Kürt Akadémia kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Kürt Akadémia

Így lesz programozó a mentős, a zenész, a közgazdász

Ma már szinte közhely a munkaerőpiacról hiányzó 22 000 informatikus, pedig az iparági szakértők szerint ez még csak konzervatív becslés. A szám már a közeli jövőben is növekedhet, ugyanis a technológia fejlődésével egyre több helyen jelenik majd meg az igény a képzett digitális szakemberek iránt. Emiatt is egyre nő a karrierváltók száma, akik korábbi kötöttségeiket hátrahagyva digitális területen keresik a boldogulást.

2017. február 21. 08:33

Ismerkedés az etikus hacker szakma alapjaival

A 2012-es adatok alapján a hacker-támadások által generált illegális bevételek volumene meghaladta a drogkereskedelemből származó jövedelmek összegét. Nem véletlen, hogy az etikus hacker az egyik legjobban fizetett munkakör napjainkban. A KÜRT Akadémia felmérése szerint az etikus hacker szakemberek keresettsége exponenciálisan növekszik. A Nemzeti Biztonsági Felügyelet által is elfogadott képzésre évente egyszer van esélye bejutni a szakma iránt érdeklődőknek.

2013. április 25. 13:54

V. üzleti gondolkodó klub – fejben dől el

Állandó készülés, a teljesítmény fokozása, folyamatos lelki, és fizikai megterhelés – az élsportolók és a vezetők mindennapi stressz faktorai lényegében megegyeznek. Tartogat-e a magyar olimpiai csapat sikeres szereplése tanúságokat a hazai üzleti élet számára? Mit tanulhatnak az üzletemberek, vállalkozók a sportpszichológiából? A KÜRT Akadémia Üzleti Gondolkodó Klubjában szeptember 21-én Lénárt Ágota, a magyar olimpiai csapat pszichológusa, Varga Katalin pszichológus, az ELTE tanszékvezetője és Mérő László, az Üzleti Gondolkodó Iskola szakmai vezetője járja körül a témát. A beszélgetést Orosz Györgyi, kommunikációs szakértő, az fn.hu volt főszerkesztője moderálja.

2012. szeptember 14. 08:36

Egyre növekszik a kereslet az etikus hackerek iránt

2012. június 28. 18:23

Online marketinggel a budapesti Állatkertért

A KÜRT Akadémia hallgatói segítik a Fővárosi Állat- és Növénykert online kommunikációját és saját alapítású civil ösztöndíjjal támogatják a non-profit szférát.

2012. február 13. 14:18

A humor és a közösségi média, avagy van-e elég online kommunikációs szakember Magyarországon

NET-WORKS néven indul az online kommunikációs szakemberek képzése a Kürt Akadémián, amelynek nyílt napján (KÜRT székház, Budaörs, 2011. október 17., hétfő, 18 óra) az érdeklődők betekintést nyerhetnek a képzés tematikájába, megismerkedhetnek az oktatókkal és személyes élményt szerezhetnek a képzés hangulatáról. Találkozhatnak a hazai online világ meghatározó szereplőivel (Ihász Ingrid, Berényi Konrád, Dobó Mátyás, Mányai Csaba, Végvári Imre) majd Litkai Gergely feszegeti a humor és közösségi média cseppet sem száraz kapcsolatát.

2011. október 6. 15:40

Élő adásban Király Júlia, Kürti Sándor és Mérő László beszélgetése a sikerről

Szeptember végén indul a KÜRT Akadémia, amelynek első klubrendezvénye a Marmara Hotel átriumában lesz szeptember 8-án (csütörtökön), 17:30 órától, ahol a KÜRT Akadémiai oktatói, Király Júlia, Mérő László és dr. Kürti Sándor beszélgetnek arról, hogy miként lehet sikeresen navigálni a világ jelenlegi kiszámíthatatlan széljárásában, és hogy milyen a jövő sikeres vállalata, vállalatvezetője. Ezt a beszélgetést a a KÜRT Akadémia Facebook oldalán az interneten keresztül is követhetik az érdeklődők.

2011. szeptember 7. 17:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

Október 13-án immár nyolcadik alkalommal rendezik meg az Országos Cégvezetői Csúcskonferenciát, az esemény viszont ezúttal a koronavírus-járvány terjedésére való tekintettel online formában zajlik majd. A konferencia résztvevői megtudhatják, hogyan építhetnek stabil céget a jelenlegi instabil piaci környezetben. Piroska Gyula szervező tájékoztatása szerint a rendezvényen több olyan szakértő és sikeres vállalkozó is előadást tart majd különböző területekről, akik korábban már átéltek nehézségeket, és hiteles információkat tudnak átadni az érdeklődőknek.

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

A vírushelyzetre reagálva online színházi rendszert fejlesztett a Budai Szabadtéri Színház. Már szombat estétől „dupla nézőtérrel” lesz látható a ’Négyen Extra’ című előadás Mészáros Árpád Zsolt, Serbán Attila, Egyházi Géza, Csengeri Attila és Kerényi Miklós Máté szereplésével. Így tehát nem csak azoknak játszanak majd a színészek, akik az épített nézőtéren ülnek, hanem azoknak is, akik otthonról, élőben, HD minőségben követik majd az előadást. A virtuális nézőtérre kedvezőbb áron válthat jegyet a közönség. Az elkövetkezendő fél évben számtalan musical, operett és vígjáték kerül bemutatásra ezzel a módszerrel.

2020. szeptember 9. 12:11
online sportfogadás