Jabil Circuit kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Jabil Circuit

A Jabil Tiszaújvárosban fejleszti az ipari termelés jövőjét

A „dolgok internete” ma már nem a science fiction világa: a szenzorok által felügyelt, vezeték nélküli kapcsolaton keresztül kommunikáló intelligens eszközök nem csak a mindennapi életünket könnyítik meg, de hatalmas előnyhöz juttatják az ipari szereplőket is. A világ egyik vezető elektronikai beszállítója, a Jabil ráadásul Magyarországon, tiszaújvárosi gyárában is fejleszti a termelést áramvonalasító eszközeit és rendszereit. 

2016. június 29. 15:57

Robottechnikai tanterem a kazincbarcikai Irinyi János Szakközépiskolában

Komplex vezérléstechnikai és robottechnikai tantermet adtak át a mai napon az Irinyi János Szakközépiskola és Kollégiumban Kazincbarcikán. A tanteremben kiépített moduáris felépítésű mini gyártórendszer segítségével lehetőség nyílik az ipari gyártási folyamatok megismerésére, programozására és gyártásközi elemzésére. A Jabil Magyarország által támogatott laboratóriumban mechatronikai alapismeretekre, magasabb szintű PLC programozói és robotprogramozási ismeretekre tehetnek szert a tanulók.

Kulcsszavak: oktatás Jabil Circuit
2010. november 25. 12:15

Több száz új munkatársat keres a tiszaújvárosi Jabil

A Jabil Circuit immár negyven éve vezető szerepet tölt be a világpiacon az elektronikai készülékek és a nyomtatott áramkörű részegységek gyártása területén. A Jabil Circuit Magyarország Kft. tiszaújvárosi gyára is jelentős fejlődés előtt áll: mind magasabb szaktudást igénylő termékek kerülnek a cég gyártási palettájára, ami a dolgozói létszám bővítésével is jár.

2008. július 11. 07:03

Megkezdődött a termelés a Jabil tiszaújvárosi gyárában

Egy hónapos próbaüzem után megkezdte a termelést a Tiszaújvárosi Ipari Parkban a nyomtatott áramköröket és komplett elektronikai rendszerszervező berendezéseket gyártó amerikai Jabil Cirkuit Inc.(JC) multinacionális cég.

Kulcsszavak: Jabil Circuit +céginfo
2000. november 10. 09:03

Újabb tiszaújvárosi nagyberuházás

Nyolcvan millió dolláros beruházási költséggel, kezdetben félezer, majd két és félezer dolgozót foglalkoztató, nyomtatott áramköröket, számítógép alkatrészeket gyártó üzemet telepít Tiszaújvárosba egy amerikai elektronikai cég, a Jabil Circuit Inc.

2000. március 31. 08:41

Nyolcvanmillió dolláros beruházás Tiszaújvárosban

A világ egyik legnagyobb nyomtatottáramkör- és komplett rendszertervező és -gyártó cége, az amerikai Jabil Circuit 80 millió dolláros beruházással gyárat épít Tiszaújvárosban.

2000. január 19. 21:57

Amerikai befektető Tiszaújvárosban

Tizenkét hektáros területet vásárolt a tiszaújvárosi ipari parkban az egyesült államokbeli Jabil Circuit Inc., amely még ez év első felében itt építi fel első kelet-közép-európai gyárát.

2000. január 4. 21:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

Az IAB Hungary digitális reklámszakmai szervezet március 24-én a GroupM Akadémia bázisán adta át a 2022-es évi Legjobb szakdolgozat a digitális marketingről című pályázat nyerteseinek járó díjakat. Az elmúlt három évben kivétel nélkül (előszörmásodszorharmadszor) a Budapesti Corvinus Egyetem diákjai nyertek a pályázaton, idén először azonban egy szegedi és egy debreceni egyetem hallgatója vihette haza a legjobb pályamunkáért járó díjat. 

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

Az Alza.hu ügyfelei mostantól a reklamált termékeket az AlzaBoxokon keresztül is visszaküldhetik. A Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban több mint 210 000 csomagautomatát működtető webáruház ismét egy újabb lépéssel közelebb került céljához, hogy hálózata a helyi közösségek számára minél hasznosabb legyen és kényelmesebbé tegye mindennapjaikat.

2023. március 21. 09:59