Imation kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Imation

Gemkapocsméretű adathordozó óriási tárkapacitással

Az Imation piacra dobta az Atom Blue Flash Drive-ot. Az új adathordozót, amely olyan kicsi, mint egy gemkapocs, kettő, négy és nyolc GB-os tárkapacitással hozza forgalomba a gyártó.

Kulcsszavak: adattárolás Imation
2009. február 12. 12:49

8 GB-os flash-meghajtó 38 mm hosszú tokban

Az Imation Corporation bevezette az „Atom Flash Drive” nevű flash-meghajtót, amely 38 mm hosszú tokban kapható hordozható tárolóeszköz, és 8 GB-nyi digitális fájlt képes tárolni.

Kulcsszavak: Imation flash memória
2008. június 29. 19:08

Nyomtatható, vízálló Blu ray-lemezek

Az optikai adattároló eszközökre specializálódott Imation olyan vízálló Blu ray-korongokat mutatott be, amelyeknek a felületére nyomtatni is lehet.

Kulcsszavak: Imation Blu-ray
2007. február 25. 13:57

Csuklóra csatolható USB Flash meghajtó

A legkülönfélébb adathordozókat kínáló amerikai Imation Corporation bemutatott a hannoveri CeBIT szakkiállításon egy formatervezett, akár karkötőként is használható USB-tárolót.

Kulcsszavak: Imation CeBIT 2006 USB
2006. március 10. 20:53

Az Imation gyárt Blu-Ray és HD-DVD lemezeket is

A hordozható média területén elismert Imation bejelentette, hogy megkezdték mind a Blu-Ray mind a HD-DVD-lemezek fejlesztését, és jövő év első felében már forgalomba is hozzák az új termékeket.

2005. november 28. 19:43

Egyszerre ad ki HD DVD és Blue-ray lemezeket speciális védőréteggel az Imation

A hordozható média területén elismert Imation speciális karcolódás-mentes védőréteget fejlesztett ki, és védetett le új generációs DVD lemezei számára. Érdekesség, hogy a formátumháborút megkerülve a cég egyszerre ad ki rivális HD DVD és Blue-ray lemezeket.

2005. november 23. 10:39

Imation: a Quantum ellenpert indított

Sokakat meglepett, hogy az egyébként nyugodt és kiegyensúlyozott mágnesszalag-rögzítési piacon hirtelen előre nem látott csatározásba kezdett egymás ellen a Quantum és az Imation.

Kulcsszavak: Quantum Imation jog
2001. október 3. 22:47

Az Imation 450 millió dollárra pereli a Quantumot

Az Imation bejelentette, hogy a DLT meghajtókban alkalmazott digitális szalagok piacának monopolizálásáért 450 millió dollárra pereli a kaliforniai Quantumot. A vád szerint a Quantum rögzítette az adathordozó árát, illegális kartell létrehozására akarta rávenni az Imation-t, nem megfelelő módon átalakította a DLT szabványt, hogy saját termékeit tolhassa előtérbe, és félrevezető módon nyílt szabványként hirdette a DLT-t.

Kulcsszavak: Imation jog +céginfo Quantum
2001. október 1. 21:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

Az Alza.hu ügyfelei mostantól a reklamált termékeket az AlzaBoxokon keresztül is visszaküldhetik. A Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban több mint 210 000 csomagautomatát működtető webáruház ismét egy újabb lépéssel közelebb került céljához, hogy hálózata a helyi közösségek számára minél hasznosabb legyen és kényelmesebbé tegye mindennapjaikat.

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

Szinte már mindenki találkozott SMS vagy e-mail formájában érkező megtévesztő üzenetekkel, amik ismert cégek arculati elemeit felhasználva, az ő nevükben kérik el az emberek személyes adatait vagy akár egyenesen banki hozzáférésüket, amit a csalók aztán vagy a dark weben értékesítenek, vagy maguk élnek vissza a megszerzett adatokkal, megkárosítva a gyanútlan embereket. A védekezésben a legfontosabb a tudatosság, ugyanakkor létezik egy egyszerű technológiai megoldás is, ami a véletlen kattintás esetén is növeli az emberek biztonságát.

2023. március 14. 20:32