LG G4 kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: LG G4

Az LG G4 tulajdonosok frissíthetnek először Android 6.0 Marshmallow-ra

Az LG G4 okostelefonja az első készülék a világon, mely frissíthető az Android 6.0 Marshmallow operációs rendszerre. A vállalat mindent megtesz azért, hogy az új rendszer minél előbb elérhetővé váljon a csúcskészülék tulajdonosok számára. A Marshmallow operációs rendszer az év utolsó negyedévében érkezik Magyarországra is.

2015. október 23. 16:01

10 dolog, amit nem tudtál az LG G4 valódi marhabőr hátlapjáról

Az LG különös gonddal alkotta meg a napokban Magyarországon is debütáló G4 okostelefon formavilágát, amely valódi marhabőr hátlapja és enyhén ívelt, kecses kialakítása révén üdítő színfoltja a mai csúcskészülékek világának.  Az eredeti marhabőr hátlap tapasztalt mesteremberek keze munkáját dicséri – a készítés folyamatáról gyűjtöttünk össze néhány érdekességet:

Kulcsszavak: LG LG G4 hátlap
2015. június 3. 09:27

Hamarosan a Telenornál is kapható lesz LG G4 és a Sony Xperia M4 Aqua

Két új mobillal bővül a Telenor kínálata. Az LG G4, a vállalat új zászlóshajó mobilja, valamint a Sony Xperia M4, a vízálló és hosszabb üzemidőt agarntáló okostelefon is kapható lesz a szolgáltatónál.

2015. június 1. 12:25

LG G4 jövő héttől a Vodafone üzleteiben

A prémium újdonság Red előfizetéssel már 1 Ft-ért elvihető.

2015. május 29. 12:35

LG G4: hazánkba érkezik az LG csúcsmobilja

Az LG legújabb zászlóshajó mobilja, a G4 tegnap a hazai sajtó képviselőinek is bemutatkozott, A készülék nemsokára a hazai szolgáltatók kínálatába is megérkezik.

2015. május 20. 14:21

LG G4 - sokat vár új csúcsmobiljától az LG

Bemutatta várva várt LG G4 okostelefonját, a méltán népszerű G3 utódját az LG Electronics (LG), hat városban – köztük New Yorkban, Londonban, Párizsban, Szingapúrban, Isztambulban és Szöulban – szervezett eseményeken.  A nagy előd minden várakozást felülmúlt, mind az eladási adatok, mind az iparági díjak szempontjából. Az LG G4 legelső használói között szerepel az a szerencsés négyezer jelentkező, akik a vállalat eddigi legnagyobb felhasználóiélmény-kampányában kapják meg az új okostelefont.

Kulcsszavak: LG G4 LG okostelefon
2015. április 29. 10:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

A jubileumi, harmincadik MENTA 2023 – NEXT30! konferencián adta át IVSZ – Digitális vállalkozások szövetsége az egykori elnökéről, Gyurós Tiborról elnevezett Év menedzsere-díjat. A 2023-as díjazott Patay Szabolcs, a fejlett járműkommunikációs technológiákat fejlesztő magyarországi startup, a Commsignia ügyvezető igazgatója.

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

A tudás átadásának, a személyes fejlődés támogatásának egyik leghatékonyabb formája a mentorálás, azaz amikor rutinos szakemberek kevésbé tapasztalt embereket vesznek „szárnyaik alá”, segítve őket az élet számos területén. A világ egyik vezető pénzintézetének budapesti központjában már sok éves hagyománya van mindennek, a mentorálás kultúrája náluk a mindennapok része. 

2023. szeptember 18. 13:16