Leica kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Leica

LEICA objektív nagy sebességű AF kompatibilitással

A Panasonic továbbfejlesztette mikro négyharmados szabványú, fix fókuszú LEICA DG objektívjét. A nagy, F1.4 értékű rekeszen kívül az új LEICA DG SUMMILUX 25 mm / F1.4 II ASPH. (H-XA025) csepp- és porálló kialakítást is kapott, hogy terepen is bírja az igénybevételt, és kompatibilis a nagy sebességű autofókusz maximum 240 képkocka/másodperces képérzékelő-meghajtásával is.

2019. augusztus 30. 09:07

Mobillal készített varázslatos felvételeket Afrika érintetlen tájairól a magyar lány

A fekete kontinens egyik legháborítatlanabb országát mutatja be legújabb kampánya keretében a Huawei. A vállalat workshopján 9 ország 13 fotósa tölthetett négy napot a varázslatos természeti adottságokkal rendelkező Namíbiában, ahol a Leica világhírű nagykövete, Kristian Dowling avatta be a résztvevőket az okostelefonos-fényképezés kulisszatitkaiba. A hollywoodi filmekből is ismerős helyszíneket és azok sokszínű élővilágát Magyarországról egyedüli résztvevőként Bodnár Zsófia is megörökíthette a Huawei legújabb csúcskészülékének segítségével.

2019. augusztus 15. 09:07

A világ első full-range F1.7 standard zoomos objektívje

A Panasonic bemutatta a legújabb cserélhető standard zoomos objektívjét, a LEICA DG VARIO-SUMMILUX 10-25mm / F1.7 ASPH-t (H-X1025), amely rendkívül nagy, F1.7 értékű fényerővel rendelkezik a teljes 20 és 50 mm (35 mm-es egyenérték) közötti zoomtartományban, és olyan kimagasló optikai teljesítményt nyújt, ami megfelel a LEICA szigorú szabványainak is. A LEICA DG VARIO-SUMMILUX 10-25mm / F1.7 ASPH. fényképezés mellett videofelvételekhez is kiválóan használható, hogy a professzionális fotósok és operatőrök elvárásainak is megfeleljen.

2019. június 3. 12:07

A Leica, a Panasonic és a Sigma létrehozta az L-Mount szövetséget

A Photokina 2018 szakkiállítást megelőző sajtótájékoztatón jelentette be stratégiai partnerségét a Leica Camera AG, a Panasonic és a Sigma. Az L-Mount Alliance egy páratlan együttműködési forma, amely mindhárom vállalat vevői számára előnyös. Az összefogásnak köszönhetően a Panasonic és a Sigma a fényképezőgépeknél és az objektíveknél is használhatja a Leica saját fejlesztésű L bajonett (L-Mount) szabványát. A három partnervállalat közös munkájának eredményeként még fontosabb szerepet kap az L bajonett technológia a fényképezés világában.

2018. szeptember 26. 08:38

A Panasonic bemutatta legújabb, kimagasló képminőséget biztosító nagylátószögű zoom objektívjét

Szerdán a Panasonic bemutatta új, nagylátószögű zoommal rendelkező, digitális, cserélhető objektívét, a LEICA DG VARIO-ELMARIT 8-18mm / F2.8-4.0 ASPH modellt (35 mm-es egyenérték: 16-36 mm). Ez a LEICA DG VARIO-ELMARIT F2.8-4.0 sorozat második darabja.

2017. április 19. 13:49

Előlapi Leica kamerával és 3D-s arcfelismeréssel érkezik a Huawei új zászlóshajója

A Huawei a barcelonai Mobile World Congress (MWC) kiállításon bemutatta legújabb prémium okostelefonjait, a Huawei P10-et és P10 Plus-t. Az új zászlóshajó készülékek a Leicával közösen fejlesztett elő- és hátlapi kamerával, valamint 3D arcfelismerő funkcióval érkeznek. 

2017. február 28. 08:37

Közös kutatás-fejlesztési központot nyit a Huawei és a Leica

A Huawei és a Leica Camera AG bejelentette, hogy stratégiai együttműködésüket kiterjesztik egy közös kutatás-fejlesztési és innovációs központ, a Max Berek Innovációs Labor működtetésére.

2016. szeptember 25. 08:16

A Huawei P9-cel készült fotóinak eladásával akár a készüléke árát is megkeresheti

A Huawei együttműködést kötött az EyeEm tulajdonosával, így a fotószerkesztő applikáció már 5 millió új Huawei P9 készüléken gyárilag elérhető alap alkalmazás. A Huawei P9-cel fantasztikus képek készítésére nyílik lehetőség, hiszen ez az első okostelefon, amely a Huawei és az ikonikus kamerakészítő cég, a Leica együttműködéséből született. Így az EyeEm nagyon hasznos lehet minden fényképezni szerető P9 felhasználó számára, hiszen az alkalmazás segítségével bárki megoszthatja, közzé teheti, sőt értékesítheti is saját képeit, amelyek a dual Leica kamerának köszönhetően egyedülállóak az okostelefonok világában. 

