INFOmarket kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: INFOmarket

Technikai újdonságok kavalkádja a MobilShow - InfoMarketen

A mobil és a számítástechnika legnagyobb újdonságait tekinthetik meg a látogatók a MobilShow - InfoMarket – GameShow 2008 rendezvényen november 6-9. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont területén. A hagyományokat folytatva a legnagyobb hazai mobil és internet kiállításon és vásáron immár a mobiltelefónia újdonságai mellett az Internet és a szórakoztató ipar is a főszerepet kap.

Kulcsszavak: INFOmarket kiállítás
2008. november 6. 08:45

Idén novemberben újra Mobilshow-Infomarket

A tavalyi nagy siker után az idén november 6-9. között ismét jelentkezik a mobil- és internet-kommunikációs show és vásár a MOBILSHOW-INFOMARKET. A 2007-ben először összekapcsolt mobil és internet-kommunikációs kiállítások a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban fogadják a szakmát és a nagyközönséget.

2008. április 8. 14:19

A Nemzeti Hírközlési Hatóság lesz a Mobil Show 2007 szakmai fővédnöke

Idén második alkalommal, szeptember 8. és 11. között kerül megrendezésre a mobilvilág legizgalmasabb újdonságait felvonultató kiállítás és vásár. A BNV-vel egy időben és az INFOmarket kiállítással egy pavilonban megjelenő esemény egyik fővédnöke ebben az évben a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH)  lesz.

Kulcsszavak: kiállítás INFOmarket
2007. július 3. 18:14

I. Electronic Arts Játék Fesztivál az INFOmarket - Mobil Show-n

A MOBIL SHOW és az INFOmarket kiállítások együttes megrendezésével új informatikai és mobil-innovációs kiállítás nyílik 2007. őszén a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

2007. május 19. 07:26

Hétvégén zár az INFOmarket-INFOtrend

Az INFOmarket-INFOtrend Magyarországgal együtt hét ország, 125 kiállítójának bemutatkozásával fogadja az informatika és telekommunikáció iránt érdeklődőket a BNV-vel egyidejűleg vasárnapig a Hungexpo Budapesti Vásárközpont B pavilonjában.

Kulcsszavak: INFOmarket
2006. szeptember 15. 10:41

5. INFOmarket-INFOtrend vásár szeptember 9-én

A Hungexpo területén idén is megrendezésre kerül a 110. Budapesti Nemzetközi Vásár, melyhez kapcsolódóan megtekinthető az 5. INFOmarket-INFOtrend vásár szeptember 9-től.

2006. augusztus 31. 11:02

Számítógépes bajnokságok színtere lesz az idei INFOmarket-INFOtrend

Minden eddiginél több játék és vetélkedés várja kilenc napon át a 4. Információtechnológiai és telekommunikációs vásár látogatóit. Az idei INFOmarket-INFOtrend az informatikai újdonságok mellett számítógépes bajnokságok színtere: virtuális vadászpilóták, focisták, valódi Counter-strike-osok érezhetik otthon magukat szeptember 17. és 25. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

2005. augusztus 11. 13:41

Internet-sziget a BNV-n

A BNV szervezői feladatuknak érzik az info-technológiák népszerűsítését - annál is inkább, mivel a rendezvénysorozattal egy helyen és időben nyitotta meg kapuit az InfoMarket, az informatikai szektor gyártóinak és fejlesztőinek seregszemléje.

Kulcsszavak: BNV kiállítás INFOmarket
2004. szeptember 13. 21:54

INFOmarket a BNV-n

A tavalyi rendkívüli érdeklődésre tekintettel a harmadik Információtechnológiai és Telekommunikációs Vásáron - hazánkban egyedülálló módon - idén már 150 db hálózatba kötött számítógépen lehet kipróbálni a legújabb játékokat.

Kulcsszavak: kiállítás INFOmarket
2004. július 3. 12:20

Sulinet Expressz Programban értékesítő cégek az INFOmarketen

Az idei INFOmarket kiállítás egyik érdekessége és várhatóan a legnagyobb közönség-érdeklődésre számot tartó része lesz a Sulinet Expressz Programban részt vevő cégek kiállítási szigete a D pavilonban.

2003. augusztus 30. 19:01

INFOmarket: Kilenc játékos nap

A játékoké lesz a főszerep Magyarország legnagyobb, nagyközönségnek szóló informatikai rendezvényén. A BNV-vel tavaly első ízben megrendezett INFOmarket – Információtechnológiai és telekommunikációs vásár együttesen 110 ezer látogatót vonzott Budapesti Vásárközpontba.

Kulcsszavak: INFOmarket kiállítás
2003. június 25. 14:59

A Westel kilencedik alkalommal a BNV-n

A Westel idén kilencedik alkalommal az őszi Budapesti Nemzetközi Vásár (BNV) egyik meghatározó szereplője lesz. Az eltelt 8 évben több mint 2 millió látogatót vonzó rendezvényen Magyarország legnagyobb mobilszolgáltatója szeptember 13 és 19 között, a Budapesti Vásárközpont területén a D pavilon 403/A standján várja az érdeklődőket.

2002. szeptember 10. 13:51

INFO a szakmának és a nagyközönségnek

A korábbi INFO kiállítást 2002-ben újrapozícionálta a Hungexpo Rt. Az informatikai és telekommunikációs ágazat professzionális felhasználói, résztvevői számára INFOtrend néven új, konferencia alapú szakkiállítást kínál október 29-31. között a Budapesti Vásárközpontban. Az informatika fogyasztókhoz közelálló termékeinek bemutatására, azok értékesítésére pedig INFOmarket néven - a BNV-vel párhuzamosan, szeptember 13-19. között - egy fogyasztási típusú nagyközönség vásár megrendezésével nyújt lehetőséget.

2002. augusztus 15. 12:49

INFOmarket a nagyközönségnek, INFOtrend a szakmának

A Hungexpo Rt újrapozicionálta a korábbi INFO kiállítást, ősszel két kiállítás is lesz ebben a témában a Budapesti Vásárközpontban.

2002. május 24. 13:27

Április utolsó hete helyett október utolsó hetében lesz INFOtrend

Azt, hogy az eredetileg jövő hétre tervezett INFOtrend kiállítást őszre halasztotta a Hungexpo, már néhány hete hírül adtuk, de ma reggel megkaptuk az e témakörben kiadott hivatalos közleményt is, amit az alábbiakban ismertetünk.

2002. április 17. 08:28

Két Info kiállítás is lesz jövőre

Mint ahogy arról a Prím Online az elsők között hírt adott nemrégiben, elmaradt az idei Compfair kiállítás Budapesten, a BNV területén. A legfrissebb hírek arról szólnak, hogy jövőre a másik hazai számítástechnikai kiállítás, Info is gyökeresen megváltozik. Nevezetesen: két Infót rendeznek majd a vásárcsarnok területén, egy szakmait és egy, a nagyközönséget megcélzót. Az új nevek: INFOtrend és INFOmarket.

2002. április 17. 08:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

Még nem adtad be pályázatod ‘Az Év Honlapjára’? Ne hagyd az utolsó pillanatra vállalkozásod nagy lehetőségét! Már csak pár nap van a határidőig, jelentkezz még ma!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

Komoly áttörést hozhatnak az energetikai iparban, mintegy forradalmasíthatják az alternatív források használatát az elektromos energiatárolók. A megújuló energiára való szélesebb körű átállás megvalósulása a fenntarthatóság egy új korszakát jelentené, mindez pedig az energiatárolástól függ; ezért van akkora jelentősége ezeknek a tényleges felhasználásig energiát raktározó egységeknek.

2022. november 18. 09:55