HostLogic kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: HostLogic

Nevet és arculatot vált a vállalatirányítási rendszerek szakértője

Új névvel folytatja működését az integrált vállalatirányítási rendszerekre szakosodott HostLogic Zrt. A két évvel ezelőtt a Techwave nemzetközi informatikai szolgáltató cégcsoporthoz csatlakozó HostLogic most még szorosabbra fűzi a szálakat a többségi részesedést megszerző tulajdonosával: átveszi a Techwave nevét és arculatát. A cég magyarországi vezetői azt remélik, hogy a váltás legalább olyan pozitív változásokat hoz majd magával, mint amilyeneket az elmúlt két évben a nemzetközi cégcsoporthoz való csatlakozás óta megtapasztaltak.

2018. december 5. 12:40

A HostLogic csatlakozott a Techwave nemzetközi cégcsoporthoz

A HostLogic Zrt. 2016 szeptemberétől csatlakozott a Techwave nemzetközi informatikai szolgáltató cégcsoporthoz - jelentették be a felek. A csatlakozás keretében a Techwave csoport stratégiai befektetőként többségi részesedést vásárolt a HostLogic Zrt-ben. A Techwave Consulting Inc. és a HostLogic Zrt. már több éve stratégiai partnerek, számos területen erősítve egymást. Az új tulajdonosi háttérnek köszönhetően a HostLogic a jövőben még szélesebb körű hazai és nemzetközi informatikai képességet tud ügyfeleinek biztosítani.

2016. október 4. 15:04

Újabb elismerések a HostLogic-nak

Az SAP-piacon több mint 15 éve jelen lévő HostLogic Zrt. mind a középvállalati, mind a kisvállalati szegmensben kiemelkedő teljesítményt nyújtott a tavalyi évben Magyarországon, amiért partnerdíjakkal jutalmazta az SAP Hungary Kft.

2016. június 17. 09:02

Eszközpark fejlesztés a Hostlogic Kft.-nél

A korábbi 400GB-os memória kapacitás 650GB-ra, a tárterület pedig 30TB-ról 50TB-re nőtt. Ezen felül, magasabb színvonalú kiszolgáló infrastruktúra garantálja a redundáns működést, amely egyben minden eddiginél biztonságosabb lett.

2012. augusztus 23. 08:12

Újabb elismerések a HostLogic-nak

A válság óta először ismét 1,5 milliárd forint fölé emelkedett a HostLogic Kft. árbevétele, amely egyrészt az informatikai beruházások fellendülésével, másrészt a vállalat hatékonyság-orientált stratégiájával magyarázható. A pénzügyi eredmények mellett a cég számára az a két szakmai díj is fontos visszajelzést jelentett, amelyeket a közelmúltban az SAP Hungary Kft. ítélt oda a vállalatnak.

2012. április 16. 14:26

Nemzetközi elismerés a HostLogicnak

Kelet-Közép-Európa piacvezető SAP hosting-partnere, a magyar HostLogic ma már 43 ügyfélnek 9 országban, többek között Szlovákiában, Csehországban, Törökországban, Ukrajnában és Görögországban nyújt integrált üzleti megoldásokat alkalmazásszolgáltatóként.  Világszínvonalú teljesítményét az SAP idén is a legmagasabb szintű tanúsítvány odaítélésével ismerte el.

Kulcsszavak: +céginfo HostLogic
2010. december 1. 16:35

SAP: bérelhető vállalatirányítási rendszer középvállalatoknak

Előfizetéses hosting formában is elérhető a középvállalati ERP megoldás, a SAP Business All-in One.

2009. december 7. 14:13

Régióelső SAP Hosting szolgáltató a HostLogic

Egy magyar vállalkozás, a HostLogic Kft. Kelet-Európa legmagasabb színvonalú SAP hosting szolgáltatója – tanúsítja az SAP AG most zárult minőségi auditja. A társaság a régió kilenc országában szolgáltat, árbevételének 70 százaléka a kialakított technológiai háttérnek köszönhető.

2008. október 15. 13:07

1,5 milliárdos forgalmat ért el a HostLogic

Sikeres évet zárt 2007-ben a legnagyobb hazai SAP-forgalmazó. A HostLogic Kft. 22 százalékos növekedéssel több mint 1,5 milliárd forintos árbevételt ért el. Tavaly a vállalat vezette be Magyarországon a legtöbb SAP-rendszert.

Kulcsszavak: SAP HostLogic +céginfo
2008. február 25. 08:03

Speciális célszoftver festékkereskedőknek

Speciális, festékkeverő modult dolgozott ki az SAP Business One rendszerhez a magyar HostLogic Kft. Az eszköz többek között a felhasznált anyagok és számlák nyilvántartására, továbbá a raktárkészletek felügyeletére szolgál.

