MENTA kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: MENTA

Gyurós-díjas a Waberer’s digitális megújulása

A 25. MENTA Konferencián 20. alkalommal adta át az IVSZ az informatikai szakma legrangosabb elismerését, a Gyurós Tibor Díjakat. Az Év informatikai projektjének adományozott Gyurós-díjat az idén a Waberer’s digitális megújulásával érdemelte ki. A Microsoft felhőalapú AI-megoldásával a Waberer’s International iparági rekordot döntött hatékonyságban, csökkenő környezeti terhelés mellett.

2018. szeptember 14. 23:33

Az év informatikai fejlesztésének választották a HU-GO e-útdíj rendszert

Az i-Cell rekordidő alatt üzembe állított e-útdíj rendszere nyerte meg az év IKT projektjének járó díjat az információs és kommunikációs technológiai ipar egyik legrangosabb hazai eseményén, az Informatikai Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) által szervezett MENTA Konferencián.

Kulcsszavak: MENTA e-útdíj HU-GO
2014. szeptember 24. 12:19

Közös stratégiaalkotás az IVSZ MENTA konferencián

Idén szeptember 12-13 között Győrben rendezik meg az IVSZ hagyományos menedzsertalálkozója, a MENTA. A szokásostól eltérően idén a tagság igényeire válaszolva alkotó és produktív konferenciát szervez Magyarország legjelentősebb informatikai, távközlési és elektronikai vállalatait tömörítő civil szervezete.

Kulcsszavak: konferencia IVSZ MENTA
2013. szeptember 1. 08:36

A változó világban az IKT szektornak is változnia kell

Előző héten rendezték az IKT- szektor menedzsereinek csúcstalálkozóját. A MENTA két napos rendezvényén több mint 200 vállalatvezető és CIO hallgatott meg előadásokat a változó világról, és osztották meg véleményeiket egymással a hazai információtechnológia aktuális kérdéseiről. Laufer Tamás, az IVSZ elnöke az EU-s források fontosságára és bátrabb üzleti döntések jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Kulcsszavak: konferencia MENTA IVSZ
2012. szeptember 18. 08:16

IVSZ MENTA konferencia: Kitekintés a változó világunkra

Idén, szeptember 13-14-én rendezik az IKT- szektor menedzsereinek csúcstalálkozóját. A MENTA két napos rendezvényének előadásai az életünk minden területét átszövő változásokra, valamint a hazai informatikai aktuális kérdéseire fókuszálnak. A geopolitikai kérdésekről szóló nyitóelőadás mellett a megváltozott gazdasági és társadalmi környezetről, a változó Európáról és benne Magyarországról, valamint az informatika szerepéről lehet majd előadásokat hallani a forrongó, kialakuló új közegben.

Kulcsszavak: IVSZ MENTA konferencia trend
2012. augusztus 26. 08:39

Magyarország sikeréhez elengedhetetlen az infokommunikáció erősítése

Lezárult az Informatikai Vállalkozások Szövetségének menedzsertalálkozója, a MENTA. A két napos konferencián az informatikai, távközlési és elektronikai vállalkozások vezetői, valamint a kormányzat képviselői elemezték annak lehetőségeit, hogyan járulhat hozzá Magyarország sikeréhez az IKT szektor.

Kulcsszavak: trend IT MENTA IVSZ
2010. szeptember 19. 21:04

Az infokommunikációs stratégia állt a MENTA középpontjában

Ma zárult az Informatikai Vállalkozások Szövetségének menedzsertalálkozója, a MENTA. A két napos konferencián az informatikai, távközlési és elektronikai vállalkozások vezetői, valamint a kormányzat képviselői elemezték annak lehetőségeit, hogyan járulhat hozzá Magyarország sikeréhez az IKT szektor.

Kulcsszavak: MENTA trend konferencia
2010. szeptember 17. 15:39

Külön informatikai operatív program az NFT II.-ben

A második Nemzeti Fejlesztési Tervben (NFT) az infokommunikáció önálló operatív programként szerepelne és az európai uniós források 3 százalékát kapná meg az egyeztetések jelenlegi állása szerint - mondta Vahl Tamás, az Informatikai Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) elnökségi tagja a szervezet 12. menedzsertalálkozóján pénteken Siófokon.

