Imation kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Imation

Gemkapocsméretű adathordozó óriási tárkapacitással

Az Imation piacra dobta az Atom Blue Flash Drive-ot. Az új adathordozót, amely olyan kicsi, mint egy gemkapocs, kettő, négy és nyolc GB-os tárkapacitással hozza forgalomba a gyártó.

Kulcsszavak: adattárolás Imation
2009. február 12. 12:49

8 GB-os flash-meghajtó 38 mm hosszú tokban

Az Imation Corporation bevezette az „Atom Flash Drive” nevű flash-meghajtót, amely 38 mm hosszú tokban kapható hordozható tárolóeszköz, és 8 GB-nyi digitális fájlt képes tárolni.

Kulcsszavak: Imation flash memória
2008. június 29. 19:08

Nyomtatható, vízálló Blu ray-lemezek

Az optikai adattároló eszközökre specializálódott Imation olyan vízálló Blu ray-korongokat mutatott be, amelyeknek a felületére nyomtatni is lehet.

Kulcsszavak: Imation Blu-ray
2007. február 25. 13:57

Csuklóra csatolható USB Flash meghajtó

A legkülönfélébb adathordozókat kínáló amerikai Imation Corporation bemutatott a hannoveri CeBIT szakkiállításon egy formatervezett, akár karkötőként is használható USB-tárolót.

Kulcsszavak: Imation CeBIT 2006 USB
2006. március 10. 20:53

Az Imation gyárt Blu-Ray és HD-DVD lemezeket is

A hordozható média területén elismert Imation bejelentette, hogy megkezdték mind a Blu-Ray mind a HD-DVD-lemezek fejlesztését, és jövő év első felében már forgalomba is hozzák az új termékeket.

2005. november 28. 19:43

Egyszerre ad ki HD DVD és Blue-ray lemezeket speciális védőréteggel az Imation

A hordozható média területén elismert Imation speciális karcolódás-mentes védőréteget fejlesztett ki, és védetett le új generációs DVD lemezei számára. Érdekesség, hogy a formátumháborút megkerülve a cég egyszerre ad ki rivális HD DVD és Blue-ray lemezeket.

2005. november 23. 10:39

Imation: a Quantum ellenpert indított

Sokakat meglepett, hogy az egyébként nyugodt és kiegyensúlyozott mágnesszalag-rögzítési piacon hirtelen előre nem látott csatározásba kezdett egymás ellen a Quantum és az Imation.

Kulcsszavak: Quantum Imation jog
2001. október 3. 22:47

Az Imation 450 millió dollárra pereli a Quantumot

Az Imation bejelentette, hogy a DLT meghajtókban alkalmazott digitális szalagok piacának monopolizálásáért 450 millió dollárra pereli a kaliforniai Quantumot. A vád szerint a Quantum rögzítette az adathordozó árát, illegális kartell létrehozására akarta rávenni az Imation-t, nem megfelelő módon átalakította a DLT szabványt, hogy saját termékeit tolhassa előtérbe, és félrevezető módon nyílt szabványként hirdette a DLT-t.

Kulcsszavak: Imation jog +céginfo Quantum
2001. október 1. 21:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

Október 13-án immár nyolcadik alkalommal rendezik meg az Országos Cégvezetői Csúcskonferenciát, az esemény viszont ezúttal a koronavírus-járvány terjedésére való tekintettel online formában zajlik majd. A konferencia résztvevői megtudhatják, hogyan építhetnek stabil céget a jelenlegi instabil piaci környezetben. Piroska Gyula szervező tájékoztatása szerint a rendezvényen több olyan szakértő és sikeres vállalkozó is előadást tart majd különböző területekről, akik korábban már átéltek nehézségeket, és hiteles információkat tudnak átadni az érdeklődőknek.

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

A vírushelyzetre reagálva online színházi rendszert fejlesztett a Budai Szabadtéri Színház. Már szombat estétől „dupla nézőtérrel” lesz látható a ’Négyen Extra’ című előadás Mészáros Árpád Zsolt, Serbán Attila, Egyházi Géza, Csengeri Attila és Kerényi Miklós Máté szereplésével. Így tehát nem csak azoknak játszanak majd a színészek, akik az épített nézőtéren ülnek, hanem azoknak is, akik otthonról, élőben, HD minőségben követik majd az előadást. A virtuális nézőtérre kedvezőbb áron válthat jegyet a közönség. Az elkövetkezendő fél évben számtalan musical, operett és vígjáték kerül bemutatásra ezzel a módszerrel.

2020. szeptember 9. 12:11
online sportfogadás