Kutató Centrum kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Kutató Centrum

Mobilizálódik a közösségi élet

Kik a legaktívabbak a közösségi térben? Melyik közösségi oldalak tudták a leginkább aktivizálni a közönségüket? Hányan facebookoznak az okostelefonjukról? Munkaidőben mennyien töltik az idejüket a közösségi oldalakon? - többek között az alábbi kérdésekre is választ kaphatunk a KutatóCentrum legfrissebb felméréséből.

2014. november 19. 17:28

Közösségi médiamutatók hazánkban

A Kutatócentrum első negyedéves Web2.0 Report felméréséből kiderül, hogy a közösségi médiahasználók egyharmada mobilról és munka közben is közösségi életet él. Továbbra is a Facebook áll az élen.

2014. április 3. 16:02

Az élet már elképzelhetetlen tabletek nélkül

A KutatóCentrum Tablet Reportjának eredményei szerint, bár sokan még nem rendelkeznek táblagéppel a 18-54 év közötti korosztályból, 13%-uk legalább részben egyetért azzal az állítással, hogy „az élet már elképzelhetetlen tabletek nélkül”.

2013. április 12. 11:22

Jön a tabletkorszak?

Egyre többen rendelkeznek táblagépekkel, a második negyedév elejére 300 ezer tablettulajdonos is lehet a KutatóCentrum szerint. A Tablet Report felmérésből az is kiderül, mire használják leginkább a masinát

2013. március 7. 14:09

A nyereményjátékoknál szívesen adjuk ki magunkat

Az e-mailezők naponta jellemzően 1-5 jóváhagyott reklámüzenetet kapnak, és ha figyelemfelkeltő a tárgy és érdekes a tartalom, szívesen elolvassák azokat – többek között ez derült ki a KutatóCentrum aktuális E-Mail Marketing Reportjából. A felmérésben részt vevő e-mailezők kétharmada nem bánja, hogy az online nyereményjátékra való regisztrációkor meg kell adnia az adatait.

2012. február 22. 06:48

Terjed a helyfüggetlen e-mailezés

A rendszeresen e-mailező 18-24 évesek egyharmada használja levelezésre a mobiltelefonját – többek között ez derült ki a KutatóCentrum legfrissebb E-Mail User Reportjából. A szoftveres levelezőprogramokkal szemben tovább nőtt a webmail szolgáltatások előnye, míg az ingyenes szolgáltatók között a Gmail megközelítette a Freemailt.

2012. január 24. 11:33

A férfiak tudják, mi kell a nőknek karácsonykor

Az idei karácsony alkalmával a szépségápolási és egészséggel kapcsolatos ajándékok lesznek a leggyakoribbak, derült ki a Depo.hu árösszehasonlító oldal megbízásából készült villámkutatásból. A felmérés alapján az is kimondható, hogy a férfiak többsége olyan ajándékkal készül, amit a nők kapni szeretnének.

2011. december 7. 12:40

Nem használjuk ki a hordozhatóságot

Még mindig sokan használnak asztali számítógépeket, de a jövőben előtérbe kerülnek a mobilabb eszközök. A táblagépek azonban egyelőre keveseket hoznak lázba – többek között ezek derültek ki a KutatóCentrum Tablet Reportjából.

2011. november 23. 14:47

Online piac - döntő az árösszehasonlítás

Az elektronikai termékek fogynak a legjobban az online piacon, a kategórián belül a telefonok és a PDA-k a legnépszerűbbek – derült ki a KutatóCentrum E-Shopping Electronics Reportjából. Visszaesett ugyanakkor a CD-k, DVD-k és MP3 lejátszók netes kereskedelme.

2011. szeptember 21. 10:10

A közösségi vásárlás dinamizálja az online piacot

A közösségi vásárlást kínáló oldalak térhódításának köszönhetően jelentősen megnőtt az online vásárlók aránya a 18-64 éves aktív internetezők körében – többek között ez derült ki a KutatóCentrum által évente készített E-Shopping Report felmérésből. A kutatás arra is rámutatott, hogy egyre kevesebben kérdőjelezik meg az online vásárlás biztonságosságát, ugyanakkor a kézzelfoghatóság és a személyes kontaktus hiánya még mindig visszatartó erőt jelent.

2011. augusztus 9. 11:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

Többek között a roaminggal és a határozott időre szóló szerződésekkel kapcsolatos előírásokat ellenőrzi majd a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az idei felügyeleti terve alapján. A szolgáltatók kötbérkezelési folyamatai a korábbi évekhez hasonlóan idén is a fókuszban lesznek. Jó hír, hogy a nemzetközi hívások tavalytól érvényes árcsökkentési uniós előírását megfelelően alkalmazták a hazai szolgáltatók.

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

Az SAP ökosztisztémában és a régióban is kiemelt szerepet betöltő budapesti fejlesztőközpont új üzletágat indít, melyhez első fázisban 20 magasan képzett informatikai szakembert keres. Ezzel a céges utazások szervezésére és költségelszámolásokra szakosodott SAP Concur is felkerül a szervezet termékpalettájára.

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás