Inforádió kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Inforádió

NMHH: Újabb öt évig szólhat az InfoRádió

Az InfoRádió Kft. kérelmére 2024 szeptemberéig megújította a rádió jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. 

2019. június 11. 10:04

Internetes hírportált indított az InfoRádió

„Minden, ami hír” mottóval mától internetes hírportált indít az InfoRádió. A www.inforadio.hu cím alatt elérhető portál célja, hogy a hírrádiótól már megszokott módon: megbízhatóan és gyorsan tájékoztassa a látogatót a politika, a gazdaság, a tudomány vagy éppen a sport világának minden fontos híréről.

2006. január 16. 19:35

Interaktív telerádiós szolgáltatás - InfoRádió, Pannon GSM

A szolgáltatás lényege, hogy normál hívás díjáért a kialakított menürendszerben hallgathatók az InfoRádió különböző szolgáltatásai, egyebek között az élőadás, a legutóbbi hírblokk, a közlekedési információ, az időjárás-jelentés, a sporthírek, a gazdasági információk.

2004. május 24. 08:42

Infostart: az Inforádió és a Webigen közös portálja

Az Inforádió Kft. és a Webigen Rt. 250 millió forintos indulótőkével létrehozta az Infostart Rt.-t, amely internetes tartalomszolgáltatással jelentkezik, a tervek szerint a nyártól.

2001. április 2. 18:00

Rádiós-webes cross-média

Közös céget alapított az Inforádió és a Webigen Infostart Rt. néven.

2001. március 29. 17:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

A koronavírus járvány okozta rendkívüli gazdasági és társadalmi helyzetben három hónapig ingyen digitális védelmet nyújt a Panda Security minden meglévő és új vállalati ügyfelének, valamint tanároknak és diákoknak világszerte. A távmunkára és az online oktatásra való hirtelen átállás komoly biztonsági kockázatot jelent megfelelő technológiai háttér nélkül. Ezért a cég több mint 30 millió meglévő felhasználója és az új belépők számára biztosít díjmentesen kibervédelmi szolgáltatásokat az online támadásokkal szemben. A kezdeményezéssel a társaság célja, hogy a vállalkozások és az oktatási intézmények biztonsággal munkatársaikra és alaptevékenységükre koncentrálhassanak.

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

Az ország összes iskolájában múlt hétfőn digitális oktatás kezdődött. Ez azt jelenti, hogy a gyerekeknek és a tanároknak sok esetben kapkodva, pár óra alatt kell megismerkedniük rengeteg platformmal, letölteni mindeddig ismeretlen programokat, felkészülten állniuk a virtuális világ kihívásai elé. Ez sokszor nem könnyű, főleg hogy a szülők nem tudják ezekben a napokban teljes figyelmükkel a gyerekek internetes tevékenységén tartani a szemüket, hiszen esetleg maguk is ugyanezekkel a kihívásokkal küzdenek a home office munkavégzés kapcsán. Az ESET szakemberei összegyűjtötték, hogy mire érdemes figyelni ilyenkor, és hogy levegyék a terhek egy részét a szülőkről, most 3 hónapos ingyenes próbaverziót biztosítanak az ESET Internet Security biztonsági megoldásból minden diáknak és tanárnak.

2020. március 25. 10:43
online sportfogadás