Konica Minolta kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Konica Minolta

Digitalizáció és automatizáció a munkafolyamatokban

A magyar kis- és középvállalkozások körében is egyre erősebb a szakemberhiány, továbbá a sok adminisztráció, a manuális munka időigényes folyamata elveszi a figyelmet a fontosabb üzleti feladatokról. 

2017. február 24. 12:23

Az IT szolgáltatók piacára lép a Konica Minolta

Vállalati tartalomkezelés, adatbiztonság, testreszabott és optimalizált munkafolyamat alkalmazások, felhőszolgáltatások vagy mobileszköz integráció – egyebek mellett ezek a területek szerepelnek kiemelten a japán nyomtatóipari nagyvállalat most közzétett növekedési stratégiájában.

2013. október 28. 13:20

Új kirendeltséggel bővül a Konica Minolta Magyarország

Ez év második felében Kecskeméten nyitja meg új kirendeltségének kapuit a Konica Minolta. Az irodatechnikai és nyomdaipari piacon meghatározó szerepet betöltő vállalat célja, hogy tovább erősítse magyarországi piaci pozícióját, valamint korszerű IT megoldásaival kielégítse a vevők komplexebb igényeit.

2013. szeptember 16. 13:35

Magyar szoftvert kínál irodagépeihez a Konica Minolta

Hazai fejlesztésű szoftvert kínál nyomtatóihoz és dokumentumkezelő rendszereihez a Konica Minolta. A PRIMON Print and Document Solutions az irodai dokumentumkezelés teljes folyamatát az egyéni tudásszintnek megfelelően a felhasználóra hangoltan teszi elérhetővé.

2013. május 10. 11:34

Konica Minolta regionális logisztikai központ nyílik Magyarországon

Magyarországon alakítja ki a kelet- és közép-európai piacokat kiszolgáló logisztikai központját a Konica Minolta. A nyomtatástechnológiai megoldásokat gyártó és forgalmazó japán nagyvállalat a forgalom növekedésével és a piac bővülésével indokolja a logisztikai átszervezést, amelynek egyik nagy nyertese Magyarország lesz.

2012. november 6. 09:41

További növekedést tervez a Konica Minolta

Az irodatechnikai, nyomdaipari megoldásokat szállító Konica Minolta Magyarország Kft. az idei pénzügyi évben mintegy 6 milliárd forint bevételt ér el a tervek szerint, a tavalyi 5,1 milliárd forint után a nemzetközi számviteli elvek szerint (IFRS).

2011. november 29. 08:21

Hamisított tonert terjesztenek a Konica Minolta lézernyomtatóihoz

A cég felhívja vásárlói figyelmét arra, hogy Európa szerte, hamisított és nem európai felhasználásra szánt tonereket próbálnak forgalomba hozni.

Kulcsszavak: Konica Minolta printer jog
2009. december 29. 16:22

Megjelent a Konica Minolta új univerzális nyomtatódrivere

A Konica Minolta kiadott egy univerzális nyomtatódrivert (UPD), mely alkalmazható az összes olyan Konica Minolta berendezésen, mely támogatja a PCL6 vagy PostScript nyomtatási nyelveket, így számos előnyt biztosít mind a rendszergazdák mind a végfelhasználók számára.

Kulcsszavak: Konica Minolta
2009. július 31. 17:08

Belépőszintű multifunkciós: bizhub C200

Az új bizhub C200, azaz a Konica Minolta belépőszintű színes multifunkciós készüléke kifejezetten kis és közepes irodák számára készült. Az alapvető tulajdonságokkal és funkciókkal rendelkező berendezés egyszerű kezelhetőséget biztosít például a színes készüléket első alkalommal használók számára.

2008. szeptember 13. 09:29

Konica Minolta a Formula BMW Europe hivatalos támogatója

A Konica Minolta tovább növelte szerepvállalását a sport szponzorálás területén, a németországi hockenheimi futamon a Formula BMW Europe hivatalos támogatójaként mutatkozott be.

Kulcsszavak: Konica Minolta BMW
2008. augusztus 13. 19:01

Konica Minolta az SAP Printer Vendor programjában

A Konica Minolta arany fokozatú tagként részt vesz az új SAP Printer Vendor programban, melyet az SAP AG hozott létre közreműködve a vezető nyomtatógyártókkal.

2008. június 6. 18:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Mit mér és mire panaszkodik a magyar netező?

Négyéves a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szélessávú szolgáltatásokat összehasonlító portálja, a Szélessáv.net, amely az elmúlt egy évben 211 kihelyezett mérőeszközzel több mint 1,3 millió mérést végzett el. Ezzel kapcsolatban a hatóság egy reprezentatív felméréséből az is kiderült, hogy 2018-ban az internetezők – 58 százaléka – leginkább az otthoni internetes telefonálásra panaszkodott, amit a videotelefonálásra (56%) és az online filmnézésre (52%) vonatkozó elégedetlenség követett.

2019. augusztus 19. 09:35

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

A Magyar Telekom ma közzétette 2019. második negyedévre vonatkozó Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok (IFRS) szerinti konszolidált pénzügyi eredményeit.

2019. augusztus 8. 11:32
online sportfogadás