IT Services Hungary kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: IT Services Hungary

Több mint 12 ezer gyerekhez jutott el 2016-ban a Legyél Te is Informatikus! program

Közel egy éve, 2015 novemberében indította útjára a Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország közös pályaorientációs programját, a Legyél Te is Informatikust. Az azóta eltelt időszakban a vállalatcsoport önkéntesei országszerte 58 településen, 171 iskolában 242 előadást tartottak, amivel több mint 12 ezer diákot értek el személyesen.

2016. december 17. 09:52

Két globális kihívást is megoldana Magyarországról az ITSH

A hazánkba érkezett innovátorok ötletei nyomán közlekedésbiztonsági és oktatási program kidolgozásába kezd a tizedik évfordulóját ünneplő cég.

2016. november 12. 12:49

Már dolgoznak a jövő kihívásainak megoldásán az innovátorok

A mai napon elkezdődött Budapesten a Dobozban a háromnapos Innovation Boot Camp rendezvény, amely során a világ különböző pontjairól Magyarországra érkezett innovátorok azon dolgoznak, hogy kitaláljanak egy digitális megoldási javaslatot az emberiség előtt álló nagy kihívások egyikére. 

2016. november 7. 16:55

Magyarországról oldanák meg a világ problémáit fiatal innovátorok

A világ különböző pontjairól Magyarországra érkezett innovátorok három napon át azon dolgoznak majd, hogy kitaláljanak egy digitális megoldási javaslatot az emberiség előtt álló nagy kihívások egyikére – erről szól a november 7-9. között Budapesten megrendezendő Innovation Boot Camp, amelyet a tízéves magyarországi jelenlététét most ünneplő IT Services Hungary (ITSH) szervezett meg. 

2016. október 31. 10:07

Új pénzügyi igazgató Magyarország legnagyobb ICT munkaadójánál

Októbertől Ollárné Riedl Katalin látja el Magyarország legnagyobb ICT munkaadója, a 4300 főt foglalkoztató IT Services Hungary (ITSH) pénzügyi igazgatói pozícióját, amelyet Jürgen Grunert pénzügyi vezetőtől vesz át. Az Ollárné Riedl Katalin nem csupán a pénzügyi területek működését irányítja, de egyúttal ügyvezető igazgatói tisztséget is betölt.

2016. október 5. 10:26

Helyfüggő mobilmarketing már Magyarországon is

Az Amerikában és Angliában már sikeresen működő "helyfüggő mobilmarketing" szolgáltatást elsőként Magyarországon vezeti be a tizenhárom országban jelenlévő Deutsche Telekom, a megoldás technikai hátterét az IT Services Hungary Kft. (ITSH) biztosítja.

2014. szeptember 18. 09:02

Toborzó kampánnyal keres munkatársakat az IT-Services Hungary Kft.

Jelentős létszámbővítés előtt áll az informatikai szolgáltató IT-Services Hungary Kft. (ITSH). A cég toborzó kampányt indított, amellyel több száz magasan képzett szakember felvételét célozta meg - mondta el Bőthe Csaba, a vállalat ügyvezető igazgatója sajtótájékoztatón.

2014. június 20. 16:47

Segíti a piacképes tudás megszerzését az IT Services Hungary Kft.

A piacképes gyakorlati tudás megszerzését támogató informatikai oktatás megteremtése érdekében kiszélesíti a középiskolákkal való együttműködését az IT Services Hungary Kft. Hajdú-Bihar megyében - jelentette be a cég ügyvezető igazgatója kedden Debrecenben sajtótájékoztatón.

2014. március 19. 08:16

Lezárult a szolgáltatásfejlesztési program az IT Services debreceni telephelyén

Az IT Services Hungary debreceni szolgáltatóközpontjában hároméves szolgáltatás-, eszköz- és eljárásfejlesztési projekt zárult, 463 millió forint uniós támogatás felhasználásával.

Kulcsszavak: IT Services Hungary
2013. augusztus 1. 08:07

Oktatási együttműködésre szerződött az IT Services Pécsen

Hosszú távú oktatási és kutatási együttműködésben állapodtak meg a Pécsi Tudományegyetem, az IT Services Hungary Kft. és a pécsi önkormányzat képviselői szerdán a baranyai megyeszékhelyen.

2013. március 14. 08:45

Folyamatosan bővül az IT Services telepe a debreceni tudásparkban

A gazdasági-pénzügyi válság ellenére az elmúlt öt esztendőben töretlenül fejlődött az IT Services Hungary debreceni telepe: a helyi tudásparkban öt évvel ezelőtt, 14 fővel megnyitott telephelyen ma már 1.200-an dolgoznak - közölte Harman András, a szolgáltatási központ vezetője szerdán sajtótájékoztatón.

2012. augusztus 9. 10:27

Ügyvezetőváltás az IT Services Hungary-nél

2012. június 1-től Bőthe Csaba lesz az IT Services Hungary ügyvezető igazgatója. Ebben a pozícióban Ilosvai Pétert váltja, aki új kihívásokat keresve távozik a cégtől.

2012. május 4. 08:30

IT Services Hungary: új K+F központ 70 új IT munkahellyel

Az IT Services Hungary a Közép-Magyarországi Operatív Program keretében elnyert 314 millió forintos támogatás segítségével idén új K+F központot és ezzel 70 új munkahelyet hoz létre Budapesten.

2012. január 10. 15:01

Egyetem és informatikai cég együttműködése Debrecenben

A piacképesebb informatikai oktatáshoz kihelyezett tanszék létrehozásáról állapodott meg a Debreceni Egyetem (DE) egy informatikai céggel.

2011. január 25. 10:21

Informatika a művészetért: fotókiállítás

Az IT Services Hungary Galériája fiatal, tehetséges művészek kiállításainak ad otthont.

2010. július 7. 20:29

Csaknem félmilliárdos EU támogatást nyert az IT Services Hungary

Az IT Services Hungary (ITSH) csaknem félmilliárd forint uniós támogatást nyert a jövő infokommunikációs alkalmazásai és eljárásai fejlesztésére - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.

2010. június 10. 08:29

Több száz új munkahely Debrecenben informatikusoknak

Az IT-Services Hungary (ITSH) Kft. a Szociális és Munkaügyi Minisztérium támogatásával új munkahelyeket teremt Debrecenben - jelentette be Ilosvai Péter, a cég ügyvezetője.

2007. december 6. 08:15

IT-Services: 23 milliárdos beruházás Budapesten és Debrecenben

A német T-systems leányvállalata, az IT-Services Hungary Kft. 23 milliárd forintos beruházással informatikai szolgáltató központok fejlesztésébe kezd Budapesten és Debrecenben, a beruházással több száz munkahelyet teremtenek.

2007. november 29. 08:56

T-Systems: 100 új munkahely Debrecenben

Már az idén száz új munkahelyet eredményező informatikai és kommunikáció-technológiai részleg kialakításáról írtak alá szándéknyilatkozatot szerdán Debrecenben a város, valamint a T-Systems és a német cég 100 százalékos tulajdonában lévő IT Services Hungary Ltd. vezetői.

2007. május 10. 10:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás