KKV Akadémia kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: KKV Akadémia

Exportpiaci trendek – 2016

Merre menjünk? Keletre, nyugatra, északra, délre? Hol lelhetünk biztonságos piacokra? Mit kell tennünk  külpiaci képességünk erősítése érdekében? Január 21-én a KKV-AKADÉMIA előadói, tapasztalt szakemberek, felelős vezetők adnak hasznos információkat a külpiaci jelenlét erősítését fontolgató cégek vezetőinek. 

2016. január 13. 08:31

Cafeteria és öngondoskodás – 2016

Az év első KKV-AKADÉMIA-ján a cafetéria témája kerül fókuszba. A január 14-ei eseményen a 2016-os változásokról lesz szó.

2015. december 28. 10:11

Cégvezetési trendek 2015

A Piac és Profit soron következő rendezvényének fókuszában  a kis- és középvállalatok cégvezetési, menedzselési és szervezetfejlesztési problémái, és az azokra adott jó gyakorlati megoldások, újszerű megközelítések állnak.

 

2015. április 20. 13:31

Spóroljunk az adminisztráción

A KKV-AKADÉMIA következő rendezvénye az adminisztrációs kérdésekkel foglalkozik. Számos hatékony, pénzt és időt spóroló megoldás létezik adminisztrációs terheink csökkentésére, csak meg kell találni a számunkra megfelelőt. A konferencián szakmai tanácsadók nyújtanak lehetséges megoldásokat erre.

2015. április 1. 09:31

Franchise trükkök első kézből

A franchise mint sikeres üzleti modell. De hogyan? Nos, sikeres gyakorlatok akadnak hazánkban is szép számmal, melyek jó része kihasználva a hálózati működésben rejlő erőt, még növekedni is tudtak. Nem ágazatfüggő, milyen ágazatból lesz sikeres franchise, de az biztos, hogy könnyen másolhatónak kell lennie az eredeti üzletnek.

2015. március 19. 08:09

Marketingtrendek és használatuk üzleti célokra a KKV-AKADÉMIÁN

A közösségi média nem csak szórakozásra használható, mrketingeszközként is sok potenciál rejlik benne. Sokan azonban még nem ismerték fel az erejét, illetve nem tudják megfelelően használni.

2015. március 17. 08:05

A webáruházak holnapja és vasárnapja

Vasárnapi nyitva tartás kérdése: az egyik legégetőbb kérdés manapság azok számára is, akik webáruházat üzemeltetnek.  A KKV-AKADÉMIA webshopokra fókuszáló rendezvényén az új trendek mellett a sokakat foglalkoztató március 15-ével életbe lépő vasárnapi zárva tartásról is szó esett, szakértők tolmácsolásában.

2015. február 25. 14:59

Webáruházi trendek a KKV-AKADÉMIÁN

Február 19-én, csütörtökön a webáruházi trendekről lesz szó a Piac és Profit KKV-AKADÉMIA következő rendezvényén. Szakértők adnak válasz számos felmerülő kérdésre az üzemeltetőknek, többek között szó lesz a vasárnapi nyitvatartás kérdésköréről is.

2015. február 17. 14:26

A tőkebevonás leghatékonyabb módszerei a KKV-AKADÉMIÁN

Több pénz és jobb feltételek várhatják 2015 első félévében a befektetést kereső vállalkozásokat, de a tudatos felkészülés továbbra is elengedhetetlen. A Piac és Profit következő rendezvényének fókuszában a tőkebefektetések állnak majd, ahol számos kérdésre választ kaphatnak a résztvevők.

2015. január 27. 13:11

KKV-Akadémia: Énmárka, cégmárka

A Piac és Profit KKV-AKADÉMIA következő rendezvénye az énmárka-, cégmárkaépítés trendjeibe, gyakorlatába vezeti be az érdeklődőket és megmutatják a sikeres mintákat.

2015. január 21. 13:54

Okos üzlet okoseszközökkel

A Piac és Profit KKV-AKADÉMIA legutóbbi rendezvényén számos intelligens megoldás terítékre került, melyek főként az üzletvitel élénkítésére szolgálnak. A hétköznapokban sokak számára jól ismert eszközök, megoldások kicsit átalakított formában ugyanis egy vállalat életét is nagyban megkönnyíthetik. 

