Hasselblad kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Hasselblad

Együttműködés a OnePlus és a Hasselblad között

A OnePlus nemzetközi technológiai márka bejelentette, hogy három évre szóló együttműködést köt a Hasselbladdal. A OnePlus és a fényképezőgépeket gyártó vállalat a megállapodás értelmében közösen fejleszti a csúcskategóriás okostelefonok kameráit a következő OnePlus készülékek esetében. A két cég már a közelgő OnePlus 9 széria kapcsán is megkezdte a közös munkát a Hasselblad Camera for Mobile rendszer kifejlesztésével.

2021. március 9. 13:32

Hasselblad DSLR és kompakt fényképezőgépek Sony technológiával

A professzionális középformátumú fényképezőgépeket gyártó Hasselblad a Sony technológiáinak segítségével új kategóriát teremthet a fényképezésben.

2012. szeptember 19. 12:07

Rozsdamentes acél Hasselblad H4D-40

Aki nem bízott volna a cég eddig kiadott H4D változataiban, az most megvásárolhatja a különleges, mindössze 100 példányban készülő masinát, nem olcsó, de még így is feleannyiba kerül, mint a Ferrari verzió.

Kulcsszavak: kamera Hasselblad
2010. november 29. 08:17

Megérkezett a Hasselblad H4D Ferrari Edition

Korlátozott darabszámban, mindössze 499 példányban gyártják le a különleges gépet, mely optikával és szoftverrel együtt vásárolható meg meglehetősen borsos áron.

Kulcsszavak: kamera Hasselblad
2010. november 27. 09:39

Hasselblad H4D Ferrari kiadásban

A neves gyártó nem éppen olcsó gépei a szintén rendkívül drága sportkocsi-gyártó védjegyként ismert piros színében pompázik, mindössze 499 darab készül belőle.

Kulcsszavak: kamera Hasselblad
2010. szeptember 30. 07:15

Megjelent az 50 megapixeles Kodak szenzor és a rá épülő első Hasselblad gép

A Kodak új rekorddöntő 50 megapixeles szenzora az örvendetes módon egyre terjedő teljes kisfilmes formátum méretét követi, de nem csak pixelszámával világelső, az érzékelő szinte minden szempontból jobb elődjeinél, még energiafogyasztás terén is.

Kulcsszavak: Kodak Hasselblad kamkorder
2008. július 11. 09:05

Új Hasselblad gigász DSLR: H3DII-39MS

A Hasselblad bemutatta a nemrég megjelent H3DII-39 DSLR többfelvételes változatát, a H3DII-39MS digitális fényképezőgépet, amelyet főleg csendéletek és épületek fotózására ajánl a nagy nevű gyártó. A Hasselblad középformátumú megoldásai világszerte híresek és népszerűek. A legtöbbünk számára ismert tény, hogy a professzionális középformátumú fényképezőgépek piaca jóval kisebb a DSLR piacénál, ezért a gyártók mindeddig a modularitás vezérelve szerint dolgoztak, azaz a fényképezőgépeket három részből illeszthette össze a fényképész. A modularitás jegyében született fényképezőgépek alkotóelemei a gépváz, az optika és a cserélhető hátfal, amely lehet digitális, vagy filmes.

Kulcsszavak: kamera Hasselblad
2007. október 21. 17:30

Új király: Hasselblad H3D-II

A Hasselblad H3D termékpalettájának bővülése újabb fejezetet nyit a digitális technológiai vázak technológiai érettsége és a precíz összehangoltsága terén. A H3D-II a Hasselblad negyedik generációs fényképezőgépe, amely minden kétség nélkül megérdemli a világ legjobb digitális tükörreflexes fényképezőgépe titulust. Az új modell páratlan képminőséget biztosít, amely a hardver, a szoftver és az objektív hármasát a legkiválóbban hangolja össze, és ennek köszönhetően a H3D-II a mostanra nagy elismerésnek örvendő high-end DSLR piac igazi vezéregyéniségévé válhat.

Kulcsszavak: Hasselblad kamera
2007. szeptember 21. 13:22

A Hasselblad közölte új fejlesztési stratégiáját

A Hasselblad célja egyszerű: a lehető legjobb fényképezőgép megépítése, amely a maga során a lehető legjobb digitális fényképeket képes létrehozni és a professzionális fényképészek számára biztosítani képes a kreatív szabadság maximális mértékét.

Kulcsszavak: Hasselblad kamera
2007. május 8. 15:54

Hasselblad digitális kamera 39 megapixel felbontással

A Hasselblad bevezette a 39 megapixel felbontású H2D-39 digitális kamerát, amely 2,2 hüvelykes OLED képernyőt tartalmaz és a képeket közvetlenül a merevlemezes meghajtóra menti. A Hasselblad kamerával a képek az új RAW formátumba tömöríthetők. A 3F RAW formátum a fényképeket az eredeti méret kétharmadára tömöríti.

Kulcsszavak: Hasselblad kamera
2006. január 14. 15:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

A 21 éves múlttal rendelkező pályázaton idén 227 honlap, applikáció és digitális megoldás méretteti meg magát. 'Az Év Honlapja' a beérkezett pályázatokat 28 kategóriában díjazza!

2022. december 2. 13:58

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

A Fiatal Vállalkozók Hete keretén belül adták át 14. alkalommal Az Év Fiatal Vállalkozója díjat. Ezzel az elismeréssel a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége minden évben azt a 18-40 év közötti vállalkozót tünteti ki, aki fiatal kora ellenére komoly értéket teremt pénzügyileg és társadalmilag egyaránt. Az Év Fiatal Vállalkozója díj 2022-es nyertesei egy innovatív építőipari vállalkozás vezetői, Balázs Gábor és Sinkó Gergő lettek. Az idén először átadott Év Fiatal Családi Vállalkozója különdíjat pedig Dr. Barta Anita, a Barta Autó cégcsoport második generációs vezetője kaphatta meg.

2022. november 29. 12:39