MSN kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: MSN

15 év után véget ér az MSN pályafutása

Október 31-én végleg megszűnik az MSN Messenger. A Microsoft 15 évig futó programja egy jó ideje már hazánkban sem elérhető, nemsokára pedig végleg letűnik a színről.

2014. szeptember 2. 17:03

Az MSN Messenger vége, a támadások kezdete

Microsoft nemrég jelentette be a népszerű IM kliens MSN Messenger leállását, amelyet a Skype vált fel. Azonban az MSN megszűnésével még a telepítő szoftverekbe rejtett rosszindulatú programok nem tűnnek el a kibertérben. A kiberbűnözők még mindig élnek a telepítőszoftveres trükkel: félrevezető domainneveket regisztrálnak, keresőmotorokon vásárolt szponzorált linkekkel, megtévesztve a felhasználokat az MSN telepítőnek álcázott vírusok telepítésekor.

2013. március 21. 12:18

Egy év alatt majdnem megduplázódott az internetes keresések száma

A ComScore piackutató adatai szerint 2009-ben 46 százalékkal nőtt az internetes keresések száma világszerte, ami jól tükrözi a funkció és általában az egyetemesen hozzáférhető információ hasznosságát az emberiség számára.

Kulcsszavak: trend Yahoo MSN Google AltaVista
2010. január 24. 18:27

10 év után megújul az MSN

A Microsoft tíz év után átszabja az MSN.com oldalát, az esztétikai változások mellett kevesebb lesz a link, és előtérbe kerülnek a közösségi oldalak és a Bing kereső.

Kulcsszavak: MSN
2009. november 4. 18:31

Ingyen nézhető BBC-műsorokkal bővül az angliai MSN videó

Ingyen nézhető BBC-produkciókkal bővül az MSN videomegosztó, a több mint 300 órányi műsorral jövő héten induló szolgáltatás egyelőre csak Angliából lesz elérhető.

Kulcsszavak: MSN
2009. július 31. 13:59

A Microsoft MSN is az erkölcstelennek minősített oldalak között szerepel Kínában

A Microsoft MSN azonnali üzenetküldő szolgáltatáshoz kapcsolódó közösségi portál is felkerült Kínában a "pornográfiát terjesztő weboldalak" feketelistájára.

Kulcsszavak: Kína MSN jog
2009. január 12. 09:34

Jabbear, a magyar multimessenger

Egy magyar cég bemutatta legújabb fejlesztését, egy több azonnali üzenetküldő alkalmazást egyetlenegy felületen kezelő szoftvert.

Kulcsszavak: MSN ICQ felhszoft
2008. június 15. 18:02

Videók a Windows Live (MSN) Messenger-en

A Microsoft egy külön az azonnali üzenetküldő megoldáshoz szabott videómegosztó alkalmazással bővítette a Windows Live (korábban MSN) Messenger szolgáltatásainak körét.

Kulcsszavak: Microsoft onlineszolg MSN
2008. május 13. 21:26

Reklámok az MSN mobilportálon

A Microsoft online tartalomszolgáltató riválisai példáját követve reklámhelyeket kezdett árusítani MSN Mobile mobiltelefonos portálján.

Kulcsszavak: mobilszolg MSN
2007. december 10. 21:02

A Microsoft kiadta a Windows Live véglegesített verzióját

A Microsoft a héten kibocsátotta a szeptemberben nyilvános béta tesztváltozatban megjelent Windows Live online szolgáltatáscsomag véglegesített verzióját.

Kulcsszavak: MSN Microsoft
2007. november 8. 08:18

Rendkívül veszélyes kiskapu az MSN Messengerben

A Secunia is megerősítette egy frissen felfedezett Messenger-hiba létezését, mely idegen kód futtatását teszi lehetővé gépünkön.

Kulcsszavak: security MSN
2007. augusztus 29. 19:35

MSN: online nézettségi rekord a Live Earth koncerttel

A Microsoft MSN részlege arról számolt be, hogy a hétvégén összesen 9 millió csatornán közvetítette élőben az interneten a Live Earth koncertsorozat eseményeit, amivel rekordot állított fel.

Kulcsszavak: onlineszolg zene Microsoft MSN
2007. július 9. 20:10

"Új frontvonal": megújult a mobil MSN

A Microsoft mobil webszolgatásainak igazgatója szerint új frontvonal van kialakulóban a mobiltelefonok világában, ennek jegyében frissítették a vállalat mobil MSN üzenőszolgáltatását.

Kulcsszavak: mobilszolg Microsoft MSN
2007. június 18. 17:55

Nem kínál több letöltést az MSN Music

A Microsoft két évvel a megnyitás után gyakorlatilag bezárta MSN Music digitális online zeneáruházát, miután november 14-től beszünteti az onnan letölthető zeneszámok forgalmazását.

Kulcsszavak: MSN
2006. november 3. 19:14

A Microsoft bejelentette a Windows Live magyar verzióját

A Windows Live a felhasználó által vezérelt integrált szolgáltatások egész sorát kínálja. Lehetővé teszi a testre szabott internetes keresést, egyéni tartalmak kialakítását, valamint a felhasználó érdeklődési körébe illeszkedő aktualitások folyamatos nyomon követését.

Kulcsszavak: MSN Microsoft-hu Microsoft
2006. október 16. 20:22

Magyarul is elérhető a Microsoft Live keresőrendszer

A Microsoft komoly tesztelés után beindította Live keresőrendszerét, melyről lekerült a béta megnevezés, a Google és a Yahoo ellenfelének szánt rendszer magyar nyelven is elérhető.

Kulcsszavak: MSN
2006. szeptember 14. 08:31

Google-panasz az Explorer 7 miatt

Az Internet Explorer 7 2. bétaverziója alig egy hete érhető el, máris éles kritikával illetik. Jelen esetben a Google adott hangot nemtetszésének amiatt, hogy a Microsoft integrálta új szoftverébe saját kereső-szolgáltatását.

2006. május 2. 18:12

Továbbra is a Trend Micro biztosítja az MSN Hotmail védelmét

A Trend Micro továbbra is valós idejű vírusvédelmi és vírusirtó megoldást biztosít a közel 230 millió Hotmail e-mail postafiók számára.

2006. április 11. 12:06

Béta MSN Messengernek álcázza magát a vírus

Az F-Secure felhívja az internetezők figyelmét az újonnan megjelent Virkel.F vírusra, amely a Microsoft MSN Messenger béta verziójának adja ki magát.

Kulcsszavak: MSN vírus security F-Secure
2005. december 28. 18:57

A Microsoft fizetne az MSN-felhasználóknak

A Microsoft szoftveróriás a jövőben megjutalmazná azokat az internetezőket, akik az ő MSN-keresőjüket veszik igénybe - nyilatkozta Bill Gates az egyik indiai útja során.

Kulcsszavak: MSN
2005. december 12. 19:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenesen biztosítja ügyfelei számára innovatív célzási megoldását. A „DataMe DMP adatok” néven bevezetett szolgáltatás segítségével az AdServer felhasználóinak lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató) és érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat a pontosabb célzás érdekében felhasználni. 

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

Történetének legjobb negyedévi üzemi eredményéről számolt be pénzügyi gyorsjelentésében az LG Electronics Inc. (LG). A dél-koreai vállalatcsoport 2020 január-márciusi időszakában 14,73 ezer milliárd won (12,45 milliárd dollár) konszolidált árbevételt ért el, míg az első negyedévi üzemi eredmény 1,09 milliárd wont (921,47 millió dollár) tett ki. 

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás