IBM-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: IBM-hu

Különálló termékek helyett a megoldásokat állítja középpontba az IBM

Az IBM eddig elsősorban infrastruktúra-szállítóként volt jelen a magyar piacon, a most kötött disztribútori megállapodással ugyanakkor növelheti részesedését a szoftver alapú megoldások piacán is - hangsúlyozta Benedek Péter, az IBM Magyarország vezetője abból az alkalomból, hogy az IBM Magyarország és a disztribútor RRC Hungary bővítette együttműködését.

2015. október 8. 09:23

Átadták az IBM székesfehérvári oktatóközpontját

Átadták csütörtökön az IBM 170 millió forintos beruházással létrehozott székesfehérvári oktatóközpontját, ahol a cég a nemzetközi szolgáltató központjában dolgozókat fogják képezni.

Kulcsszavak: oktatás IBM-hu IBM
2014. október 16. 17:13

Lezárult az IBM székesfehérvári szolgáltató központjának fejlesztése

Lezárult az IBM nemzetközi szolgáltató központjának az Új Széchenyi Terv támogatásával megvalósított fejlesztése, az IBM Data Storage Systems székesfehérvári központjának létszámbővítésére 2012-ben 376 milliós pályázati forrást nyert a cég, amelynek utolsó részletét az idén használta fel.

Kulcsszavak: +céginfo IBM-hu IBM
2014. szeptember 3. 09:12

Újabb nyílt forráskódú szoftvereket használhatnak oktatási intézmények

Újabb nyílt forráskódú szoftverek állnak a közoktatási és a felsőoktatási intézmények rendelkezésére három informatikai cég szerdán Budapesten ismertetett felajánlásának köszönhetően.

2013. február 14. 10:10

Academic Initiatives: IBM technológia a magyar felsőoktatásért

Az IBM Magyarország, a NFM Infokommunikációs Államtitkárságának kezdeményezéséhez csatlakozva, a magyar felsőoktatási intézmények teljes körére kiterjeszti Academic Initiatives programját, mely ingyenes hozzáférést ad licenszköteles szoftverek és más technológiai megoldások oktatási célú használatához. A program hamarosan a középiskolák számára is megnyílik.

2013. február 13. 12:43

Stratégiai megállapodást kötött a magyar kormány és az IBM Magyarországi Kft.

A magyar kormány stratégiai megállapodást kötött az IBM Magyarországi Kft.-vel. Az együttműködés célja annak a kölcsönös bizalomra épülő párbeszédnek a megerősítése, amely továbbra is, hosszútávon is támogatja az IBM jelenlétét hazánkban. A dokumentumot a magyar kormány részéről Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára, az IBM Magyarországi Kft. részéről Veres Zsolt vezérigazgató írta alá.

Kulcsszavak: +céginfo IBM-hu
2013. január 11. 13:53

Pályázati pénzből bővítette létszámát az IBM szolgáltató központja Székesfehérváron

Pályázati pénzből bővítette létszámát az IBM DSS Kft. nemzetközi szolgáltató központja Székesfehérváron, az uniós projekt csütörtökön zárul.

2012. szeptember 13. 08:10

XAPT-IBM együttműködés a hatékonyabb vállalatirányításért

Az XAPT Hungary Kft. és az IBM Magyarországi Kft. partneri megállapodást kötött, amelynek keretében az IBM üzleti teljesítmény- és tartalommenedzsmenthez kapcsolódó szoftvertermékei is megjelennek az XAPT vállalatirányítási és ügyviteli megoldásai mellett. Az új területtel a vállalaton belül külön üzletág foglalkozik Információ Menedzsment néven. Az XAPT, az IBM-mel folytatott korábbi sikeres együttműködés kompetenciáinak kiterjesztéseként jelenleg már Advanced Business Partner elismeréssel rendelkezik.

2012. július 4. 13:23

Másodszor is az "Év Üzleti Partnerének" választotta a Noreget az IBM

A Noreg Kft., az üzletbiztonsági technológiák és szolgáltatások hazai szakértője immár második alkalommal vehette át az IBM „Év Üzleti Partnere” díját, melyet Veres Zsolt, az IBM vezérigazgatója a vállalat Business Partner Kick-Off rendezvényén adott át. 

Kulcsszavak: +céginfo IBM-hu Noreg
2012. március 1. 19:01

IBM szoftvereken tanulhatnak a jövő gazdaságinformatikusai

Közös szándéknyilatkozattal erősítette meg együttműködését a gyöngyösi Károly Róbert Főiskola és az IBM Magyarország. A megállapodást ma délelőtt írta alá Dr. Magda Sándor, a főiskola rektora és Veres Zsolt a vállalat vezérigazgatója. Az IBM az intézmény 2 éve elindított gazdaságinformatikus képzését támogatja a jövőben, elsősorban ingyenes szoftverek rendelkezésre bocsátásával. Az IBM alkalmazásai a hivatalos tanrendbe is beépülnek.

2012. február 8. 16:36

Kétnapos programozóbajnokság kezdődött Debrecenben

Hatvan programozóra zárták rá a Debreceni Egyetem (DE) informatikai épületének ajtaját péntek délután; a fiataloknak két nap alatt kell megoldást találniuk egy magyar nonprofit szervezet informatikai problémájára.

2011. november 4. 11:49

Az innováció évszázada: centenáriumát ünnepli az IBM

Idén 100 éve alapították az IBM-et, a világ negyedik legértékesebb vállalatát. Felfedezései, termékei meghatározták az évszázad arculatát, megváltoztatták életünket, munkavégzésünk és szabadidőnk gyakorlatát. A vállalat centenáriumára nagyszabású interaktív kiállítást rendeznek a New York-i Lincoln Központban. A 75 éves magyar IBM is kiállítással ünnepelt.

2011. szeptember 20. 21:05

100 éves az IBM - Magyarországon a 75. születésnapját ünnepli

Bár a hivatalos évforduló csak júniusban lesz, az IBM számos programot és látványosságot felvonultató centenáriumi éve már februárban elkezdődött, Watson pedig már a rajongók gratulációit fogadja.

2011. február 24. 14:01

Veres Zsolt lesz az IBM Magyarország új vezérigazgatója

Az IBM Magyarország vezérigazgatói feladatait 2011. február 1-től Veres Zsolt látja el. Az új első ember kinevezését megelőzően az Oracle-nél és az SAP-nál töltött be különféle menedzseri funkciókat, de korábban közel 12 évet épp az IBM magyarországi és külföldi szervezetiben tevékenykedett. 

Kulcsszavak: IBM-hu
2011. január 12. 09:12

Indul a nevezés az IBM programozó bajnokságra

Leleményességre is szükségük lesz azoknak a hallgatóknak, akik nevezni szeretnének az IBM novemberi, 48 órás programozó versenyére, de megéri. A legjobb csapatok értékes nyereményekre számíthatnak, s a maratoni megmérettetésen a koncentrált munka mellett kikapcsolódásra is lehetőségük lesz a megfáradt versenyzőknek.

Kulcsszavak: IBM-hu verseny programozás
2010. szeptember 6. 13:23

Egyedülálló integrált BI és tervezési megoldás kkv-knak

Partnercégek, viszonteladók képviselői, technikai szakértők voltak a résztvevői annak a május 26-án tartott szakmai összejövetelnek, amelyen az IBM Magyarország képviselői bemutatták, mit kínál az új IBM Cognos Express integrált üzleti intelligencia (BI) és tervező programrendszere a kis- és közép vállalatok számára.

2010. május 27. 11:23

Az SPSS felvásárlását értékelte előzetesen az IBM

"IBM SPSS Bejelentés" címmel a mai napon nyilvános tájékoztatást tartott Budapesten az IBM az általa 2009. október 2-án az IBM által sikeresen lezárt SPSS vezető statisztikai szoftvercég a felvásárlásáról és a közeljövő várható eseményeiről.

Kulcsszavak: IBM IBM-hu SPSS +céginfo
2010. február 9. 18:53

Új kormányzati üzletág-igazgató az IBM Magyarországnál

Molnár Gergely augusztus végétől erősíti az informatikai nagyvállalat hazai cégét.

Kulcsszavak: IBM-hu CIO
2009. szeptember 17. 11:56

Újra IBM 48 órás programozó bajnokság

Idén az IBM 48 órás programozó bajnokságon ismét a legtehetségesebb diákokat keresik a szervezők. A versenyre október 16-18. között kerül sor az ELTÉ-n, azonban a felkészülést már most megkezdhetik az érdeklődő hallgatók a www.ibmprogramozobajnoksag.hu weboldalon. Itt rögtön az első kihívással is szembe kell nézniük egy megoldásra váró rejtvény formájában.

2009. június 19. 17:40

Bővít az IBM Magyarországon

Új épületszárnyat nyitott székesfehérvári szolgáltató központjában az IBM; a bővítés a szolgáltatások körét is érinti majd, a beruházáshoz az IBM Data Storage Systems Kft. 500 millió forintos uniós támogatást kapott.

Kulcsszavak: IBM-hu +céginfo
2009. március 12. 08:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás