Matávcom kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Matávcom

BCN Rendszerház Kft.: Egyesült a Matávcom és a BCN Kft.

A BCN Kft. beolvadt a Matávcom Kft-be, majd az új cég felvette a BCN Rendszerház Informatikai és Kommunikációs Hálózatokat Szolgáltató Kft. nevet.

2004. december 28. 10:13

e-Település program a MatávCom szolgáltatásaival

A Dobroda és Ménes Völgyi Önkormányzatok Egyesülete (14 észak-magyarországi település) és a MatávCom képviselői március 30-án Ipolytarnócon aláírták azt a 330 millió forint értékű szerződést, amely lehetőséget nyújt a térség településeinek informatikai felzárkózására és további fejlődésére.

2004. március 31. 09:01

Új vezetők a Matáv Csoport leányvállalatai élén

[smallimage 1 left]2003. július 1-jétől átalakul az Ept Rt. és a Matávcom Kft. menedzsmentje. A Matáv mint a Matávcom Kft. 100%-os tulajdonosa növelni kívánja a társaság üzleti eredményeit, ezért megerősíti a társaság vezetését.

Kulcsszavak: Matáv Matávcom EPT +céginfo
2003. július 2. 11:30

Bedő Erik távozik a MatávComtól

Bedő Erik, a MatávCom ügyvezető igazgatója 2002. augusztus 31-ével távozik a társaság éléről.

Kulcsszavak: +céginfo Matávcom
2002. augusztus 26. 11:50

Netépítő: internetes szolgáltatáscsomag kicsiknek és közepeseknek

Az Axelero Internet, a Cisco Systems , a Matáv és a MatávCom április 15-én tartott közös sajtótájékoztatójukon jelentették be a Netépítő nevű , kis- és középvállalatoknak szánt, négyelemes internetes szolgáltatáscsomagot.

2002. április 15. 11:58

Átszervezés a Matáv Csoportban

Április 3-án sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a Matáv korábbi üzleti kommunikációs üzletága, továbbá a MatávCom nem alközponti szolgáltatással foglalkozó részlegei, és két Matáv cég, a multimédia-specialista (és eddig a MatávCom égisze alatt működő) BCN Kft., valamint a kártyás szolgáltatásokat nyújtó CardNet Kft. összevonásával, április 1-jével Üzleti Megoldások néven új üzletág kezdte meg tevékenységét a Matáv Csoportban.

2002. április 3. 20:25

MatávCom: comDay és születésnap

Megalakulásának ötödik évfordulóján, január 23-án comDay - Az infokommunikáció színe és fonákja címmel rendezte éves konferenciáját a MatávCom. Az elmúlt évi piaci megtorpanás ellenére a cég jövőjét biztatónak ítélte Bedő Erik vezérigazgató.

Kulcsszavak: Matávcom +céginfo
2002. január 24. 17:18

Aranyvasárnap a hazai hírközlésben: a Vivendi az első bejelentő

2001. december 23-án 0 órakor jogilag megnyílt a magyar hírközlési piac a telefonszolgáltatás területén a versenyre – jelentette be az aranyvasárnapi sajtótájékoztatón Frischmann Gábor, a főfelügyelet jogutódjaként hivatalosan ezen a napon megalakult és munkáját megkezdő Hírközlési Felügyelet (HíF) elnöke.

2001. december 24. 07:02

Matávcom: járműkövető rendszer, új leányvállalat – SafeCom

A Matávcom november 12-én tartott sajtótájékoztatóján bemutatták a cég továbbfejlesztett GPS alapú, internetes felületen megjelenő térinformatikai, logisztikai járműkövető rendszerét (comTr@ck), és bejelentették a cégcsoport új tagját, a biztonságtechnikára és vagyonvédelemre szakosodott SafeCom Rt-t.

2001. november 14. 17:22

MatávCom: márkaépítés Ogilvy & Matherrel

Az információt felhasználó emberre és az informatika alapját képező bináris számrendszerre, a digitalizálódó világot jelképező 0-ra, illetve 1-es számra épül a MatávCom új céges termékarculatát építő kampányának kreatív anyaga – jelentették be a rendszerintegrátor május 24-i sajtótájékoztatóján.

