Interpol kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Interpol

A Kaspersky az INTERPOL-lal közösen iktatta ki a Simda bothálózatot

Egy világméretű művelet keretében a szingapúri INTERPOL Global Complex for Innovation, valamint a vezető IT-cégek egy csoportja, köztük a Kaspersky Lab, a Microsoft, a Trend Micro és a japán Cyber Defense Institute a rendvédelmi szervekkel együttműködésben kiiktatta a bűnözők által üzemeltetett Simda bothálózatot, amely világszerte több ezer fertőzött PC-ből áll.

2015. április 15. 09:13

Hatszorosára nőtt az Androidot célzó pénzügyi támadások száma

A Kaspersky Lab és az INTERPOL közös "Mobil kiberfenyegetések" című felmérése – amelyet 2013 augusztusa és 2014 júliusa között végeztek – szerint a Kaspersky Lab biztonsági szoftverei azt észlelték, hogy az Androidot célzó rosszindulatú programok 60 százaléka próbált a felhasználók pénzéhez jutni.

2014. október 31. 09:23

Minden ötödik Android felhasználó szembesül kibertámadással

Minden ötödik androidos eszköz, amelyet a Kaspersky Lab biztonsági megoldásaival védenek, észlelt malware támadást legalább egyszer. Ez derült ki a Kaspersky Lab és az INTERPOL közös felméréséből – amelyet  2013 augusztusa és 2014 júliusa között végeztek “Mobil kiberfenyegetések” témakörben. A leggyakoribb rosszindulatú programok az SMS trójaiak.

2014. október 7. 11:18

Interpol-Kaspersky kiberbűnözés ellenes együttműködés

Három éves kiberbűnőzés elleni együttműködési megállapodást kötött az Interpol és a Kaspersky Lab orosz számítástechnikai biztonsági vállalat - jelentette be szerdán saját honlapján az Interpol.

2014. október 1. 13:12

Stratégiai megállapodást kötött a Kaspersky Lab és az INTERPOL a kiberbűnözés ellen

A Kaspersky Lab és az INTERPOL Global Complex for Innovation (IGCI) bejelentette stratégiai megállapodását, amelyről ezt megelőzően 2013 március 19-én a Kaspersky Lab központjában Moszkvában tárgyalt Eugene Kaspersky, a Kaspersky Lab alapítója és vezérigazgatója, valamint Ronald Noble, az Interpol főtitkára és Noboru Nakatani az IGCI ügyvezető igazgatója.

 

2013. március 28. 07:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Mit mér és mire panaszkodik a magyar netező?

Négyéves a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szélessávú szolgáltatásokat összehasonlító portálja, a Szélessáv.net, amely az elmúlt egy évben 211 kihelyezett mérőeszközzel több mint 1,3 millió mérést végzett el. Ezzel kapcsolatban a hatóság egy reprezentatív felméréséből az is kiderült, hogy 2018-ban az internetezők – 58 százaléka – leginkább az otthoni internetes telefonálásra panaszkodott, amit a videotelefonálásra (56%) és az online filmnézésre (52%) vonatkozó elégedetlenség követett.

2019. augusztus 19. 09:35

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

A Magyar Telekom ma közzétette 2019. második negyedévre vonatkozó Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit.

2019. augusztus 8. 11:32
online sportfogadás