Interpol kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Interpol

A Kaspersky az INTERPOL-lal közösen iktatta ki a Simda bothálózatot

Egy világméretű művelet keretében a szingapúri INTERPOL Global Complex for Innovation, valamint a vezető IT-cégek egy csoportja, köztük a Kaspersky Lab, a Microsoft, a Trend Micro és a japán Cyber Defense Institute a rendvédelmi szervekkel együttműködésben kiiktatta a bűnözők által üzemeltetett Simda bothálózatot, amely világszerte több ezer fertőzött PC-ből áll.

2015. április 15. 09:13

Hatszorosára nőtt az Androidot célzó pénzügyi támadások száma

A Kaspersky Lab és az INTERPOL közös "Mobil kiberfenyegetések" című felmérése – amelyet 2013 augusztusa és 2014 júliusa között végeztek – szerint a Kaspersky Lab biztonsági szoftverei azt észlelték, hogy az Androidot célzó rosszindulatú programok 60 százaléka próbált a felhasználók pénzéhez jutni.

2014. október 31. 09:23

Minden ötödik Android felhasználó szembesül kibertámadással

Minden ötödik androidos eszköz, amelyet a Kaspersky Lab biztonsági megoldásaival védenek, észlelt malware támadást legalább egyszer. Ez derült ki a Kaspersky Lab és az INTERPOL közös felméréséből – amelyet  2013 augusztusa és 2014 júliusa között végeztek “Mobil kiberfenyegetések” témakörben. A leggyakoribb rosszindulatú programok az SMS trójaiak.

2014. október 7. 11:18

Interpol-Kaspersky kiberbűnözés ellenes együttműködés

Három éves kiberbűnőzés elleni együttműködési megállapodást kötött az Interpol és a Kaspersky Lab orosz számítástechnikai biztonsági vállalat - jelentette be szerdán saját honlapján az Interpol.

2014. október 1. 13:12

Stratégiai megállapodást kötött a Kaspersky Lab és az INTERPOL a kiberbűnözés ellen

A Kaspersky Lab és az INTERPOL Global Complex for Innovation (IGCI) bejelentette stratégiai megállapodását, amelyről ezt megelőzően 2013 március 19-én a Kaspersky Lab központjában Moszkvában tárgyalt Eugene Kaspersky, a Kaspersky Lab alapítója és vezérigazgatója, valamint Ronald Noble, az Interpol főtitkára és Noboru Nakatani az IGCI ügyvezető igazgatója.

 

2013. március 28. 07:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Elálltak a felek a T-Systems tranzakciótól

A 4iG Nyrt. és a Magyar Telekom Nyrt. július elején jelentették be, hogy előzetes megállapodást kötöttek a telekommunikációs cég üzleti infokommunikációs leányvállalatának, a T-Systems Magyarország adásvételére vonatkozó kölcsönös szándékról.  

2019. december 11. 10:28

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

18. alkalommal került megrendezésre az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, Az Év Honlapja pályázat. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyen összesen 183 nevezés érkezett.

2019. december 3. 18:18
online sportfogadás