MOHAnet kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: MOHAnet

Az integrált rendszerek irányába tart a nemzetközi M2M piac

Saját fejlesztésű hardvereit és az integrált szolgáltatási rendszerét mutatta be a MOHAnet Mobilsystems Zrt. a barcelonai Mobil Világkonferencián, ahol a szolgáltatásfejlesztésre és a rendszerintegrációra helyezték a hangsúlyt a globális kommunikációs cégek.

2015. március 18. 16:35

Univerzális platformra kerül át az összes MOHAnet alkalmazás

Az idei évben a cég és partnerei életében alapvető változást hoz az univerzális felügyeleti készülék és az integrált szolgáltatási rendszer minden elterjedt informatikai platformra kiterjedő támogatása.

Kulcsszavak: távfelügyelet MOHAnet
2015. február 25. 15:34

Az integrált megoldásoké a jövő a biztonságtechnikában

Új lehetőségeket hoznak az M2M megoldások a biztonságtechnika területén: amíg korábban a piaci szereplők javarészt egy szegmensben kínáltak megoldást, addig a közeljövőben az integrált szolgáltatások kerülhetnek előtérbe - derült ki a MOHAnet Mobilsystems Zrt. decemberi konferenciáján. A rendezvényen Bihal Tamás, a Magyar Telekom képviseletében bejelentette: cégük a Gepárd program keretében segíti a MOHAnet nemzetközi piacra lépését.

Kulcsszavak: M2M security MOHAnet
2014. december 11. 12:35

MOHAnet a németországi Medica2013 szakvásáron

Immáron sorozatban harmadik éve képviseli hazánkat a MOHAnet Mobilsystems Zrt. a Medica2013 elnevezésű egészségügyi szakvásáron, melyet a németországi Düsseldorfban rendeznek. Az ötvenezernél több vendéget vonzó eseményen a VARIO MEDCARE készülékkel és a VARIO HEALTHCARE készülékcsomaggal vesz részt a magyar gyártó.

2013. november 22. 13:53

e-Toll – A MOHAnet Elektronikus Útdíj programja

Az Európai Elektronikus Útdíj Szolgáltatás irányelveinek megfelelően 2013. július 1-től Magyarországon is bevezették a megtett út kilométerszámával arányos útdíj fizetési rendszert. A piaci változásokhoz alkalmazkodva a MOHAnet Mobilsystems Zrt. létrehozta a Mobiletrack és az e-Toll nevű Elektronikus Útdíj programját, mellyel lehetővé teszi partnereinek azt, hogy professzionálisan és kedvező feltételek mellett tudják kiszolgálni ügyfeleiket.

Kulcsszavak: e-útdíj MOHAnet
2013. november 14. 08:15

M2M oktatást indít a MOHAnet

A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság a MOHAnet Mobilsystems Zrt.-vel közösen idén novemberétől ismét elindítja M2M oktatását különböző szakterületeken. A FAT-akkreditációval rendelkező képzésre október 25-ig lehet jelentkezni.

Kulcsszavak: oktatás M2M MOHAnet NJSZT
2013. október 3. 15:20

Nyelvoktató program mobilra

Segítséget nyújthat a nyelvtanulásban a Click 4 Skill elnevezésű mobiltelefon-alkalmazás, amelynek első hat fejezete ingyen kipróbálható a most zajló tesztidőszakban.

2013. július 26. 09:52

A CeBIT-en kezdi a terjeszkedést a MOHAnet

Az IT szektor legjelentősebb rendezvényén, a CeBIT-en kezdi meg nemzetközi kiállításainak sorát idén a MOHAnet Mobilsystems Zrt., melyet március 5-9. között rendeznek Hannoverben. Mint korábban beszámoltunk róla, a cég jelentős külföldi terjeszkedést tervez az idei évben, aminek részeként több külföldi kiállításon is népszerűsíteni fogja termékeit.

Kulcsszavak: CeBIT 2013 CeBIT MOHAnet
2013. március 10. 09:45

Kalmár-díjjal jutalmazta Havasi Zoltán fejlesztését az NJSZT

A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság a szokásokhoz hűen idén is különböző kategóriákban díjazta a számítástechnika területén tevékeny szakemberek munkásságát. A novemberi, 6. Digitális Esélyegyenlőség konferencián Havasi Zoltánt, a MOHAnet Mobilsystems Zrt. vezérigazgatóját Kalmár-díjjal jutalmazta a bizottság. A díjat az egészségmegőrzés területén végzett fejlesztésekért nyerte el a vezérigazgató.

2012. november 26. 13:10

Újabb elismerésben részesült a Telemedbook

A Microsoft „Your Business. Your Fame.” nemzetközi fejlesztői versenyén elért sikere után hazai elismerésben részesült a MOHAnet Mobilsystems Zrt. Telemedbook egészségügyi portálja és a hozzá kapcsolódó komplex szolgáltatása. A magyar cég innovatív termékét ezúttal az IT-Business szaklap díjazta szeptemberi, évadnyitó eseményén.

Kulcsszavak: egészségügy díj MOHAnet
2012. szeptember 24. 12:20

Közép-Kelet Európa legjobb informatikai fejlesztése a Telemedbook

A MOHAnet a Telemedbook elnevezésű egészségügyi közösségi portáljával indult a Microsoft által meghirdetett „Your Business. Your Fame.” versenyen, amely segítségével a felhasználók ingyenes regisztráció után gyűjthetik egészségügyi paramétereiket.

2012. július 23. 08:29

Mobil távfelügylet Telenor Hiperneten

Az első magyar érintőképernyős GPRS mobiltelefon hátterében egy országos lefedettséggel rendelkező diszpécserhálózat áll. Bármilyen probléma esetén a rászorult személy gombnyomással riaszthatja a központot, ahol a szolgálatos diszpécserek intézkednek a további lépésekről.

2011. szeptember 8. 15:09

Magyar Termék Nagydíjat nyert az első magyar érintőképernyős GPRS mobiltelefon

Az első magyar érintőképernyős GPRS mobiltelefont – „Vario Medcare” néven – idén mutatta be a MOHAnet Mobilsystems Zrt. a Medcare Classic utódaként. Az új készülék rövid idő alatt több szakmai elismerésben is részesült, tegnap pedig az elődmodell 2008-as sikerét megismételve elnyerte a tizenegyedik alkalommal kiírt Magyar Termék Nagydíjat. A Vario Medcare a legfőbb elismerés mellett az Informatikai Nívódíjat is bezsebelte. A díjakat Havasi Zoltán, a MOHAnet Mobilsystems Zrt. vezérigazgatója vette át 2011. szeptember 1-én a Parlament Felsőházi Termében.

Kulcsszavak: MOHAnet GPRS
2011. szeptember 2. 12:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

Egy 2022-es jelentés szerint 24 milliárd felhasználónév és jelszó kombináció kering a kiberbűnözői piacon, ami 65 százalékos növekedést jelent 2020-hoz képest. A felhasználók sajnos gyakran ugyanazokat a belépési adatokat adják meg kényelmi szempontok miatt, amit a hackerek ki is használnak úgy, hogy az ellopott jelszavakat minden népszerű online szolgáltatásban végigpróbálják, így egyszerre akár több fiókhoz is hozzáférhetnek. Kiemelten fontos tehát, hogy egyedi, erős jelszavakat használjunk minden egyes online fiókunk esetében. Egy jelszókezelő pedig remek megoldást nyújt ezek megjegyzésére és kényelmes előhívására. De hogyan válasszunk, hogy biztonságban legyenek az adataink? Az ESET szakértőinek tanácsai.

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10