2016. május 26. 13:43

Világrekordáron kelt el egy ritka fényképezőgép egy bécsi árverésen

A világon valaha elért legmagasabb áron, illetékekkel együtt 2,16 millió euróért árvereztek el egy ritka Leica fényképezőgépet szombaton Bécsben.

Kulcsszavak: kamera Leica
2012. május 13. 16:15

Új firmeware-t kapott a Leica csúcs távmérős gépe

A cég teljes méretű szenzorral szerelt, kicsi és rendkívüli minőségű objektívekkel ellátott gépe a kártyákkal való kompatibilitás növelése mellett több hibajavítást is kapott.

Kulcsszavak: kamkorder Leica
2010. augusztus 9. 11:50

Új referencia objektív távmérős gépekhez a Leicától

A Leica bejelentette a Summilux-M 35mm F/1,4 ASPH optikát, mely a neves gyártó szándékai szerint új 35 mm-es csúcs objektívjük lesz a középmesszi portrék és tájképek területén.

Kulcsszavak: Leica objektív
2010. május 9. 21:02

Meglepetés ultrazoom Leica V-Lux 20, beépített GPS-el

A Leicától több modell is vártak a pletykákra szakosodott oldalak, de nem ezt, meglepetésképpen a minőségi gépeiről híres cég szakemberei egy 12x-es zoomátfogású kompakttal álltak elő.

Kulcsszavak: Leica kamera
2010. április 20. 21:17

Átfogó frissítés a Leica D-Lux 4-hez a 2.2-es firmware-ben

A német cég elérhető árú gépéhez kiadott legfrissebb alapszoftver alapjaiban teszi kezelhetőbbé a gépet 17 komoly változtatással így telepítése mindenképpen ajánlott.

Kulcsszavak: Leica
2009. december 20. 19:43

Legalább két hónapot késik a Leica nagyszenzoros gépe

A Leica bejelentette, hogy az eredetileg ebben a hónapban kiadni tervezett S2-es gépe a vállalat túlterheltsége miatt legalább két hónapot késik, és legkorábban decemberben kerülhet a boltokba.

Kulcsszavak: Leica kamera
2009. október 20. 11:12

Hófehér mini Leica M3 klón a Minoxtól

A Minox elkészítette a Leica 1954-ben megjelent legendás M3-as gépének modern, hófehér lekicsinyített változatát.

Kulcsszavak: kamera Leica
2009. szeptember 22. 07:41

Új kategóriát vezet be a Leica az X1-essel

Az új gép számos tulajdonságot vett át a cég csúcsmodellétől, de a jóval kisebb és olcsóbb D-Lux 4 kezelhetőségéből és felhasználóbarát menüjéből és megoldásaiból is kapott.

Kulcsszavak: Leica
2009. szeptember 12. 17:42

Profi távmérős csúcsfényképező: M9

A Leica a korábbi kisfilmes hagyományait tovább vivő M8-ast cserélte le az egymillió forint fölötti értékű 18,5 megapixeles új modellre.

Kulcsszavak: Leica kamera
2009. szeptember 9. 20:04

Leica M9 és X1 részletek idő előtt

A Leica a jövő héten egy sor új termék bemutatására készül, ezek közül az M9-es távkeresős csúcsmodellről és az X1-es vadonatúj gépről már kiszivárgott néhány fontos információ.

Kulcsszavak: Leica kamera
2009. szeptember 4. 06:51

Érkezik a nagyméretű szenzoros Leica S2

A Leica egyik izgalmas fejlesztése napokon belül megjelenik, a tükörreflexes gép másfélszer nagyobb érzékelőt kapott, mint a hagyományos kisfilmes formátum.

Kulcsszavak: Leica kamera
2009. augusztus 25. 13:17

Leica D-LUX 4 Safari Edition

A Leica nem először jelenteti meg valamelyik gépét különleges külsővel, most a gyártó árai mellett viszonylag olcsónak nevezhető D-LUX 4 került sorra.

Kulcsszavak: Leica kamera
2009. június 13. 10:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

Varga Róbert, a győri Széchenyi István Egyetem hallgatója Magyarországon először nagyfelbontású röntgenfelvételt továbbított 5G hálózaton keresztül, melyhez az Innomed Medical, a Vodafone Magyarország és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) nyújtott szakmai és technológiai segítséget. Ez az egészségügyi innováció új távlatokat nyit a különböző távdiagnosztikai eljárásokat illetően. 

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

Negyedik alkalommal, de a pandémia miatt először kizárólag online rendezte meg a kelet-közép-európai régió legkiemelkedőbb startup networking eseményét, a neves előadókat felvonultató és rengeteg érdeklődőt vonzó Regional Startup and Innovation Day-t az MFB csoporthoz tartozó Hiventures és a Startup Campus. Az aktuális járványhelyzet ismert körülményeit tekintve kimondottan optimista hangvételű esemény egy időben több mint 500, összesen közel 2000 megtekintést generált. A hagyományos kategóriák mellett ezúttal a Covid krízisre legkiválóbban reagált startupot is díjazták, valamint megtartották a már megszokott boxringben szervezett Get In The Ring pitch párbajt is.

2020. november 21. 10:18
online sportfogadás