MEK kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: MEK

MEK Könyvolvasó: saját könyvtár a mobilon

Az Országos Széchényi Könyvtár keretében működő Magyar Elektronikus Könyvtár (MEK) Könyvolvasó mobilalkalmazásnak köszönhetően Nokia felhasználók ezentúl a mobilon is kialakíthatják saját, személyre szabott, könyvtárukat.

Kulcsszavak: MEK e-book Nokia könyv
2011. augusztus 25. 19:43

Tizenöt éves a Magyar Elektronikus Könyvtár

Több mint nyolcezres állománnyal, négy határon túli szerverrel a Magyar Elektronikus Könyvtár (MEK) jelentős szerepet játszik a magyar nyelvű, illetve magyar vonatkozású könyvek, valamint más szöveges és képi dokumentumok digitális megőrzésében - hangzott el az e-könyvtár megalakulásának 15. évfordulóján rendezett emlékülésen.

2010. május 17. 09:17

MEK: webtér-archiválás és képadatbázis az elektronikus könyvtár tervei között

Újabb digitalizált könyvekkel és XIX. századi folyóiratokkal bővült a Magyar Elektronikus Könyvtár; a tervek között egy képadatbázis létrehozása és a magyar webtér archiválása is szerepel - közölte a Magyar Elektronikus Könyvtárért Közhasznú Egyesület ügyvezető elnöke pénteken az MTI-vel.

Kulcsszavak: könyv MEK
2007. május 21. 10:00

Megtámadták a MEK-et!

Ma hajnalban megtámadták az Országos Széchényi Könyvtár Magyar Elektronikus Könyvtár webszolgáltatását, aminek következtében reggel 9 óráig elérhetetlen volt a központi szolgáltatás.

Kulcsszavak: könyvtár MEK hacker
2005. március 22. 09:40

Vakbarát Magyar Elektronikus Könyvtár és VilágHalló

A MEK Egyesület, átgondolva látássérült olvasóinak helyzetét, az elektronikus könyvtárhoz vakbarát belépési oldalt hozott létre. Bemutatkozott a világviszonylatban is egyedülálló VilágHalló online felolvasó rendszer is.

2004. március 4. 15:30

Elindult a MEK Szlovákiában is

Hosszas előkészítés után az Országos Széchényi Könyvtár, a Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Program és a somorjai Fórum Kisebbségkutató Intézet együttműködése nyomán megindult a MEK szlovákiai tükrözése is.

Kulcsszavak: könyvtár MEK
2003. november 28. 06:29

Megújult a Magyar Elektronikus Könyvtár

[smallimage 1 left] Július 1-jétől megújult formában, bővebb szolgáltatásokkal használható az interneten az 1994 óta működő Magyar Elektronikus Könyvtár (MEK).

2003. szeptember 6. 12:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

Miután a PSD2 bevezetésére kitűzött szeptember 14-i határidő tarthatatlanná vált, az MNB tegnap közleményt adott ki, amelyben megnyugtatja az érintetteket, hogy - az Európai Uniós szinten hozott döntéssel összhangban - az MNB többlet időt biztosít a magyar pénzügyi szektor számára, hogy megfeleljen az erős ügyfél-hitelesítésről szóló jogszabályoknak, a fizetési kártyával végzett online fizetési műveletek esetében.

 

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2015 után másodszor rendezik meg Budapesten az ITU Telecom World konferenciát (Europe Telecom-ot rendeztek már itt korábban is). A világ talán legfontosabb nemzetközi infokommunikációs- és távközlési eseménye kormányok és az iparágban érdekelt vállalatok, valamint kis- és középvállalkozások számára nyújt lehetőséget a találkozásra és információcserére. 

2019. szeptember 9. 23:51
online sportfogadás