Konica Minolta kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Konica Minolta

Digitalizáció és automatizáció a munkafolyamatokban

A magyar kis- és középvállalkozások körében is egyre erősebb a szakemberhiány, továbbá a sok adminisztráció, a manuális munka időigényes folyamata elveszi a figyelmet a fontosabb üzleti feladatokról. 

2017. február 24. 12:23

Az IT szolgáltatók piacára lép a Konica Minolta

Vállalati tartalomkezelés, adatbiztonság, testreszabott és optimalizált munkafolyamat alkalmazások, felhőszolgáltatások vagy mobileszköz integráció – egyebek mellett ezek a területek szerepelnek kiemelten a japán nyomtatóipari nagyvállalat most közzétett növekedési stratégiájában.

2013. október 28. 13:20

Új kirendeltséggel bővül a Konica Minolta Magyarország

Ez év második felében Kecskeméten nyitja meg új kirendeltségének kapuit a Konica Minolta. Az irodatechnikai és nyomdaipari piacon meghatározó szerepet betöltő vállalat célja, hogy tovább erősítse magyarországi piaci pozícióját, valamint korszerű IT megoldásaival kielégítse a vevők komplexebb igényeit.

2013. szeptember 16. 13:35

Magyar szoftvert kínál irodagépeihez a Konica Minolta

Hazai fejlesztésű szoftvert kínál nyomtatóihoz és dokumentumkezelő rendszereihez a Konica Minolta. A PRIMON Print and Document Solutions az irodai dokumentumkezelés teljes folyamatát az egyéni tudásszintnek megfelelően a felhasználóra hangoltan teszi elérhetővé.

2013. május 10. 11:34

Konica Minolta regionális logisztikai központ nyílik Magyarországon

Magyarországon alakítja ki a kelet- és közép-európai piacokat kiszolgáló logisztikai központját a Konica Minolta. A nyomtatástechnológiai megoldásokat gyártó és forgalmazó japán nagyvállalat a forgalom növekedésével és a piac bővülésével indokolja a logisztikai átszervezést, amelynek egyik nagy nyertese Magyarország lesz.

2012. november 6. 09:41

További növekedést tervez a Konica Minolta

Az irodatechnikai, nyomdaipari megoldásokat szállító Konica Minolta Magyarország Kft. az idei pénzügyi évben mintegy 6 milliárd forint bevételt ér el a tervek szerint, a tavalyi 5,1 milliárd forint után a nemzetközi számviteli elvek szerint (IFRS).

2011. november 29. 08:21

Hamisított tonert terjesztenek a Konica Minolta lézernyomtatóihoz

A cég felhívja vásárlói figyelmét arra, hogy Európa szerte, hamisított és nem európai felhasználásra szánt tonereket próbálnak forgalomba hozni.

Kulcsszavak: Konica Minolta printer jog
2009. december 29. 16:22

Megjelent a Konica Minolta új univerzális nyomtatódrivere

A Konica Minolta kiadott egy univerzális nyomtatódrivert (UPD), mely alkalmazható az összes olyan Konica Minolta berendezésen, mely támogatja a PCL6 vagy PostScript nyomtatási nyelveket, így számos előnyt biztosít mind a rendszergazdák mind a végfelhasználók számára.

Kulcsszavak: Konica Minolta
2009. július 31. 17:08

Belépőszintű multifunkciós: bizhub C200

Az új bizhub C200, azaz a Konica Minolta belépőszintű színes multifunkciós készüléke kifejezetten kis és közepes irodák számára készült. Az alapvető tulajdonságokkal és funkciókkal rendelkező berendezés egyszerű kezelhetőséget biztosít például a színes készüléket első alkalommal használók számára.

2008. szeptember 13. 09:29

Konica Minolta a Formula BMW Europe hivatalos támogatója

A Konica Minolta tovább növelte szerepvállalását a sport szponzorálás területén, a németországi hockenheimi futamon a Formula BMW Europe hivatalos támogatójaként mutatkozott be.

Kulcsszavak: Konica Minolta BMW
2008. augusztus 13. 19:01

Konica Minolta az SAP Printer Vendor programjában

A Konica Minolta arany fokozatú tagként részt vesz az új SAP Printer Vendor programban, melyet az SAP AG hozott létre közreműködve a vezető nyomtatógyártókkal.

2008. június 6. 18:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

18. alkalommal került megrendezésre az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, Az Év Honlapja pályázat. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyen összesen 183 nevezés érkezett.

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

Minden idők legnagyobb informatikai versenye zajlott a múlt héten Magyarországon: a Neumann Társaság és az ELTE Informatikai Karának szervezésében lezajlott e-Hódon 202 magyarországi iskola 27 702 diákja vett részt. A kezdeményezés célja, hogy felkeltse a diákok érdeklődését az informatika iránt, megmutassa annak sokszínűségét, és eloszlassa az azzal kapcsolatos negatív előítéleteket.

2019. november 26. 11:05
online sportfogadás