Kulcsszavak: konferencia IVSZ MENTA
2005. szeptember 12. 10:19

IVSZ: az információtechnológia fejlettsége meghatározza az ország versenyképességét

Az információtechnológia fejlettsége meghatározza az ország versenyképességét; fontos, hogy ezt minél többen felismerjék -hangsúlyozta Kovács Zoltán, az Informatikai Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) elnöke a szervezet 12. menedzsertalálkozóján szombaton, Siófokon.

Kulcsszavak: konferencia IVSZ MENTA
2005. szeptember 12. 10:00

Megkezdődött az informatikai csúcstalálkozó

Péntek este Siófokon elkezdődött az Informatikai Vállalkozások Szövetségének 12. menedzsertalálkozója. Az IVSZ elnökének, Kovács Zoltánnak megnyitója után Csepeli György számolt be igazán friss, "még meleg" londoni tapasztalatairól, ahol a Economist konferenciáján vezető politikusokkal és olyan IKT szakemberekkel volt módja megvitatni az EU feladatait e téren, mint a British Telecom, a Vodafone, a Motorola elnöke. Az államtitkár előadását a MENTA nyitónapján az IVSZ elnökségének kerekasztal-beszélgetése követte.

Kulcsszavak: MENTA konferencia IVSZ
2005. szeptember 9. 20:25

12. Menedzser Találkozó: Nagyító alatt a magyar IKT piac

Az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) immár 12. alkalommal rendezi meg hagyományos menedzser találkozóját a MENTÁ-t. Idén a konferencia központi témája a magyar infokommunikációs piac külső, belső szemmel való áttekintése, amelyről a kormányzat és az IKT szakma jeles képviselői vitáznak szeptember 9-11. között Siófokon.

Kulcsszavak: MENTA konferencia IVSZ
2005. szeptember 8. 10:20

MENTA tizedszer: európai léptékek

Az Informatikai Vállalkozások Szövetségének ugyan már pénteken este elkezdődött a 10. jubileumi menedzsertalálkozója Balatonkenesén, de a szakmai tanácskozás igazi munkanapját Kóka János elnöki köszöntője után ma reggel nyitotta meg Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter azoknak a trendeknek a felvázolásával, amelyek lassan-lassan biztatónak mondható jövőképet rajzolnak fel.

Kulcsszavak: MENTA IVSZ IHM konferencia
2003. szeptember 13. 23:23

IVSZ MENTA tizedszer

Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter nyitja meg előadásával az Informatikai Vállalkozások Szövetsége által immár tizedik alkalommal megrendezett jubileumi konferenciát.

Kulcsszavak: MENTA IVSZ konferencia
2003. szeptember 8. 13:18

Menta Tihanyban

Az Informatikai Vállalkozások Szövetsége 1999. szeptember 24. és 26. között Tihanyban, a Club Tihanyban tartja immár hatodik menedzsertalálkozóját az informatikai cégek vezetői és szakemberei számára.

Kulcsszavak: IVSZ +fontos MENTA
1999. szeptember 23. 17:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

A Magyar Marketing Szövetség 2020-ban is kihirdette az Év Applikációja díjat, melyet a DokiApp vihetett haza. A telemedicina alkalmazás segítségével a nap bármely időszakában, mindössze pár perc várakozás után konzultálhatunk egy orvossal vagy pszichológussal. Az online orvoslás Uber-e nem először kap rangos díjat, tavaly ősszel ugyanis a Vodafone Digitális Díj egyik fődíját vihették haza az ötletgazdák.

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

A hatodik egymást követő évben is a mateking.hu nyerte az Év Honlapja kitüntetést. A bejelentés kapcsán kihirdették: a leggyorsabban jelentkező 5 iskolának ingyenes hozzáférést biztosítanak. Magyarország legnépszerűbb egyetemi e-learning oldalának célja, hogy élménnyé változtassa a matektanulást, hatékonyságát pedig az adja, hogy a tananyagok sok-sok apró lépésből, picike morzsákból épülnek fel. A honlapon ráadásul folyamatosak a fejlesztések is: 2020-ban a mateking epizódok új, sokkal intenzívebb dizájnt kapott, a letisztult és elegáns külső pedig egy felhasználóbarát felületet eredményezett.

2021. január 7. 09:55
online sportfogadás