IP67 kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: IP67

Egy „beázott” Motorola Defy története

Egy olvasónk részletesen beszámol Motorola Defy készülékének meghibásodásáról, s az azt követő rögös útról, mely végül a mobil díjmentes cseréjéhez vezetett. Ha Defy-od van és nem vagy teljesen tisztában a masinád ellenállóképességével, illetve a rá vonatkozó garanciális feltételekkel, akkor feltétlenül olvasd el ezt a cikket.

2012. április 11. 17:42

Androidos strapamobil a Caterpillartól – CAT B10

Az Android 2.3.5 Gingerbread rendszert futtató CAT B10 ellenáll a külső behatásoknak, s  – az IP67 tanúsítvány értelmében – erre igen magas fokon képes. A víz,-por- és ütésálló eszköz viszonylag átlagos hardveres felszereltséget kapott, ám az aktív életet élő, illetve szélsőséges körülmények között dolgozó felhasználók megbízható társra találhatnak személyében.

2012. március 9. 13:48

Élménymobil a Red Bull MOBILE kínálatában - Sony Ericsson Xperia Active

A Sony Ericsson bejelentette, hogy a por,- víz,- és karcálló Xperia Active okostelefon novembertől a Red Bull MOBILE készülékek sorát fogja bővíteni.

2011. november 10. 16:23

Mobiltelefon túrázóknak – Samsung Xcover C3350

A koreai gyártó előrukkolt Xcover sorozatának legújabb tagjával, mely kiváló társunk lehet a legkeményebb túrákon is. Az IP67 tanúsítvánnyal rendelkező C3350 hatékonyan ellenáll a víznek, a pornak, valamint a kisebb-nagyobb ütéseknek is.

Kulcsszavak: Samsung IP67 mobiltelefon
2011. október 14. 17:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

Újabb fontos mérföldkövet jelenthet a hazai digitális oktatás megvalósításában, hogy idén ősztől az Európa 2000 Középiskola több mint 100, speciálisan tanuláshoz fejlesztett laptopot von be az oktatásba. A beruházásnak köszönhetően az intézményben olyan, nyugat-európai színvonalú, kooperatív tanulás valósulhat meg, amely kulcsfontosságú a technológiával szimbiózisban élő fiatal generációk számára.

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

 

1999-ben fél tucat technológiai cég létrehozta a Wireless Ethernet Compatibility Alliance (WECA) szervezetet. Ugyanazon évben, szeptember 30-án kereskedelmi forgalomba kerültek az első eszközök, amelyek a 802.11b vezeték nélküli LAN szabvány alapján működtek. Ezzel kezdetét vette a vezeték nélküli hálózatok, másnéven a Wi-Fi korszaka. Az elmúlt két évtizedben a vezeték nélküli hálózatok újabb és újabb generációival találkozhattunk. A Wi-Fi 20. születésnapja alkalmából a Cisco összegyűjtötte a legfontosabb mérföldköveket az elmúlt két évtizedből a Wi-Fi technológia fejlődéséről és a felhasználókra gyakorolt hatásairól.

2019. szeptember 30. 11:26
online sportfogadás