2014. november 13. 15:41

KKV-AKADÉMIA: okoseszközök, megoldások és alkalmazások az üzletvitelben

A Piac és Profit KKV-AKADÉMIA rendezvénysorozatának következő állomása november 11-én a hordozható kütyüket és a köréjük épülő alkalmazásokat és megoldásokat veszi górcső alá. Ezek nem csak az infokommunikációt és az információszerzést forradalmasítják, hanem az üzletvitelt is.

2014. október 30. 11:28

KKV-AKADÉMIA: Fő a biztonság

Árfolyam-ingadozás, halmozódó kintlévőség, kibertámadás, NAV és ÁNTSZ ellenőrök? Úgy érzi felkészült mindenre? Ha nem, a KKV-AKADÉMIA ”Fő a biztonság!” konzultációján választ kaphat kérdéseire, ahol gyakorlati tippeket kaphat cége biztonságos működéséhez.

2014. október 17. 10:54

Hatékony értékesítés a legújabb trendek szerint

A Piac és Profit KKV-AKADÉMIA rendezvénysorozatának fókuszába szeptember 24-én az értékesítés kerül. A konferencián az eladásnövelés mellett a közösségi média felületek kiaknázása is terítékre kerül majd.

2014. szeptember 15. 09:38

KKV-AKADÉMIA: a reklámadótól a tartalommarketingig

Szeptembertől ismét indul a KKV-AKADÉMIA konferenciasorozat hét új, a kis- és középvállalati döntéshozókat érintő témával. A témák ismételten, mint az eddig években, azonnal használható, gyakorlati tudást adnak a kkv-vezetőknek mindennapi üzletvitelükhöz. Az előadók maguk is gyakorló vállalkozók, az adott témák legjobb, legtapasztaltabb szakemberei, akik a legújabb trendekről, jogszabályokról adnak át sehol le nem írt tudásokat.

2014. augusztus 13. 13:18

A közösségi média fortélyai a KKV-AKADÉMIÁN

A Piac és Profit KKV-AKADÉMIA hetedik rendezvényén a közösségi oldalak kerültek fókuszba a trendektől a technológiától át egészen a legjobb praktikákig.

2014. május 23. 13:32

KKV Akadémia – a közösségi oldalak használatának fortélyai

Ahhoz, hogy a céges jelenlét a közösségi oldalakon beváltsa a hozzá fűzött reményeket, naprakész tudásra és pontos stratégiára van szükség. Most szakértőktől szerezheti meg a Piac és Profit legújabb, május 22-ei konferenciáján, melynek fókuszában a közösségi oldalak állnak. 

2014. május 12. 11:09

A webes értékesítés legújabb trendjei

Az elmúlt években jelentős fejlődésnek indult az e-kereskedelem. Egyre többen vásárolnak webáruházakban, és a vevőcsalogatási trendek is egyre kifinomultabb módszereket igényelnek. A Piac & Profit konferenciáján számos új megoldással megismerkedtünk a legfrissebb mutatók mellett.

2014. április 18. 13:56

A webáruház új trendjei

A Piac és Profit újabb rendezvénye a weben való értékesítésre fókuszál. A résztvevők a webkereskedelemmel, a webáruházak új trendjeivel ismerkedhetnek meg április 17-én.

2014. március 31. 09:41

Megéri egzotikus tájakra látogatni!

Hatalmas növekedési lehetőségek, kiaknázatlan piacok várják a cégeket a világ tőlünk nagyon távol eső szegleteiben. Jóllehet nagy kihívást jelent betörni az üzleti kultúrájukban, szokásaikban is eltérő piacokra, de sikertörténetek bizonyítják, hogy nem lehetetlen. A KKV-AKADÉMIA előadásain gyakorló üzletemberek és az egyes régiók szakértői villantják fel a lehetőségeket, és mutatják be a tudnivalókat országcsoportonként.

 

2014. március 25. 15:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás