IP67 kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: IP67

Egy „beázott” Motorola Defy története

Egy olvasónk részletesen beszámol Motorola Defy készülékének meghibásodásáról, s az azt követő rögös útról, mely végül a mobil díjmentes cseréjéhez vezetett. Ha Defy-od van és nem vagy teljesen tisztában a masinád ellenállóképességével, illetve a rá vonatkozó garanciális feltételekkel, akkor feltétlenül olvasd el ezt a cikket.

2012. április 11. 17:42

Androidos strapamobil a Caterpillartól – CAT B10

Az Android 2.3.5 Gingerbread rendszert futtató CAT B10 ellenáll a külső behatásoknak, s  – az IP67 tanúsítvány értelmében – erre igen magas fokon képes. A víz,-por- és ütésálló eszköz viszonylag átlagos hardveres felszereltséget kapott, ám az aktív életet élő, illetve szélsőséges körülmények között dolgozó felhasználók megbízható társra találhatnak személyében.

2012. március 9. 13:48

Élménymobil a Red Bull MOBILE kínálatában - Sony Ericsson Xperia Active

A Sony Ericsson bejelentette, hogy a por,- víz,- és karcálló Xperia Active okostelefon novembertől a Red Bull MOBILE készülékek sorát fogja bővíteni.

2011. november 10. 16:23

Mobiltelefon túrázóknak – Samsung Xcover C3350

A koreai gyártó előrukkolt Xcover sorozatának legújabb tagjával, mely kiváló társunk lehet a legkeményebb túrákon is. Az IP67 tanúsítvánnyal rendelkező C3350 hatékonyan ellenáll a víznek, a pornak, valamint a kisebb-nagyobb ütéseknek is.

Kulcsszavak: Samsung IP67 mobiltelefon
2011. október 14. 17:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

A Neumann Társaság által vezetett Informatikai Múzeum újra várja látogatóit a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában új kamarakiállítással, még sosem látott műtárgyakkal, nyári táborokkal és tematikus szombati programokkal.

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

Hiánypótló funkcióval bővült a WIWE mobil EKG, mostantól szívritmus-variablilitás (HRV) mérés készítésére is alkalmas az eszköz. Az új funkciót biztosító frissítés a napokban vált elérhetővé a különféle applikációs webáruházakban, ráadás meglepetésként június 17-től egy hónapon keresztül a WIWE kedvezményes áron lesz megvásárolható. 

2020. június 15. 16:23
online sportfogadás