MSZT kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: MSZT

Mégsem támogatja az MSZT a OpenXML ISO-szabványosítási folyamatát

Jóllehet korábban a Magyar Szabványügyi Testület (MSZT) támogatta a Microsoft által kezdeményezett Open XML dokumentumformátum szabványosítását, ezt a szavazatát mégsem adja le a szabványosítást végző International Organization for Standardizationnak (ISO).

2007. szeptember 3. 08:45

Szakmai konferencia a tanúsítható információbiztonságról

A Magyar Szabványügyi Testület - a Magyar Minőség Társaság Magyar Minőség Hét rendezvénysorozatának keretében, annak önálló szakmai szekciójaként - Információbiztonsági konferenciát tart.

Kulcsszavak: MSZT konferencia security
2004. november 8. 08:08

Minőségtörténelem

Termékminőség - ez volt a kulcsszó évszázadokon át, de néhány évtizeddel ezelőtt új szemlélet született. Természetesen e téren mi, magyarok ismét csak sajátságos, alapvetően történelmünkből fakadó látásmóddal rendelkezünk.

1999. június 15. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

A Magyar Marketing Szövetség 2020-ban is kihirdette az Év Applikációja díjat, melyet a DokiApp vihetett haza. A telemedicina alkalmazás segítségével a nap bármely időszakában, mindössze pár perc várakozás után konzultálhatunk egy orvossal vagy pszichológussal. Az online orvoslás Uber-e nem először kap rangos díjat, tavaly ősszel ugyanis a Vodafone Digitális Díj egyik fődíját vihették haza az ötletgazdák.

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

A hatodik egymást követő évben is a mateking.hu nyerte az Év Honlapja kitüntetést. A bejelentés kapcsán kihirdették: a leggyorsabban jelentkező 5 iskolának ingyenes hozzáférést biztosítanak. Magyarország legnépszerűbb egyetemi e-learning oldalának célja, hogy élménnyé változtassa a matektanulást, hatékonyságát pedig az adja, hogy a tananyagok sok-sok apró lépésből, picike morzsákból épülnek fel. A honlapon ráadásul folyamatosak a fejlesztések is: 2020-ban a mateking epizódok új, sokkal intenzívebb dizájnt kapott, a letisztult és elegáns külső pedig egy felhasználóbarát felületet eredményezett.

2021. január 7. 09:55
online sportfogadás