KKV Akadémia kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: KKV Akadémia

Exportpiaci trendek – 2016

Merre menjünk? Keletre, nyugatra, északra, délre? Hol lelhetünk biztonságos piacokra? Mit kell tennünk  külpiaci képességünk erősítése érdekében? Január 21-én a KKV-AKADÉMIA előadói, tapasztalt szakemberek, felelős vezetők adnak hasznos információkat a külpiaci jelenlét erősítését fontolgató cégek vezetőinek. 

2016. január 13. 08:31

Cafeteria és öngondoskodás – 2016

Az év első KKV-AKADÉMIA-ján a cafetéria témája kerül fókuszba. A január 14-ei eseményen a 2016-os változásokról lesz szó.

2015. december 28. 10:11

Cégvezetési trendek 2015

A Piac és Profit soron következő rendezvényének fókuszában  a kis- és középvállalatok cégvezetési, menedzselési és szervezetfejlesztési problémái, és az azokra adott jó gyakorlati megoldások, újszerű megközelítések állnak.

 

2015. április 20. 13:31

Spóroljunk az adminisztráción

A KKV-AKADÉMIA következő rendezvénye az adminisztrációs kérdésekkel foglalkozik. Számos hatékony, pénzt és időt spóroló megoldás létezik adminisztrációs terheink csökkentésére, csak meg kell találni a számunkra megfelelőt. A konferencián szakmai tanácsadók nyújtanak lehetséges megoldásokat erre.

2015. április 1. 09:31

Franchise trükkök első kézből

A franchise mint sikeres üzleti modell. De hogyan? Nos, sikeres gyakorlatok akadnak hazánkban is szép számmal, melyek jó része kihasználva a hálózati működésben rejlő erőt, még növekedni is tudtak. Nem ágazatfüggő, milyen ágazatból lesz sikeres franchise, de az biztos, hogy könnyen másolhatónak kell lennie az eredeti üzletnek.

2015. március 19. 08:09

Marketingtrendek és használatuk üzleti célokra a KKV-AKADÉMIÁN

A közösségi média nem csak szórakozásra használható, mrketingeszközként is sok potenciál rejlik benne. Sokan azonban még nem ismerték fel az erejét, illetve nem tudják megfelelően használni.

2015. március 17. 08:05

A webáruházak holnapja és vasárnapja

Vasárnapi nyitva tartás kérdése: az egyik legégetőbb kérdés manapság azok számára is, akik webáruházat üzemeltetnek.  A KKV-AKADÉMIA webshopokra fókuszáló rendezvényén az új trendek mellett a sokakat foglalkoztató március 15-ével életbe lépő vasárnapi zárva tartásról is szó esett, szakértők tolmácsolásában.

2015. február 25. 14:59

Webáruházi trendek a KKV-AKADÉMIÁN

Február 19-én, csütörtökön a webáruházi trendekről lesz szó a Piac és Profit KKV-AKADÉMIA következő rendezvényén. Szakértők adnak válasz számos felmerülő kérdésre az üzemeltetőknek, többek között szó lesz a vasárnapi nyitvatartás kérdésköréről is.

2015. február 17. 14:26

A tőkebevonás leghatékonyabb módszerei a KKV-AKADÉMIÁN

Több pénz és jobb feltételek várhatják 2015 első félévében a befektetést kereső vállalkozásokat, de a tudatos felkészülés továbbra is elengedhetetlen. A Piac és Profit következő rendezvényének fókuszában a tőkebefektetések állnak majd, ahol számos kérdésre választ kaphatnak a résztvevők.

2015. január 27. 13:11

KKV-Akadémia: Énmárka, cégmárka

A Piac és Profit KKV-AKADÉMIA következő rendezvénye az énmárka-, cégmárkaépítés trendjeibe, gyakorlatába vezeti be az érdeklődőket és megmutatják a sikeres mintákat.

2015. január 21. 13:54

Okos üzlet okoseszközökkel

A Piac és Profit KKV-AKADÉMIA legutóbbi rendezvényén számos intelligens megoldás terítékre került, melyek főként az üzletvitel élénkítésére szolgálnak. A hétköznapokban sokak számára jól ismert eszközök, megoldások kicsit átalakított formában ugyanis egy vállalat életét is nagyban megkönnyíthetik. 

2014. november 13. 15:41

KKV-AKADÉMIA: okoseszközök, megoldások és alkalmazások az üzletvitelben

A Piac és Profit KKV-AKADÉMIA rendezvénysorozatának következő állomása november 11-én a hordozható kütyüket és a köréjük épülő alkalmazásokat és megoldásokat veszi górcső alá. Ezek nem csak az infokommunikációt és az információszerzést forradalmasítják, hanem az üzletvitelt is.

