Ingram Micro-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Ingram Micro-hu

Siemens-Ingram együttműködés az IP telefóniában

Hivatalos disztribútori megállapodást kötött a Siemens Enterprise Communications Magyarország Kft. és az Ingram Micro Magyarország Kft. A jövőben HiPath IP telefónia megoldásokat és kommunikációs alkalmazásokat az Ingram Magyarország Kft. is értékesíti Magyarországon.

2007. szeptember 27. 14:29

D-Link 2003. év eleji tájékoztató

Év eleji sajtótájékoztatót tartott a tavaly létesített magyar D-Link képviselet, felhasználva az elmúlt év sikereinek az elemzésére, és a gyenge 2003-as CeBIT után is derűlátó magyar piaci elképzeléseinek bemutatására. A legjelentősebb talán egy oktatási- (campus) és tudásbázis létrehozására tett erőfeszítés az év első felében. A tájékoztatót a három hazai disztribútorral, a CHS-sel, a Crown-Tech-el, az Ingram-Micro-val közösen tartották, érezhetően jó együttműködésben, tehát mindenki megtalálta a számítását. A forgalomnövekedésből ítélve a végfelhasználók is jól jártak.

2003. március 24. 20:27

Allied Telesyn: teljes megoldás adathálózati eszközökkel

A médiakommunikációs eszközök gyártójából a teljes, végponttól végpontig terjedő hálózati rendszerek egyik vezető szállítójává váló Allied Telesyn (ATI) cég CeBIT utáni nemzetközi sajtókonferenciáját rendezték meg április 23-án Bécsben. Az eseményre a kelet-közép-európai országok gazdasági és szaksajtójának mintegy száz képviselőjét – köztük kilenc magyar újságírót – hívták meg.

2001. április 23. 21:09

A Compaq új disztribútora

Március 21-én közös tájékoztatón jelentette be a Compaq és az Ingram Micro Magyarország, hogy disztribúciós szerződést kötöttek a houstoni cégóriás személyi számítógép termékcsoportjának viszonteladói értékesítésére.

2000. március 21. 21:45

Bye-bye Walton, hello Ingram Micro

Január 28-án, négy hónappal azután, hogy az Ingram Micro Inc. 100%-ban felvárásolta, a Walton Networking Kft. felvette az Ingram Micro Magyarország Kft. nevet. Az Ingram Micro Magyarország portfólióját jelentősen bővítve hazánkban is valódi one-stop-shopping centerré, azaz teljes termékválasztékot kínáló központtá kíván válni. Az e jelszó jegyében megtartott pénteki viszonteladói napon bemutatták a disztribútor új gyártópartnereit, a 3Com, IBM (PC), LG, Nortel Networks és Xerox cégeket.

2000. január 29. 11:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

A Neumann Társaság által vezetett Informatikai Múzeum újra várja látogatóit a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában új kamarakiállítással, még sosem látott műtárgyakkal, nyári táborokkal és tematikus szombati programokkal.

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

Hiánypótló funkcióval bővült a WIWE mobil EKG, mostantól szívritmus-variablilitás (HRV) mérés készítésére is alkalmas az eszköz. Az új funkciót biztosító frissítés a napokban vált elérhetővé a különféle applikációs webáruházakban, ráadás meglepetésként június 17-től egy hónapon keresztül a WIWE kedvezményes áron lesz megvásárolható. 

2020. június 15. 16:23
online sportfogadás