Kürt Akadémia kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Kürt Akadémia

Így lesz programozó a mentős, a zenész, a közgazdász

Ma már szinte közhely a munkaerőpiacról hiányzó 22 000 informatikus, pedig az iparági szakértők szerint ez még csak konzervatív becslés. A szám már a közeli jövőben is növekedhet, ugyanis a technológia fejlődésével egyre több helyen jelenik majd meg az igény a képzett digitális szakemberek iránt. Emiatt is egyre nő a karrierváltók száma, akik korábbi kötöttségeiket hátrahagyva digitális területen keresik a boldogulást.

2017. február 21. 08:33

Ismerkedés az etikus hacker szakma alapjaival

A 2012-es adatok alapján a hacker-támadások által generált illegális bevételek volumene meghaladta a drogkereskedelemből származó jövedelmek összegét. Nem véletlen, hogy az etikus hacker az egyik legjobban fizetett munkakör napjainkban. A KÜRT Akadémia felmérése szerint az etikus hacker szakemberek keresettsége exponenciálisan növekszik. A Nemzeti Biztonsági Felügyelet által is elfogadott képzésre évente egyszer van esélye bejutni a szakma iránt érdeklődőknek.

2013. április 25. 13:54

V. üzleti gondolkodó klub – fejben dől el

Állandó készülés, a teljesítmény fokozása, folyamatos lelki, és fizikai megterhelés – az élsportolók és a vezetők mindennapi stressz faktorai lényegében megegyeznek. Tartogat-e a magyar olimpiai csapat sikeres szereplése tanúságokat a hazai üzleti élet számára? Mit tanulhatnak az üzletemberek, vállalkozók a sportpszichológiából? A KÜRT Akadémia Üzleti Gondolkodó Klubjában szeptember 21-én Lénárt Ágota, a magyar olimpiai csapat pszichológusa, Varga Katalin pszichológus, az ELTE tanszékvezetője és Mérő László, az Üzleti Gondolkodó Iskola szakmai vezetője járja körül a témát. A beszélgetést Orosz Györgyi, kommunikációs szakértő, az fn.hu volt főszerkesztője moderálja.

2012. szeptember 14. 08:36

Egyre növekszik a kereslet az etikus hackerek iránt

2012. június 28. 18:23

Online marketinggel a budapesti Állatkertért

A KÜRT Akadémia hallgatói segítik a Fővárosi Állat- és Növénykert online kommunikációját és saját alapítású civil ösztöndíjjal támogatják a non-profit szférát.

2012. február 13. 14:18

A humor és a közösségi média, avagy van-e elég online kommunikációs szakember Magyarországon

NET-WORKS néven indul az online kommunikációs szakemberek képzése a Kürt Akadémián, amelynek nyílt napján (KÜRT székház, Budaörs, 2011. október 17., hétfő, 18 óra) az érdeklődők betekintést nyerhetnek a képzés tematikájába, megismerkedhetnek az oktatókkal és személyes élményt szerezhetnek a képzés hangulatáról. Találkozhatnak a hazai online világ meghatározó szereplőivel (Ihász Ingrid, Berényi Konrád, Dobó Mátyás, Mányai Csaba, Végvári Imre) majd Litkai Gergely feszegeti a humor és közösségi média cseppet sem száraz kapcsolatát.

2011. október 6. 15:40

Élő adásban Király Júlia, Kürti Sándor és Mérő László beszélgetése a sikerről

Szeptember végén indul a KÜRT Akadémia, amelynek első klubrendezvénye a Marmara Hotel átriumában lesz szeptember 8-án (csütörtökön), 17:30 órától, ahol a KÜRT Akadémiai oktatói, Király Júlia, Mérő László és dr. Kürti Sándor beszélgetnek arról, hogy miként lehet sikeresen navigálni a világ jelenlegi kiszámíthatatlan széljárásában, és hogy milyen a jövő sikeres vállalata, vállalatvezetője. Ezt a beszélgetést a a KÜRT Akadémia Facebook oldalán az interneten keresztül is követhetik az érdeklődők.

2011. szeptember 7. 17:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

Miután a PSD2 bevezetésére kitűzött szeptember 14-i határidő tarthatatlanná vált, az MNB tegnap közleményt adott ki, amelyben megnyugtatja az érintetteket, hogy - az Európai Uniós szinten hozott döntéssel összhangban - az MNB többlet időt biztosít a magyar pénzügyi szektor számára, hogy megfeleljen az erős ügyfél-hitelesítésről szóló jogszabályoknak, a fizetési kártyával végzett online fizetési műveletek esetében.

 

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2015 után másodszor rendezik meg Budapesten az ITU Telecom World konferenciát (Europe Telecom-ot rendeztek már itt korábban is). A világ talán legfontosabb nemzetközi infokommunikációs- és távközlési eseménye kormányok és az iparágban érdekelt vállalatok, valamint kis- és középvállalkozások számára nyújt lehetőséget a találkozásra és információcserére. 

2019. szeptember 9. 23:51
online sportfogadás