Európai Uniós szinten hozott döntéssel összhangban - az MNB többlet időt biztosít a magyar pénzügyi szektor számára, hogy megfeleljen az erős ügyfél-hitelesítésről szóló jogszabályoknak, a fizetési kártyával végzett online fizetési műveletek esetében.

 

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2015 után másodszor rendezik meg Budapesten az ITU Telecom World konferenciát (Europe Telecom-ot rendeztek már itt korábban is). A világ talán legfontosabb nemzetközi infokommunikációs- és távközlési eseménye kormányok és az iparágban érdekelt vállalatok, valamint kis- és középvállalkozások számára nyújt lehetőséget a találkozásra és információcserére. 

2019. szeptember 9. 23:51
online sportfogadás