2014. október 30. 11:28

KKV-AKADÉMIA: Fő a biztonság

Árfolyam-ingadozás, halmozódó kintlévőség, kibertámadás, NAV és ÁNTSZ ellenőrök? Úgy érzi felkészült mindenre? Ha nem, a KKV-AKADÉMIA ”Fő a biztonság!” konzultációján választ kaphat kérdéseire, ahol gyakorlati tippeket kaphat cége biztonságos működéséhez.

2014. október 17. 10:54

Hatékony értékesítés a legújabb trendek szerint

A Piac és Profit KKV-AKADÉMIA rendezvénysorozatának fókuszába szeptember 24-én az értékesítés kerül. A konferencián az eladásnövelés mellett a közösségi média felületek kiaknázása is terítékre kerül majd.

2014. szeptember 15. 09:38

KKV-AKADÉMIA: a reklámadótól a tartalommarketingig

Szeptembertől ismét indul a KKV-AKADÉMIA konferenciasorozat hét új, a kis- és középvállalati döntéshozókat érintő témával. A témák ismételten, mint az eddig években, azonnal használható, gyakorlati tudást adnak a kkv-vezetőknek mindennapi üzletvitelükhöz. Az előadók maguk is gyakorló vállalkozók, az adott témák legjobb, legtapasztaltabb szakemberei, akik a legújabb trendekről, jogszabályokról adnak át sehol le nem írt tudásokat.

2014. augusztus 13. 13:18

A közösségi média fortélyai a KKV-AKADÉMIÁN

A Piac és Profit KKV-AKADÉMIA hetedik rendezvényén a közösségi oldalak kerültek fókuszba a trendektől a technológiától át egészen a legjobb praktikákig.

2014. május 23. 13:32

KKV Akadémia – a közösségi oldalak használatának fortélyai

Ahhoz, hogy a céges jelenlét a közösségi oldalakon beváltsa a hozzá fűzött reményeket, naprakész tudásra és pontos stratégiára van szükség. Most szakértőktől szerezheti meg a Piac és Profit legújabb, május 22-ei konferenciáján, melynek fókuszában a közösségi oldalak állnak. 

2014. május 12. 11:09

A webes értékesítés legújabb trendjei

Az elmúlt években jelentős fejlődésnek indult az e-kereskedelem. Egyre többen vásárolnak webáruházakban, és a vevőcsalogatási trendek is egyre kifinomultabb módszereket igényelnek. A Piac & Profit konferenciáján számos új megoldással megismerkedtünk a legfrissebb mutatók mellett.

2014. április 18. 13:56

A webáruház új trendjei

A Piac és Profit újabb rendezvénye a weben való értékesítésre fókuszál. A résztvevők a webkereskedelemmel, a webáruházak új trendjeivel ismerkedhetnek meg április 17-én.

2014. március 31. 09:41

Megéri egzotikus tájakra látogatni!

Hatalmas növekedési lehetőségek, kiaknázatlan piacok várják a cégeket a világ tőlünk nagyon távol eső szegleteiben. Jóllehet nagy kihívást jelent betörni az üzleti kultúrájukban, szokásaikban is eltérő piacokra, de sikertörténetek bizonyítják, hogy nem lehetetlen. A KKV-AKADÉMIA előadásain gyakorló üzletemberek és az egyes régiók szakértői villantják fel a lehetőségeket, és mutatják be a tudnivalókat országcsoportonként.

 

2014. március 25. 15:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

Újabb fontos mérföldkövet jelenthet a hazai digitális oktatás megvalósításában, hogy idén ősztől az Európa 2000 Középiskola több mint 100, speciálisan tanuláshoz fejlesztett laptopot von be az oktatásba. A beruházásnak köszönhetően az intézményben olyan, nyugat-európai színvonalú, kooperatív tanulás valósulhat meg, amely kulcsfontosságú a technológiával szimbiózisban élő fiatal generációk számára.

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

 

1999-ben fél tucat technológiai cég létrehozta a Wireless Ethernet Compatibility Alliance (WECA) szervezetet. Ugyanazon évben, szeptember 30-án kereskedelmi forgalomba kerültek az első eszközök, amelyek a 802.11b vezeték nélküli LAN szabvány alapján működtek. Ezzel kezdetét vette a vezeték nélküli hálózatok, másnéven a Wi-Fi korszaka. Az elmúlt két évtizedben a vezeték nélküli hálózatok újabb és újabb generációival találkozhattunk. A Wi-Fi 20. születésnapja alkalmából a Cisco összegyűjtötte a legfontosabb mérföldköveket az elmúlt két évtizedből a Wi-Fi technológia fejlődéséről és a felhasználókra gyakorolt hatásairól.

2019. szeptember 30. 11:26
online sportfogadás