Kulcsszavak: ügyvitel HostLogic SAP
2007. november 22. 14:22

Hazai cég fejleszt a Lufthansának

A Lufthansa Technik AG a magyar HostLogic Kft.-t bízta meg annak az SAP-megoldásnak a kifejlesztésével, mely a tervek szerint több olyan országban és helyszínen bevezetésre kerül, ahol a Lufthansa Techniknek karbantartást végző leányvállalata, kirendeltsége van. A rendszer alkalmas a cég repülőgép-karbantartási feladatainak tervezésére, azok megvalósításának követésére, a ráfordítások személyzeti és anyagköltségeinek teljes körű kiszámítására is. A készülő verziót először Magyarországon, Máltán, Bulgáriában és Indiában alkalmazzák.

2007. október 16. 12:25

Élelmiszer-ipari rendszer a HostLogictól

Élelmiszer-ipari vállalkozások számára fejlesztett ERP alapú informatikai megoldást az egyik legnagyobb hazai SAP szolgáltató, a HostLogic Kft. Az iparági add-on lényege, hogy a már hagyományosnak számító SAP funkciók mellett egyetlen informatikai megoldásban modellezi az élelmiszer-ipari vállalatok minden üzleti, termelési tevékenységét.

Kulcsszavak: HostLogic ERP SAP
2007. szeptember 20. 13:16

Építőipari kiegészítő ERP a HostLogic-tól

Építőipari és a projektalapon dolgozó vállalkozási fókusszal fejlesztett kiegészítő alkalmazást az SAP vállalatirányítási rendszer mellé a HostLogic Kft. A szoftver megoldás rendelkezik az SAP Business One funkcióival, ugyanakkor képes az egyes projektek minden részletre kiterjedő pénzügyi elemzésére is.

2007. július 25. 13:33

HostLogic: tavaly 25 százalékos növekedés

Az informatikai piacon érdekelt HostLogic Kft. tavaly 25 százalékkal, 1 milliárd forintra növelte bevételét, míg nyersége hasonló arányban bövülve, 100 millió forintot tett ki.

2007. május 2. 09:19

Hódít az SAP a kkv-szektorban

Az elmúlt egy év alatt az SAP Business One (B1) megoldást több mint 350 ügyfél kezdte el használni Magyarországon és számuk továbbra is dinamikusan nő.

Kulcsszavak: CRM HostLogic SAP-hu SAP
2007. április 25. 19:27

HostLogic: SAP-ban az élen

Sikeres évet zárt 2006-ban a HostLogic Kft., amely a legnagyobb hazai SAP-forgalmazó: árbevétele 1,25 milliárd forint volt, amely 25 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakának eredményét, s nyereségességében is hasonló mértékű növekedést realizált.

2007. február 26. 15:34

HostLogic: Decemberi dömping a kkv-s ERP-eladásoknál

Az SAP Business One (B1) egyik legnagyobb hazai szállítója, a HostLoic Kft. szerint a kkv-szektornak szánt vállalatirányítási rendszerek piacán az eladások 40 százaléka december folyamán realizálódik.

2006. december 29. 17:24

SxP: új CRM megoldás az SAP-tól

Több száz cég igényeinek felmérése alapján új szemléletű ügyfélkapcsolat-kezelő (CRM) megoldást dolgozott ki az SAP. A Sales express (SxP) szoftver modul a vállalatok valós, hétköznapi szokásaihoz alkalmazkodik, ahelyett, hogy a folyamatok jelentős újraszervezését igényelné. Az új megoldást Magyarországon az SAP a HostLogic Kft.-vel közösen mutatta be.

2006. október 27. 14:04

HostLogic: üzleti modellek a közszférának is

A HostLogic Kft. harmincszázalékos növekedéssel egymilliárd forintos árbevételt ért el tavaly, adózás utáni nyeresége meghaladta a 100 millió forintot. A cég a közelmúltban humánerőforrás és ügyfélkapcsolat-kezelési megoldást fejlesztett ki a kis- és középvállalatok számára. A vállalat egy harmadik fejlesztésen is dolgozik, amely az önkormányzatok gazdálkodásának hatékonyabbá tételét szolgálja.

Kulcsszavak: HostLogic
2006. május 26. 13:31

Lassuló növekedés

Míg az elmúlt három évben magyar volt a nyertes, és tavaly Magyarországé volt a teljes dobogó a Deloitte & Touch közép-európai növekedési versenyében, az idén a cseh és lengyel cégek szerepeltek látványosan az úgynevezett Fast 50 CE versenyben, a legjobban szereplő magyar cég, az Icon Rt. csak 22. lett.

2003. október 16. 14:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

Egy 2022-es jelentés szerint 24 milliárd felhasználónév és jelszó kombináció kering a kiberbűnözői piacon, ami 65 százalékos növekedést jelent 2020-hoz képest. A felhasználók sajnos gyakran ugyanazokat a belépési adatokat adják meg kényelmi szempontok miatt, amit a hackerek ki is használnak úgy, hogy az ellopott jelszavakat minden népszerű online szolgáltatásban végigpróbálják, így egyszerre akár több fiókhoz is hozzáférhetnek. Kiemelten fontos tehát, hogy egyedi, erős jelszavakat használjunk minden egyes online fiókunk esetében. Egy jelszókezelő pedig remek megoldást nyújt ezek megjegyzésére és kényelmes előhívására. De hogyan válasszunk, hogy biztonságban legyenek az adataink? Az ESET szakértőinek tanácsai.

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10