M-Commerce kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: M-Commerce

Okosodó kereskedelem: X. Elektronikus Kereskedelem Konferencia

SmartCommerce: a jövő (e-)kereskedelme címmel rendezi meg a SzEK.org május 9-10-én Gárdonyban az e-kereskedelmi szakma immár tízéves seregszemléjét, a X. Elektronikus Kereskedelem Konferenciát. A rendezvény középpontjában az okostelefonok és egyéb „okos” eszközök és megoldások nyomán okosodó kereskedelem nyújtotta lehetőségek, illetve az ezekhez kapcsolódó üzleti kihívások állnak.

2013. április 19. 14:26

Tavaly egymilliárdot költöttünk mobilon keresztül

Robbanásszerű növekedésnek indult a mobileszközökön keresztüli vásárlás Magyarországon. A Vaterát is üzemeltető Allegroup.hu oldalain tavaly csaknem elérte a 29 milliót az ilyen eszközökről érkező látogatószám, amely ötszörös növekedés 2011-hez képest, miközben az átmenő forgalom mobilon 200 millió forintról csaknem egymilliárd forintra emelkedett tavaly.

2013. február 6. 18:11

Új mobil fizetési rendszer a Starbucks kávéházakban

Amerikában a jövő hónaptól használható a Square mobil fizető rendszer mintegy 7000 Starbucks kávéházban.  A nyár elejétől pedig már borravalót is adhatunk a pincérnek az okostelefon segítségével.

2012. október 6. 17:03

Percdíjas fesztiválozás

Az EME Zrt. (Első Mobilfizetés Elszámoló Szolgáltató Zrt.) és a három mobilszolgáltató – a Vodafone, a T-Mobile és a Telenor – együttműködése révén azok sem maradnak le semmiről, akik csak egy-egy koncert idejére szeretnének a VOLT, a Balaton Sound vagy a Sziget fesztiválokra ellátogatni. A Percalapú Fesztiváljegy lényege ugyanis, hogy a bulizni vágyó ügyfelek csak annyit fizetnek a jegyért, amennyi időt a rendezvényen töltöttek. Ha valaki a Percalapú Fesztiváljegy maximális árának elérése előtt távozna, nincs más teendője, mint a rendezvény helyszínén a Percalapú Fesztiváljegy Pontnál leadni a karszalagját, ahol a díjszámlálást ekkor leállítják.

2011. június 28. 15:56

Nokia: első NFC-re alkalmas, kapcsolatmentes mobil fizető-jegyvásárló termék

A Nokia ma bemutatta a kapcsolatmentes fizetésre és jegyvásárlásra használható, új termékét. A világ első, fizetésre és jegyvásárlásra alkalmas NFC (Near Field Communication) terméke a Nokia 3220 telefonhoz készült, a már bemutatott NFC-burkolat továbbfejlesztett változata.

Kulcsszavak: m-commerce M-Commerce Nokia
2005. február 17. 16:45

A mobilkereskedelem kilátásai

[fsimage 1 left]A múlt évben megindult általános üzleti bizalom-gyengüléssel, a konjunkturális kilátások romlásával párhuzamosan 2002 közepén az internethez és az elektronikus üzleti alkalmazásokhoz fűződő várakozások kedvezőtlenebbé váltak.

2003. szeptember 2. 19:12

Nem sok remény fűzhető az m-kereskedelemhez

A közeli években az európai fogyasztók még várhatóan szinte semmit sem fognak vásárolni interneten keresztül mobiltelefon-hívás útján - jósolta egy vezető szakmai elemző cég, a Jupiter MMXI hétfőn, Londonban kiadott elemzésében.

Kulcsszavak: M-Commerce trend +fohir
2000. október 31. 07:56

Visa: az e-kereskedelem csupán a kezdet

A Visa International ismertette várakozásait azzal kapcsolatban, miként tesz szert egyre nagyobb jelentőségre és népszerűségre az elektronikus kereskedelem a világ vásárlóközönségének körében.

Kulcsszavak: Visa M-Commerce e-commerce
2000. augusztus 23. 18:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

A Neumann Társaság által vezetett Informatikai Múzeum újra várja látogatóit a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában új kamarakiállítással, még sosem látott műtárgyakkal, nyári táborokkal és tematikus szombati programokkal.

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

Hiánypótló funkcióval bővült a WIWE mobil EKG, mostantól szívritmus-variablilitás (HRV) mérés készítésére is alkalmas az eszköz. Az új funkciót biztosító frissítés a napokban vált elérhetővé a különféle applikációs webáruházakban, ráadás meglepetésként június 17-től egy hónapon keresztül a WIWE kedvezményes áron lesz megvásárolható. 

2020. június 15. 16:23
online sportfogadás