Magyar Telecom kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Magyar Telecom

5G frekvencia: három jelentkező került az árverési nyilvántartásba

Három jelentkezőt – a Magyar Telekom Nyrt.-t, a Telenor Magyarország Zrt.-t és a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt.-t – vett árverési nyilvántartásba szeptember 13-án a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). Az árverési eljárás az ötödik generációs (5G) mobiltechnológia bevezetésének támogatására és a vezeték nélküli szélessávú szolgáltatásokra alkalmas frekvenciák értékesítésére indult. Az eljárás a tartalmi vizsgálattal, majd a licitnapokkal folytatódhat, eredmény késő őszre várható.

2019. szeptember 13. 13:01

A Magyar Telekom Platina fokozatú támogatója lett a MOB-nak

A Telekom és Magyar Olimpiai Bizottság a mai napon sajtótájékoztató keretében hivatalosan is megerősítette húsz éves partnerségét, és a magyar sport jövője szempontjából meghatározóan fontos együttműködési szerződést írtak alá. A Magyar Telekom ezentúl Platina fokozatú támogatóként segíti a MOB munkáját. Az eseményen több díjat is kiosztottak az arra érdemeseknek.

2013. március 11. 15:39

Az S&P javította a Magyar Telecom kilátását

Az eddigi alakulóról felminősítést valószínűsítő pozitívra javította a Magyar Telecom B.V. (Invitel Zrt.) vezetékes távközlési szolgáltató mélyen spekulatív, "B plusz" szintű hosszú futamú cégadósi osztályzatának kilátását hétfőn a Standard & Poor's.

2007. április 17. 09:16

Az S&P visszajavította a Magyar Telecom és az Invitel kilátását

Visszajavította negatívról alakulóra a Magyar Telecom B.V. és holdingcége, az Invitel Holdings N.V. egyébként mélyen spekulatív, "B plusz" szintű, hosszú futamú cégadósi osztályzatának kilátását csütörtökön a Standard & Poor's, arra hivatkozva, hogy a Hungarian Telephone and Cable Corp.(HTCC) megállapodott az Invitel Holdingsszal a szolgáltatást ténylegesen végző Invitel Távközlési Szolgáltató Zrt. (Invitel) átvételéről.

Kulcsszavak: Invitel Magyar Telecom S&P
2007. január 12. 09:15

S&P: negatív kilátás az Invitel anyavállalatának

Az eddigi stabilról leminősítést valószínűsítő negatívra rontotta csütörtökön a Magyar Telecom B.V. - az Invitel Zrt. anyavállalata - jelenleg is mélyen spekulatív cégadósi besorolásának kilátását a Standard & Poor's, arra hivatkozva, hogy a vállalat adósságot akar kibocsátani a további osztalékfizetés fedezeteként.

Kulcsszavak: Magyar Telecom Invitel S&P
2006. október 13. 09:20

A MakTel megvásárolta részvényeinek 9,9%-át

A Makedonski Telekommunikacii (MakTel) a macedón kormány által a cég részvényeire kiírt aukción 9,9%-nyi saját részesedést vett meg.

2006. június 6. 13:02

A Magyar Telecom elsőbbségi kötvényeket bocsát ki

A Magyar Telecom, az Invitel Rt. anyavállalata 140 millió euro értékben, 2012. évi lejárattal elsőbbségi kötvényeket ("senior notes") bocsát ki.

2004. július 29. 18:10

Mélyen spekulatív minősítést kapott a Magyar Telecom

Mélyen spekulatív minősítést adott a Magyar Telecom B.V.-nek, az Invitel Távközlési Szolgáltató Rt. 99,97 százalékos tulajdonosának hétfőn a Standard and Poor's.

2004. július 27. 09:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

Ha háztartási gép vásárlását tervezzük, ne lepődjünk meg az újfajta címkék és akár a korábbiaknál lényegesen alacsonyabb kategóriabesorolások láttán. Lecserélik ugyanis az eddigi energiafogyasztási címkéket, amelyek alapvető segítséget nyújtanak a vásárlók döntéshozatalában.

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

A sportfogadás világa átalakult: a 21. században már az interneten keresztül teszik meg tétjeiket a fogadni vágyók. A kínálati paletta széles, nehéz azonban megtalálni az igazán minőségi oldalakat. Vannak azonban gyűjtősite-ok, amelyek segítenek eligazodni a bukméker oldalak dzsungelében.

2020. július 23. 20:39
online sportfogadás