Kulcsszavak: +céginfo Matávcom
2001. május 24. 20:15

MatávCom–Hewlett-Packard együttműködés

Együttműködési megállapodást kötött a MatávCom és a Hewlett-Packard Magyarország Kft. a komplex vállalatirányítási rendszerek, illetve az alkalmazásszolgáltatások (Application Service Provision - ASP) közös megvalósítására és üzemeltetésére - közölték a két cég képviselői szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

Kulcsszavak: Matávcom HP-hu ASP +céginfo
2001. március 29. 08:14

Matávcom: 10 milliárdos árbevétel tavaly

A Matávcom Kft. 2000-ben 10,337 milliárd forint árbevételt ért el, szemben az 1999. évi 7,797 milliárd forinttal - közölte Bedő Erik, a társaság vezérigazgatója kedden Budapesten sajtótájékoztatón.

Kulcsszavak: Matávcom +céginfo
2001. február 28. 09:05

Pécsi egyetem - világszínvonalú infokommunikációs hálózat

Világszínvonalú, új információs és kommunikációs rendszert helyeztek üzembe a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Általános Orvostudományi Karán (ÁOK) - jelentették be a 150 millió forintos fejlesztést ismertető szerdai sajtótájékoztatón a megrendelő egyetemi kar és a kivitelező Matávcom vezetői.

2001. február 22. 09:20

Ismét céget vett a Matávcom

A Matávcom a tavaly év végén aláírt szerződés értelmében többségi tulajdont szerzett a CompArgo Számítástechnikai, Távközlési és Szolgáltató Kft-ben.

2001. január 11. 15:41

Matávcom - negyven százalékkal nagyobb árbevétel

A Matávcom Kft. tavalyi 7 milliárd forintos árbevételét az idén legalább 40 százalékkal szeretné növelni, miközben eladásainak egyre nagyobb hányadát már nem a hagyományos telefon alközponti részlegétől, hanem az infrastrukturális és alkalmazási divízióktól várja.

Kulcsszavak: ASP Matávcom +céginfo
2000. november 28. 08:22

ISO 9001 minősítést szerzett a Matávcom

Szeptember 14-én a minőségbiztosítási tanúsítványnak a cég budapesti székházában történt ünnepélyes átadásával a hazai infokommunikációs piac egyik meghatározó szereplője, a Matávcom is belépett az ISO 9001-esek "klubjába".

2000. szeptember 14. 12:31

Matávcom: projekt az Állami Számvevőszéknél, Juventus Rádiónál

11 pályázó közül a Matávcom és anyavállalata, a Matáv nyerte el a Phare tendernyertes Állami Számvevőszék (ÁSZ) infokommunikációs hálózatának kiépítését.

Kulcsszavak: Matávcom projekt Matáv
2000. szeptember 14. 12:29

A társszolgáltatói számlákat a Compaq nyújthatja be

A Compaq nyerte azt a tendert, amelyet a Matáv a távközlési szolgáltatók egymás-közötti elszámoló rendszerére írt ki. Szinte ezzel egyidejűleg a Compaq és a Matáv hálózatépítésben jeleskedő leányvállalata, a Matávcom, hosszú távú együttműködési megállapodást írt alá. A két hírt - bár mindkettő májusi - (talán a nyári uborkaszezon enyhítése kedvéért) július 12-én jelentette be a három éríntett cég vezérigazgatója, Beck György, Straub Elek és Bedő Erik.

2000. július 12. 19:30

Matávcom: újszerű SAP-bevezetés a GOMA Rt.-nél

Komplex informatikai megoldásra, 17 felhasználós kulcsrakész SAP R/3 rendszer bevezetésére és üzemeltetésére kötött szerződést a Matávcom a csomagoló- és reklámanyaggyártással foglalkozó GOMA Rt.-vel.

2000. június 23. 12:03

A név érték

Korábbi sikerei láttán az X-Byte hálózatépítő társasággal erősítette tevékenységét a MatávCom. A közös munka eredményeiről Bedő Erik vezérigazgató és dr. Nagy Ákos, az önállóságát és nevét változatlanul megőrző X-Byte igazgatója válaszolt a Business Online kérdéseire.

Kulcsszavak: X-Byte Matávcom hálózat
2000. május 9. 19:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

Meghosszabbított nevezési határidővel 2020. november 5. éjfélig várják a jelentkezésedet az online szakma legrangosabb díjára, ’Az Év Honlapja’ pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

EasyBID néven új funkcióval gazdagodott Magyarország piacvezető médiaoldali hirdetéskiszolgáló rendszere, az Adverticum AdServer. A szolgáltatás révén mostantól Header Bidding technológiával is értékesíthetővé válnak a hirdetési felületek, ezáltal pedig növelhetők a tartalomszolgáltatói bevételek.

2020. október 8. 15:45
online sportfogadás