HackZurich 2021 kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: HackZurich 2021

Hackerek az árvizek ellen

A veszélyes árvizek hatásainak enyhítésére dolgoztak ki különböző megoldásokat a HackZurich 2021 során a Xylem Water Challenge elnevezésű versenyen induló csapatok. A győztes a Res-Queue csapat lett, ami egy olyan döntéstámogató rendszerrel nyerte el a Xylem Water Challenge díjat, amely segít optimalizálni a mentési műveleteket árvizek idején.

2021. október 4. 12:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

A világ harminc országának legfeljebb 15 és fél éves diákjai számára meghirdetett Európai Junior Informatikai Diákolimpiát (eJOI) idén Ukrajna rendezte meg – virtuálisan. A magyar diákolimpikonok a Neumann Társaság tehetséggondozási programja keretében, a Nemzeti Tehetség Program támogatásával készültek fel az eJOI-ra, amelyen két ezüstérmet és öt bronzérmet szereztek.

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

Az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért szakmai zsűrije a siófoki MENTA konferencia gálavacsorája keretében kedd este jelentette be az idei év Gyurós Tibor-díjasait: az év menedzserét, az év digitalizációs projektjét, az év innovációja díj nyertesét, illetve az év digitális oktatási nagykövetét.

2022. szeptember 21. 13:46