Mail Hungary kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Mail Hungary

Postino - nagy teljesítményű e-mail rendszer a Mail Hungary-tól

A webmail alkalmazásokat fejlesztő és üzemeltető Mail Hungary Kft. (Mailbox, Egon, TeveMail, EduMail, HarmoMail, stb.) egy új, rendkívül nagy teljesítményű e-mail rendszerrel jelentkezett a hazai internetes piacon.

2004. március 1. 14:08

Mail Hungary: új online reklámkiszolgáló szolgáltatás

A Mail Hungary BannerBox márkanév alatt indította útjára a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet együttműködésével létrehozott új online reklámkiszolgáló szolgáltatását.

2003. január 28. 13:01

Edumail, ingyenes felsőoktatási levelezőrendszer

A Mail Hungary és az Eduport felsőoktatási portál hosszú távú stratégiai együttműködésének eredményeként megkezdte működését az Edumail ingyenes felsőoktatási levelezőrendszer.

2002. december 10. 11:48

Direkt marketing üzletágat indított a Mail Hungary

Elektronikus direkt marketing (eDM) szolgáltatást jelentett be a Mail Hungary Kft. Az üzletág indítását a Figyelő Fórum szervezésében megrendezett E-mail Marketing Stratégiák konferencián jelentették be.

Kulcsszavak: marketing Mail Hungary
2002. október 3. 11:48

Új megoldások vállalati webmail-rendszerekhez

A webmail alkalmazásszolgáltatással foglalkozó Mail Hungary Kft. több új megoldást mutatott be a vállalati szektorban üzemeltetett rendszereihez kapcsolódóan.

2002. április 12. 12:34

Megháromszorozta felhasználóit a Mailbox.hu

2001-ben dinamikusan nőtt a KORRiDOR Network-höz tartozó Mailbox.hu ingyenes internetes levelezőrendszer. A Mailbox.hu felhasználói 2000 decemberének végén 28 ezren voltak. Abban a hónapban 1 millió oldalletöltéssel terhelték a számítógépeket. 2001 végére a felhasználói létszám meghaladta a 84 ezret, a havi oldalletöltések száma pedig sajtóközleményük szerint már 3 millió felett járt.

2002. január 10. 08:25

Új arculat a Mailboxnál

A 20 hónapja üzemelő ingyenes internetes levelezőrendszer ma új felületet mutatott be. Az átalakult nyitóoldal sokkal több információt - friss híreket, keresési lehetőséget - is nyújt a látogatóknak, valamint új megjelenést kapott a webmail-rendszer belső kezelőfelülete is.

Kulcsszavak: freemail Mail Hungary
2001. december 14. 17:31

Mail Hungary a Távol-Keleten

A Tateyama System Laboratory Ltd. és a Mail Hungary megállapodást kötött új szolgáltatás beindításáról Japánban. Az együttműködés értelmében a Mail Hungary rendszere szolgálja ki a Tateyama MyPost.jp címen elérhető – többek között japán nyelvű – elektronikus levelezőrendszerét.

2001. november 5. 19:42

50 ezren a Mailboxban

A mailbox.hu aktív felhasználóinak száma az utóbbi két hónapban 25%-os növekedést ért el, s ezzel a szolgáltatást mostantól nemcsak a webmail minősége, hanem a kiszolgált felhasználók nagyságrendje is figyelemreméltóvá teszi.

Kulcsszavak: Mail Hungary onlineszolg
2001. április 28. 08:40

Fizetős szolgáltatások a mailbox.hu -nál

2001. április 4-től fizetős szolgáltatások is fellelhetőek a mailbox.hu ingyenes levelezőrendszerében. Jelenleg extra tárhelyet, bannerektől mentes webes e-mail felületet, valamint a levélvégi reklámsor kikapcsolását lehet megváltani.

Kulcsszavak: Mail Hungary onlineszolg
2001. április 5. 17:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

Az ABB megkezdte új robotikai gyártó- és kutatólétesítményének építését Kínában, a világ legnagyobb robotikai piacán. A 150 millió amerikai dollár (1,1 milliárd RMB) összköltségű beruházás keretében épülő gyáregységet várhatóan 2021-ben nyitják meg. 

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

Miután a PSD2 bevezetésére kitűzött szeptember 14-i határidő tarthatatlanná vált, az MNB tegnap közleményt adott ki, amelyben megnyugtatja az érintetteket, hogy - az Európai Uniós szinten hozott döntéssel összhangban - az MNB többlet időt biztosít a magyar pénzügyi szektor számára, hogy megfeleljen az erős ügyfél-hitelesítésről szóló jogszabályoknak, a fizetési kártyával végzett online fizetési műveletek esetében.

 

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás