IFS-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: IFS-hu

Növekvő EBIT és profit az IFS-nél

A célpiacai számára új, innovatív termékek szállításából nyert növekedésből adódóan az IFS 14%-kal növelte üzemi eredményét (EBIT) 2010-ben.

Kulcsszavak: +céginfo IFS-hu IFS
2011. február 15. 07:06

IFS: jelentős üzemi eredmény növekedés, erősen induló 2010

Az IFS, a globális ERP megoldásszállító 2010. február 8-án közzé tett 2009. évre vonatkozó pénzügyi eredményei szerint a svéd tőzsdei cég 28 százalékos üzemi eredmény (EBIT) növekedést ért el, valamint a tanácsadásból, karbantartásból és terméktámogatásból származó bevételek is emelkedtek a kihívásokkal teli és válsággal sújtott piacon.

Kulcsszavak: IFS +céginfo IFS-hu
2010. február 13. 12:14

IFS: 25 százalékos üzemi eredmény növekedés 2008-ban

Az IFS, a globális ERP megoldásszállító közzé tette a 2008. évre vonatkozó előzetes pénzügyi eredményeit. A svéd vállalat 25 százalékos üzemi eredmény (EBIT) növekedést ért el, a tanácsadásból származó nyereség is az előrejelzéseknek megfelelően növekedett, csakúgy mint a karbantartásból és terméktámogatásból származó bevétel, mely a gazdasági visszaesés ellenére 7 százalékkal emelkedett.

Kulcsszavak: +céginfo IFS-hu IFS
2009. február 9. 14:21

Kétszámjegyű növekedést ért el az IFS 2007-ben

A svéd vállalat 72%-os adózás előtti nyereség, valamint 18%-os üzemi eredmény (EBIT) növekedést ért el, de a termékeladáshoz kapcsolódó árbevétel növekedés is elérte a 12%-ot, mely nagyságrendileg hasonló a piacvezető szállító által elért növekedéshez.

Kulcsszavak: IFS-hu +céginfo IFS
2008. február 4. 11:35

Továbbra is eredményes az IFS stratégiája

A világ első tíz ERP-szállítója között jegyzett svéd vállalat 13%-os termékeladáshoz kapcsolódó árbevétel növekedést ért el, mely a licenc, illetve a terméktámogatási és karbantartási bevételek jelentős növekedéséből ered.

Kulcsszavak: IFS IFS-hu +céginfo
2007. február 5. 12:10

Tulajdonrészt szerzett az IFS az L-SOFT-ban

A vállalatirányítási piacon érdekelt IFS Hungary tulajdonrészt szerzett a főként humán menedzsment szoftvereket előállító nyíregyházi L-SOFT Kft-ben - közölték a két cég képviselői csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.

Kulcsszavak: IFS-hu IFS
2005. április 29. 10:00

IFS Hungary: stagnáló piacon triplázott

A globális és a magyar ERP piacon az utóbbi években tapasztalható stagnálás ellenére az IFS Hungary az elmúlt 3 évben megtriplázta magyarországi ügyfeleinek számát. Ezzel egyidőben munkatársainak száma mintegy 3-szorosára nőtt.

2005. január 31. 12:50

Sikeres évet zárt az IFS Magyarországon

Az IFS Applications 2002 integrált vállalatirányítási rendszer májusi bejelentését követő hónapokban az IFS Hungary Kft. három hazai vállalatnak értékesítette a megoldást és a hozzá tartozó szolgáltatásokat.

Kulcsszavak: ügyvitel IFS-hu
2003. január 30. 13:27

Kereskedelemre épülő gyártás

A termelővállalatként 1967-ben Dunaújvárosba telepített MOM óragyárat többszörös termékváltás után 1994-ben privatizálták. A nyolcvanas évek óta a cég meghatározó termékének számító személy- és konyhamérleg fokozatos típusbővülésen esett át, továbbá a portfólió kávéfőzőgyártással bővült. A több mint 80%-ban exportra termelő Momert Rt. kivitelének egyharmada Európába és ugyanennyi az Egyesült Államokba irányul, a hátralévőn pedig a világ majd' 40 országa osztozik. A közel 2 milliárdos árbevételű, a menedzsmentje és dolgozói tulajdonában lévő, átlagosan 400 főt foglalkoztató vállalatot eddig gyakorlatilag minimális, magát a termelést nem érintő informatikai támogatás mellett irányították. Az elmúlt évben azonban a széles termékportfóliójú sorozatgyártás és értékesítés támogatására integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése mellett döntöttek. A kiválasztás és a bevezetés tapasztalatairól az informatika vezetőjével, Szinok Péterrel beszélgettünk.

2002. november 17. 15:48

Az Agrikon KAM Kft. az IFS Applicationst választotta

Magyarország egyik legjelentősebb mezőgazdasági gépgyára, az Agrikon Kabin és Agrártechnika Művek Kft. az IFS Hungary Kft. komponens alapú integrált vállalatirányítási rendszerét választotta üzleti megoldásaként - tájékoztatta október 3-án lapunkat at IFS-től Halász Gábor.

2002. október 3. 18:34

Frissített IFS-szoftverek a svéd polgári repülőknél

Az IFS több mint 15 millió svéd korona értékű szerződést kötött a Svéd Polgári Repülési Hatóság (Swedish Civil Aviation Authority - SCAA) adminisztrációs rendszerének frissítésére és bővítésére. A pénzügy-számviteli szoftver új verziója került bevezetésre, valamint az IFS Applications használatának kiterjesztésével számos svéd repülőtéren a karbantartó szakemberek az IFS Service Management szoftverét fogják használni a pótalkatrészek logisztikájához, valamint a karbantartási és szervizmunkálatok tervezésére, adminisztrációjára és számlázására.

2002. augusztus 29. 21:08

IFS Applicationst választott az Ikarus-Főnix Kft.

Az Ikarus-Főnix Kft. az IFS Applications nevű integrált vállalatirányítási rendszert választotta a vállalat jövőre vonatkozó stratégiáját támogatni képes üzleti megoldásként. Az IFS Hungary Kft. az 1983-ban alapított svéd, integrált üzleti megoldásokat fejlesztő IFS AB leányvállalataként 2000 óta foglalkozik az IFS Applications rendszer hazai képviseletével, melyben kiemelt partnere a Műszertechnika-Horizont Rendszerfejlesztő és Tanácsadó Kft. Az IFS Applicationst már olyan nagyvállalatok használják Magyarországon, mint például az Akzo Nobel Coatings Festékgyártó és Kereskedelmi Rt. vagy a Prodax Elektromos Szerelvénygyártó Rt.

2002. július 24. 16:03

IFS-Műszertechnika együttműködés

Az IFS Hungary Kft. együttműködési megállapodást írt alá a Műszertechnika-Horizont Rendszerfejlesztő és Tanácsadó Kft.-vel. Az 1983-ban alapított svéd, integrált üzleti megoldásokat fejlesztő IFS AB 2000 óta rendelkezik önálló leányvállalattal Magyarországon. A cég IFS Applications nevű integrált vállalatirányítási rendszerét már hazánkban is olyan nagyvállalatok használják, mint például az Akzo Nobel Coatings Festékgyártó és Kereskedelmi Rt. vagy a Prodax Elektromos Szerelvénygyártó Rt.

2002. június 14. 17:53

IFS Applications 2002 Magyarországon

Az IFS közép-kelet európai leányvállalata (IFS CEE) május 21-22. között kétnapos rendezvény keretében mutatta be az IFS legújabb verzióját az IFS Applications 2002-t a régió érdeklődői számára. Magyarországon az IFS Hungary Kft. Roadshow keretében mutatja be a rendszert a hazai érdeklődőknek.

2002. május 29. 20:13

IFS Applications - ipari IT-tanúsítvány az ABB-től

Az IFS Applications ERP rendszer eszközoptimalizálással és karbantartással kapcsolatos komponensei első külső termékként szerezték meg az ABB energiatermelő és automatizálás technológiai csoport ipari IT-tanúsítványát.

2002. március 3. 13:24

Megtérülő összeállítás

A Magyarországon 2000 tavaszától önálló leányvállalattal jelen lévő svéd IFS újdonsága a cég üzleti alkalmazáscsomagjának legújabb változata, az IFS Applications 2002. A Packaged for Payback fantázianéven piacra vezetett csomag négy olyan kritikus területre koncentrál, amely fontos sikertényező a mai gazdasági életben. A fókuszba a működési költségek csökkentése, a gyorsabb megtérülés érdekében a bevezetés időszükségletének lerövidítése, az üzleti tevékenység új területekre történő kiterjesztése, valamint az üzleti alkalmazások rejtett költségeinek kiküszöbölése került.

2002. február 5. 10:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

Új elnököt és elnökséget választott a 2022-2024-es ciklusra a digitális hirdetési piac legnagyobb hazai szakmai szervezete, az IAB Hungary.

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

Három meghatározó trend alakíthatja az idei évben az online marketinget: a videók előtérbe kerülése mellett az arc felvállalása és a 360 fokos marketingeszközök kerülhetnek középpontba 2022-ben. Berta Gergő marketingszakértő arról beszélt, napjainkban a hirdetéseknél már nemcsak a klasszikus értelemben vett demográfiai adatokkal lehet dolgozni, hanem előtérbe kerül az anyagi státusz, a hobbi és hogy éppen milyen érzelmi állapotban van valaki, így gyakorlatilag személyre szabhatók a reklámok. Hozzátette, a cégeknek a szakma komplexitása miatt érdemes ügynökséget maguk mellé állítani, így tényleg valós értéket képviselhet és megtérülővé válik az online marketing.

2022. január 18. 15:29