Kapsch-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Kapsch-hu

Aláírták a szerződést a GSM-R rendszer szállítására

A NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. szerződést kötött a vasúti vezeték nélküli kommunikációs hálózat (GSM-R) szállítására a tendernyertes Kapsch CarrierCom Kft. és az MVM Ovit Zrt. közös ajánlattevővel - jelentették be sajtótájékoztatón, kedden Budapesten.

2013. november 26. 12:48

Kapsch CarrierCom: lezárult a Nortel-divíziót érintő felvásárlás

Az elmúlt évek egyik legnagyobb ausztriai technológiai felvásárlása zárult le néhány hete. A Nortel Carrier Networks egyes részeinek felvásárlásával kapcsolatban tartott április 28-án Budapesten sajtótájékoztatót Kari Kapsch, a Kapsch-csoport igazgatóságának tagja, egyben 2010. április 1-jétől a Kapsch CarrierCom (KCC) elnök-vezérigazgatója.

Kulcsszavak: Kapsch-hu +céginfo
2010. április 29. 06:53

Közös Phion-Kapsch fellépés az ITBN-en

Az innsbrucki székhelyű Phion AG, amely Európa egyik vezető, a Bécsi Tőzsdén is jegyzett T szolgáltatója a biztonságos hálózati kommunikáció területén, fő magyarországi partnerével, a Kapsch-sal együtt vett részt (előadás és kiállítás) az Informatikai Biztonság Napja (ITBN) budapesti rendezvényen.

2008. szeptember 25. 18:39

Phion IT-biztonsági megoldások a Kapsch-tól

A Kapsch és a Phion az osztrák piacon elért közös üzleti sikereit szeretné a közép-kelet-európai országokban is megismételni. Ennek jegyében az IT biztonsági megoldásokat szállító innsbrucki székhelyű Phion kizárólagos magyarországi partneréül a Kapsch Kft.-t választotta.

2007. április 25. 18:11

Új ügyvezető a Kapsch élén

Nagy Andrea nyugdíjba vonulását követően 2007. április 1-jétől Fülöp István tölti be az ügyvezető igazgatói posztot a Kapsch Kft.-nél.

Kulcsszavak: CIO +céginfo Kapsch-hu
2007. április 5. 16:51

Gondolatok az IP-misszióról

A mai, IP-vel is felvértezett telefóniában két különböző kultúra találkozik. Márpedig kultúráknál nehéz eldönteni, hogy melyik jobb, melyik értékesebb. A Kapsch Telecom Kft. abban a szerencsés helyzetben van, hogy mindkét területen, technológiában otthonosan mozog, ugyanakkor egyiknek sem kizárólagosan elkötelezettje. A hagyományos távközlésben szerzett tapasztalatai hitelessé teszik a „régi” kultúra értékeiből kiinduló álláspontját, ugyanakkor az anyavállalat és a gyártó partnerek fejlesztési eredményei, valamint az új kultúrában született beszállítói kapcsolatai alapján teljes joggal hirdeti a VoIP technológiájának előnyeit is.

Kulcsszavak: Kapsch iptelefon Kapsch-hu
2006. május 4. 19:01

IP alapú ügyfélszolgálat a BTI-nál

A BTI hazánkban a Kapsch TeleCom Kft.-t, a Nortel aranyfokozatú partnerét választotta az infokommunikációs megoldás szállítójának. A megbízás kiterjedt az informatikai hálózat és a Nortel LAN eszközök kiépítésére, valamint a Nortel IP Contact Center bevezetésére.

Kulcsszavak: iptelefon Kapsch-hu
2006. április 6. 12:30

Nortel IP-alapú contact center az Expressznél

Az Expressz Magyarország Zrt. új irodaházba költözött, s ez a kommunikációs technológia megújulásával is együtt járt. Az ügyfélszolgálaton működő contact center megoldást helyezték új alapokra: az eddigi digitális rendszert a Nortel IP-alapú contact center megoldása váltotta fel.

Kulcsszavak: Kapsch-hu Nortel iptelefon
2005. szeptember 27. 17:59

IP kommunikáció Kapsch módra

Az idei szakmai nap fókuszában néhány technikai újdonság állt. A Kapsch a Nortel Networks eszközhátterével az IP piacon világszínvonalat képvisel, ugyanez értendő az Ericssonnal közösen a mobilitás terén képviselt eszközökre, megoldásokra.

Kulcsszavak: Kapsch-hu Kapsch iptelefon
2005. május 31. 14:27

A Kapsch Magyarországon nyitja meg a következő képviseletét

A magyar piac további meghódítása jegyében a Kapsch megnyitja második magyarországi képviseletét Győrött, ahol műszaki támogatási szolgáltatásokat nyújt.

Kulcsszavak: Kapsch-hu Kapsch +céginfo
2005. május 17. 11:22

Újabb állomáshoz érkezett a 2-es metró távközlési rendszerének felújítása

A teljes projekt magában foglalja a sínek és az alagutak korszerűsítését, átépítésre kerülnek az állomások, valamint modernizálják a vasútbiztosító, energiaellátást biztosító és a vasúti hírközlési berendezéseket is. A beruházáshoz az EIB 30,5 milliárd forint hitelt biztosít.

2004. december 20. 12:07

Kapsch szakmai nap a Pesti Vigadóban

Több mint kétszáz távközlési, informatikai szakember fogadta el a meghívást és vett részt a Kapsch cég május 15-én a Pesti Vigadóban megrendezett, a cég új stratégiáját, arculatát és szakmai megoldásait bemutató szakmai napján.

2002. május 15. 15:14

Kapsch az Exponeten: új stratégia, fókuszban a VoIP

A február 12-14. között a bécsi Austria Centerben megrendezett Exponet kiállításon teljesen megújulva jelent meg a Magyarországon is aktív szereplő Kapsch cég, amelynek először itt bemutatott új logója és „Kapsch - kommunikációs vezető szerep a konvergáló világban” új jelmondata is utal a cég által követett stratégiára.

2002. február 15. 11:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

A jubileumi, harmincadik MENTA 2023 – NEXT30! konferencián adta át IVSZ – Digitális vállalkozások szövetsége az egykori elnökéről, Gyurós Tiborról elnevezett Év menedzsere-díjat. A 2023-as díjazott Patay Szabolcs, a fejlett járműkommunikációs technológiákat fejlesztő magyarországi startup, a Commsignia ügyvezető igazgatója.

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

A tudás átadásának, a személyes fejlődés támogatásának egyik leghatékonyabb formája a mentorálás, azaz amikor rutinos szakemberek kevésbé tapasztalt embereket vesznek „szárnyaik alá”, segítve őket az élet számos területén. A világ egyik vezető pénzintézetének budapesti központjában már sok éves hagyománya van mindennek, a mentorálás kultúrája náluk a mindennapok része. 

2023. szeptember 18. 13:16