IBS kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: IBS

Új készségfejlesztési programot tesztel az IBS

A jövő munkapiaci kihívásaira adott válaszként az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskola új készségfejlesztési programot dolgozott ki UpSkill néven. Az idei tanév során kettő, a következő tanévben már hat kompetenciát fejlesztenek. Az intézmény a program idei, első évében szerzett tapasztalatai alapján alakítja ki a végleges keretrendszert, amely a várakozások szerint nagyban javítani fogja a hallgatók elhelyezkedési esélyeit.

2019. május 24. 15:56

A régió első adatfókuszú MBA programja indul az IBS-en

Mind a magyar, mind a nemzetközi munkaerőpiacon jelentős hiány mutatkozik olyan gazdasági végzettségű, angolul magabiztosan kommunikáló tapasztaltabb munkavállalókból, akik egyúttal rendelkeznek a piacon egyre értékesebbé váló adatelemzési, adatvizualizációs és kapcsolódó stratégiai döntéshozatali kompetenciákkal. Az IBS a közép-európai régió első adatfókuszú MBA képzését indítja 2018 szeptemberétől. Az egyéves, angol nyelvű menedzsment képzés résztvevői az intézmény brit partnere, a The University of Buckingham diplomáját kapják kézhez a program elvégzésekor. 

2018. április 30. 08:29

Átfogó körkép született a legkelendőbb munkavállalói készségekről

A jó munkaerő magabiztosan kommunikál, hatékonyan oldja meg a problémákat, beszél angolul, rendelkezik alapvető informatikai tudással, precíz, önállóan és csapatban egyaránt jól tud dolgozni. A munkaadók szemében a szakmai tényezők mellett ezek a legfontosabb munkavállalói készségek, melyek rangsora szinte szektortól függetlenül azonos – derült ki az International Business School (IBS) és a Profession.hu kutatásból*. Jelenleg tehát ezek a személyes képességek (soft skills) jelentik a legnagyobb előnyt egy nyitott pozíció elnyeréséhez, a szakképesítésen és a szakmai tapasztalaton (hard skills) felül.

2017. november 2. 08:39

Az IBS a HP és a Microsoft mellett döntött

Magyarország egyik legrégebbi, magántulajdonú üzleti főiskolája, az International Business School ismét a Hewlett-Packard és a Microsoft megoldásait választotta informatikai rendszere korszerűsítésére.

Kulcsszavak: IBS Microsoft HP oktatás
2001. október 26. 12:34

Internettel az orosz korrupció ellen

Az IBS-csoport, az orosz IT-szektor legnagyobb vállalkozása - piaci részesedésük megközelíti a 18 százalékot - nagy reményeket fűz az e-commerce elterjedéséhez, nem csak gazdasági értelemben. Elképzelésük szerint az elektronikus kereskedelem átláthatóbbá fogja tenni a cégeket, ami hosszú távon felszámolhatja a korrupciót és az adócsalást.

Kulcsszavak: e-commerce +fohir IBS
2000. szeptember 25. 12:38

Kereskedelmi rendszer a DTI portfóliójában

A svéd alapítású IBS (International Business Systems /www.ibs.se/) e hét végén disztribútori szerződést kötött a Deloitte & Touche tulajdonában lévő budapesti DTI Consulting Rt.-vel. A megállapodás értelmében a DTI forgalmazza Magyarországon az IBS kereskedelmi tevékenységet támogató programcsomagját, az ASW-t.

2000. január 25. 21:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Mit mér és mire panaszkodik a magyar netező?

Négyéves a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szélessávú szolgáltatásokat összehasonlító portálja, a Szélessáv.net, amely az elmúlt egy évben 211 kihelyezett mérőeszközzel több mint 1,3 millió mérést végzett el. Ezzel kapcsolatban a hatóság egy reprezentatív felméréséből az is kiderült, hogy 2018-ban az internetezők – 58 százaléka – leginkább az otthoni internetes telefonálásra panaszkodott, amit a videotelefonálásra (56%) és az online filmnézésre (52%) vonatkozó elégedetlenség követett.

2019. augusztus 19. 09:35

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

A Magyar Telekom ma közzétette 2019. második negyedévre vonatkozó Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit.

2019. augusztus 8. 11:32
online sportfogadás