ISM kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: ISM

A Fujitsu Infrastructure Manager jó választás a szoftveralapú adatközpont kiépítéséhez

A Fujitsu a nagy teljesítményű, új Infrastructure Manager (ISM) platformon egységesíti a teljes IT-környezet figyelését és felügyeletét, továbblépve ezzel a szoftveresen vezérelt adatközpont kialakítása felé. Az ISM problémamentes, holisztikus felügyeletet biztosít, folyamatosan megőrizve az IT-infrastruktúra dinamikus rugalmasságát a folyamatosan változó üzleti igények kiszolgálásához.

2019. november 8. 12:48

A Fujitsu új alapokra helyezi az adatközpontok üzemeltetését

A Fujitsu infrastruktúra-felügyeleti szoftverének újonnan bevezetett, frissített változata a teljes informatikai infrastruktúra-környezet üzemeltetését és figyelését egyszerűsíti és központosítja. A fejlett új szoftver jelentős költség- és energiamegtakarítást kínál, miközben az adatközpont teljesítményét és rendelkezésre állását is javítja.

2018. augusztus 6. 13:51

Miniszteri elismerés az Egyszervolt.hu gyermekportálnak

A gyermek-, ifjúsági és sportminiszter Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott az Egyszervolt.hu gyermekportálnak. A díjat Pintér Róbert, a Color Plus Multimédia Stúdió ügyvezetője vette át a tárca miniszterétől.

Kulcsszavak: ISM website Color Plus
2002. november 18. 17:14

Elindult a Nemzeti Drogportál

Június 26., a kábítószer-ellenes világnap alkalmából elindult a Nemzeti Drogportál. Az új információs hálózatot a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium és az Elektronikus Kormányzati Program hozta létre. Cél, hogy a jövőbeni felhasználókkal közösen töltődjön meg tartalommal a www.drogportal.hu, mely teljes egészében a Sziget Fesztivál idején kerül bemutatásra.

Kulcsszavak: website +legfontosabb ISM
2002. június 26. 19:19

Kábítószer-ellenes honlaptervezési pályázat fiataloknak

Kábítószer-ellenes honlaptervezési pályázatot hirdet középiskolásoknak és a felsőoktatásban tanuló diákoknak a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium, az Egészséges Ifjúságért Alapítvány és a tv2 - olvasható az ifjúsági tárca honlapján.

2002. június 11. 08:27

Porhintés a digitális szakadékba?

Az Ifjú Szocialisták Mozgalmának közleménye szerint az ISM négy év semmittevés után vérszegény javaslattal állt elő a fiatalok körében nagyon alacsony internetes elérési arány javítására.

Kulcsszavak: trend politika ISM
2002. február 20. 09:10

Idén is Arany Titán Díj - keresik az év honlapját is

Immár második alkalommal hirdette meg az Ifjúsági és Sportminisztérium és a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE) az Arany Titán Díjat. A szervezők arra tesznek kísérletet, hogy évről évre reflektorfénybe állítsák az adott évben valamilyen szempontból legkiemelkedőbb fiatalokat, ifjúsági kezdeményezéseket. Többek között az év honlapját és az év ifjú médiaszemélyiségét is keresik. A győztes a szakmai elismerésen és az Arany Titán-szobor kitüntetésen kívül pénzjutalomban is részesül. A jelölés az interneten zajlik.

Kulcsszavak: website ISM újság díj
2001. december 3. 08:15

szteroid.hu - kampány a doppingmentes sportért

Az Ifjúsági és Sportminisztérium (ISM) októberi kezdettel, év végig tartó társadalmi célú kommunikációs kampányt indít a doppingszerek szedésének megelőzése, a tiszta sportolás valamint e téma súlyosságának középpontba állítása céljából. A kapcsolódó internetes fejlesztéseket a Mirai Interactive készítette.

2001. október 4. 21:56

Megújul az Ifjúsági és Sportminisztérium honlapja

Az Ifjúsági és Sportminisztérium (ISM) a kábítószer elleni világnaptól, június 26-tól megújult internetes honlappal várja az érdeklődőket - hangzott el a tárca pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Kulcsszavak: ISM website e-government sport
2001. június 25. 08:38

Kétszáz számítógép ifjúsági szervezeteknek - ISM-pályázat

Kétszáz számítógépet vagy programcsomagot, nyomtatót, valamint díjmentes internetelérést biztosít az Ifjúsági és Sportminisztérium (ISM) azoknak az ifjúsági szervezeteknek, amelyek sikeresen szerepeltek az április végén lezárult informatikai pályázaton - közölte a tárca szakreferense az MTI-vel.

Kulcsszavak: pályázat ISM
2001. június 5. 09:33

Kárpát-medencei információs hálózat alakul

Kárpát-medencei információs irodahálózatot hoz létre Agora elnevezéssel a határon túli magyar fiatalok számára az ifjúsági és az oktatási tárca, valamint a Határon Túli Magyarok Hivatala (HTMH).

2001. május 7. 07:50

50 milliós támogatás a fiataloknak az internet elérhetőségéért

Jövőre várhatóan 50 millió forint költségvetési támogatásban részesül a fiatalok közösségeinek internetes elérhetőségét biztosító Hálózat az ifjúságért kht. az Ifjúsági és Sportminisztérium (ISM) büdzséjéből.

2000. november 16. 21:42

Internetes képzés fiataloknak

A Hálózat az Ifjúságért Közhasznú Társaság az internet használatát ismertető, térítésmentes képzést indított. Az úgynevezett HiNet program lehetőséget biztosít az ifjúsági szervezeteknek a világhálón való megjelenésre, belföldi és nemzetközi kapcsolatok építésére.

Kulcsszavak: oktatás ISM
2000. augusztus 31. 09:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

Az e-aláírás-specialista NETLOCK szerint hamarosan leválthatják az okostelefonokba zárt digitális tárcák a fizikailag létező okmányokat, bőrtárcákat: 2020-ra áttörést jósolnak a digitalizáció terén.

2020. január 16. 14:39

Újra fesztiváloznak a marketingesek

A tavaly 1500 döntéshozóval megrendezett, teltházas Magyar Marketing Fesztivál – a szervezők közleménye szerint – minden eddiginél erősebb szakmai programmal és „show”-val érkezik immár 7. alkalommal 2020. január 23-án. Az esemény célja – a hagyományokhoz híven – a 2020-as év várható üzleti és marketingtrendjeinek bemutatása, a vállalkozások, cégvezetők és döntéshozók felkészítése az idei év kihívásaira.

2020. január 9. 08:01
online sportfogadás