Inforádió kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Inforádió

NMHH: Újabb öt évig szólhat az InfoRádió

Az InfoRádió Kft. kérelmére 2024 szeptemberéig megújította a rádió jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. 

2019. június 11. 10:04

Internetes hírportált indított az InfoRádió

„Minden, ami hír” mottóval mától internetes hírportált indít az InfoRádió. A www.inforadio.hu cím alatt elérhető portál célja, hogy a hírrádiótól már megszokott módon: megbízhatóan és gyorsan tájékoztassa a látogatót a politika, a gazdaság, a tudomány vagy éppen a sport világának minden fontos híréről.

2006. január 16. 19:35

Interaktív telerádiós szolgáltatás - InfoRádió, Pannon GSM

A szolgáltatás lényege, hogy normál hívás díjáért a kialakított menürendszerben hallgathatók az InfoRádió különböző szolgáltatásai, egyebek között az élőadás, a legutóbbi hírblokk, a közlekedési információ, az időjárás-jelentés, a sporthírek, a gazdasági információk.

2004. május 24. 08:42

Infostart: az Inforádió és a Webigen közös portálja

Az Inforádió Kft. és a Webigen Rt. 250 millió forintos indulótőkével létrehozta az Infostart Rt.-t, amely internetes tartalomszolgáltatással jelentkezik, a tervek szerint a nyártól.

2001. április 2. 18:00

Rádiós-webes cross-média

Közös céget alapított az Inforádió és a Webigen Infostart Rt. néven.

2001. március 29. 17:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

A Magyar Telekom ma közzétette 2019. második negyedévre vonatkozó Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit.

2019. augusztus 8. 11:32

Új tulajdonosa van a UPC-nek

Sikeresen lezárult a Vodafone Csoport és a Liberty Global közötti tranzakció, melynek köszönhetően a Vodafone Magyarország lett a UPC Magyarország 100%-os tulajdonosa. A két szolgáltató mostantól egy cégcsoportként közösen bővíti gigabit képes szolgáltatásait, hozzájárulva ezáltal Magyarország digitális fejlődéséhez. A Vodafone és a UPC egyelőre különálló vállalatként működnek tovább,  az ügyfeleket pedig változatlanul, az eddig megszokott ügyfélszolgálati csatornákon szolgálja ki.

2019. augusztus 1. 12:20
online sportfogadás