LibreOffice kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: LibreOffice

Magyar nyelvi fejlesztések II–III. (kivonat)

Alább olvasható a LibreOffice-hoz kapcsolódó, az FSF.hu Alapítvány támogatásával megvalósított (lásd előző hírünket) magyar nyelvi fejlesztések legfrissebb eredményeinek összefoglalója:

2018. január 18. 12:40

Megjelent a LibreOffice újabb verziója

Linux, Mac OS X és Windows rendszerekre is elérhető a most megjelent LibreOffice 5.1 irodai csomag, amely a korábbi verziókhoz képest teljesen átszervezett felületet kínál, és számos - a vállalati telepítéseket megcélzó - továbbfejlesztett funkciót: jobb ODF 1.2 támogatást, interoperabilitás a tulajdonosi dokumentumformátumokkal és fájlkezelést távoli kiszolgálókon.

Kulcsszavak: LibreOffice
2016. február 10. 16:33

Megjelent a LibreOffice 4.0 for Windows

A LibreOffice 4.0 for Windows már importálja a Microsoft Publisher dokumentumokat, támogatja az összes létező Visio fájlformátumot, valamint csatlakozási lehetőséget biztosít a CMIS protokollt használó vállalati tartalomkezelő rendszerekhez .

2013. július 17. 07:35

A Libre Office frissítésével több mint 50 hibát sikerült javítani

A The Document Foundation (TDF) frissítette a nyílt forráskódú Libre Office-t főként vállalati felhasználók számára. Az update-tel több mint 50 hibát sikerült javítaniuk.

2013. április 12. 17:02

SUSE LibreOffice 3.6 for Windows - vállalati szintű támogatás és biztonság

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált a SUSE által kiadott LibreOffice 3.6 for Windows nyílt forráskódú irodai programcsomag legújabb kiadása. A 37 nyelvet, köztük a magyart is támogató csomag az open source szoftverek rugalmasságát és költséghatékonyságát kínálja vállalati szintű biztonsági és támogatási feltételek mellett.

2013. január 3. 15:06

Stabilabb és gyorsabb a legfrissebb LibreOffice for Windows

A Novell bejelentette a terméktámogatást is magában foglaló, szövegszerkesztő, táblázatkezelő, prezentáció-készítő és adatbázis-kezelő megoldásokat kínáló LibreOffice 3.4 for Windows irodai programcsomag megjelenését.

Kulcsszavak: LibreOffice office Novell
2011. szeptember 16. 12:34

Letölthető a LibreOffice 3.4 Beta 2 verziója

Már letölthető a LibreOffice 3.4 -es verziójának új béta kiadása, mely fontos hibajavításokkal és néhány új funkcióval bővíti az ingyenes dokumentumkezelő eszköztárát. Az új verzió tovább növeli a távolságot a LibreOffice és - a Sun felvásárlása óta az Oracle-höz került - OpenOffice között: az előbbi fejlesztői (akik többségükben az utóbbitól álltak át, nem bízva abban, hogy az Oracle licence-politikája megőrzi azt a nyíltságot, ami az OpenOffice-t korábban jellemezte) most még gyorsabb, még jobb teljesítménymutatókkal rendelkező irodai programcsomagot készítenek elő, amelynek végleges verzióját május 31-ére ígérik. 

Kulcsszavak: LibreOffice
2011. április 26. 13:42

Jön-jön-jön: Firefox 4.0 és LibreOffice 3.3.2 a dokumentumszabadság világnapján

Mint a moziban: az újdonságok beharangozása már a szoftverek terén is divatba jött, ráadásul a Mozilla Firefox böngésző és a LibreOffice irodai programcsomag új verzióit az idén ismét az egyik moziban:  az Uránia Nemzeti Filmszínház kávézójában mutatják be a nagyközönségnek, vagyis ezen szoftverek népes rajongói táborának.  A külföldön már mélyebb gyökerekkel rendelkező kiadási partik célja, hogy a Firefox és LibreOffice hazai rajongói, honosítói, fejlesztői és felhasználói kötetlen formában ünnepeljék meg az új verziók megjelenését és megvitassák egymással ötleteiket. 

2011. március 9. 08:05

Újabb ingyenes Office-alkalmazás: nyitott helyett szabad

Mivel az Oracle és a Sun Microsystems tavalyi összeolvadásával az OpenOffice az Oracle birtokába került, a szoftver fejlesztői inkább egy új, ám a korábbi nyílt jelleget újra cégfelügyelet nélkül megvalósító fejlesztés mögé álltak, és ennek eredményeként tegnap megjelent a  LibreOffice 3.3, a közösség által fejlesztett szabad irodai szoftver első stabil kiadása. Kevesebb mint négy hónap alatt a LibreOffice-on dolgozó fejlesztők száma húszról jóval száz fölé nőtt, ami lehetővé tette a tervezettnél korábbi megjelenést.

Kulcsszavak: LibreOffice OpenOffice
2011. január 26. 17:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

Október 13-án immár nyolcadik alkalommal rendezik meg az Országos Cégvezetői Csúcskonferenciát, az esemény viszont ezúttal a koronavírus-járvány terjedésére való tekintettel online formában zajlik majd. A konferencia résztvevői megtudhatják, hogyan építhetnek stabil céget a jelenlegi instabil piaci környezetben. Piroska Gyula szervező tájékoztatása szerint a rendezvényen több olyan szakértő és sikeres vállalkozó is előadást tart majd különböző területekről, akik korábban már átéltek nehézségeket, és hiteles információkat tudnak átadni az érdeklődőknek.

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

A vírushelyzetre reagálva online színházi rendszert fejlesztett a Budai Szabadtéri Színház. Már szombat estétől „dupla nézőtérrel” lesz látható a ’Négyen Extra’ című előadás Mészáros Árpád Zsolt, Serbán Attila, Egyházi Géza, Csengeri Attila és Kerényi Miklós Máté szereplésével. Így tehát nem csak azoknak játszanak majd a színészek, akik az épített nézőtéren ülnek, hanem azoknak is, akik otthonról, élőben, HD minőségben követik majd az előadást. A virtuális nézőtérre kedvezőbb áron válthat jegyet a közönség. Az elkövetkezendő fél évben számtalan musical, operett és vígjáték kerül bemutatásra ezzel a módszerrel.

2020. szeptember 9. 12:11
online sportfogadás